Cine vrea sa testeze un fond de ten?

11.3.12

Am 3 fonduri de ten pe care le-am primit pentru testare si nici unul dintre ele nu mi se potriveste. Mattitude de la Astor (002 Porcelain) si Affinitone de la Maybelline (18 Natural Rose) au fost incercate o singura data acum aproximativ 2 luni, iar Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige) a fost doar desigilat, nu l-am incercat deloc fiind prea inchis pentru mine.


Daca stiti ca una din nuantele de mai sus vi se potriveste si vreti sa testati fondul de ten si sa-mi trimiteti un review pe mail pentru a fi publicat pe blog (atentie!!! asta e singura conditie - sa-mi trimiteti un review la fondul de ten in 2 saptamani dupa ce-l primiti), tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti care dintre cele 3 vreti sa le testati si de ce.

Aveti timp pana maine la ora 22:00 sa va inscrieti si marti voi folosi random pentru a alege cele 3 persoane care vor testa fondurile de ten.

142 de comentarii

  1. Mi-ar placea sa testez fondul de ten Astor Mattitude, pentru ca am auzit ca e foarte bun si chiar ma gandeam sa mi-l cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna.as vrea sa incerc cel de la l'oreal

    RăspundețiȘtergere
  3. As dori sa incerc Mattitude de la Astor ,pe celelalte le-am folosit singurul care mi-a placut mai mult a fost Affinetone

    RăspundețiȘtergere
  4. Singurul fond de ten pe care nu l-am incercat este nr .2- Mattitude de la Astor (002 Porcelain.Sper sa am noroc si sa-l pot incerca.Celelalte 2 sunt minunate.Nu pot face diferenta intre ele.Cateodata le si combin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Eu vreau sa incerc fondul de ten L`oreal. Culoarea mi se potriveste, iar despre acest fon de ten am auzit numai cuvinte bune. Iti multumesc pentru oportunitate, sper sa am noroc! Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, as dori sa testez Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige) deoarece eu am cumparat multi ani varianta anterioara a acestui fond de ten, insa la un punct mi s-a parut ca formula initiala s-a deteriorat si nu mai functiona asa cum trebuia pentru tenul meu. Am tot spus ca o sa incerc sa il cumpar, dar am avut o retinere sa investesc iarasi bani in el si apoi sa fiu dezamagita. In plus,daca nu s-au schimbat gamele de culori, aceasta este si nuanta mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. As vrea sa incerc Mattitude de la Astor pentru ca nu am mai folosit nimic de la ei pana acum si sunt curioasa cum e. Affinitone de la Maybelline nu-mi place, iar L'Oreal am :)

    RăspundețiȘtergere
  8. As vrea sa testez fondul de ten de la Astor,caut un fond de ten pentru ten gras care sa mi se potriveasca si sa nu incarce fata si incerc sa imi gasesc si nuanta potrivita,pana acum am avut doar esecuri.

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am incercat accord parfait si mi-a placut, dar as vrea sa incerc si affinitone. am avut o mostra si mi s-a parut ok :)

    RăspundețiȘtergere
  10. pavaloi raluca oana11 martie 2012 la 19:35

    Buna,
    As dori sa incerc L'oreal Accord Parfait. Am mai folosit de la L'oreal Infaillible si mi s-a parut bun: are o putere de acoperire medie spre mare si mie, personal, mi se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  11. As vrea sa testez acest fond de ten Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige),deoarece este nuanta tenului meu si voi face si review-uri la el.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna as vrea sa incerc Accord Parfait de la L'oreal

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi cer scuze, am trimis un mesaj inainte legat de fondul de ten L`oreal, dar cred ca am postat ca anonim. Kitty

    RăspundețiȘtergere
  14. mi as dori sa testez Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige)pt ca am auzit ca sunt foarte bune si vreau sa ma conving si pentru ca nuanta mi se potriveste

    RăspundețiȘtergere
  15. As dori sa testez fondul de ten de la l oreal.

    RăspundețiȘtergere
  16. si eu as vrea sa il incerc pe cel de la astor.Am auzit numai lucruri bune despre el.

    RăspundețiȘtergere
  17. As dori sa testez Mattitude de la Astor:)

    RăspundețiȘtergere
  18. as dori sa incerc Affinitone de la Maybelline

    RăspundețiȘtergere
  19. Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige

    RăspundețiȘtergere
  20. Salut. Stiu ca produsele de la L'oreal sunt bune, si nuanta N4 cred ca e potrivita tenului meu. Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna, as vrea sa il incerc pe cel de la astor, deoarece cred ca nuanta mi se potriveste si chiar ma bate gandul sa il cumpar deoarece am auzit lucruri bune despre el si nam mai incercat niciun fond de ten de la Astor

    RăspundețiȘtergere
  22. As vrea sa incerc Accord Parfait de la L'Oreal. Cred ca mi s-ar potrivi nuanta. :D

    RăspundețiȘtergere
  23. buna ! . Mattitude de la Astor (002 Porcelain) las vreau daca mai este valabil deoarece lam testat de curand si mia placut textura lui ,mai mult am fost multumita de gardul de acoperire perfect.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mi-as dori sa incerc Accord Parfait de la L'Oreal. As vrea sa-l testez in special pentru puterea de acoperire si sunt destul de curioasa in legatura cu rezistenta acestuia. In plus N4 Beige pare a fi culoarea mea.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna. AS vrea sa incerc Mattitude de la Astor deoarece am tenul mixt, si sunt sigura ca mi-ar rezolva aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mi ar placea sa il incerc pe cel de la L'oreal, mereu am zis sa il testez,dar pentru ca nu e fondul de ten care il folosesc de obicei, nu am vrut sa cheltui in plus.

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna, mi-ar placea sa incerc fondul de ten de la Astor, in primul rand pentru ca nuanta mi se potriveste, zic eu, si chiar am auzit lucruri bune despre el si nu am avut niciun fond de ten de la Astor, sunt curioasa cum sunt...

    RăspundețiȘtergere
  28. Si eu as dori sa testez fondul de ten Astor Mattitude pt. ca nu l-am incercat pana acum si mi se potriveste ca si nuanta. Multumim de aceasta sansa de a ne incerca norocul. Numai bine in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  29. Dintre cele 4, cred ca mi se potriveste cel de la Astor ca nuanta. As vrea sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  30. L-as incerca pe cel de la L'oreal,in primul rand pentru ca mi se potriveste nuanta,iar ultima data cand mi-am cumparat fond de ten,am avut de ales intre L'oreal infaillible si L'oreal accord parfait.In final mi-am luat infaillible.Vreau sa vad care dintre cele doua este mai bun,sa stiu ce sa fac pe viitor :D

    RăspundețiȘtergere
  31. mi-ar placea sa testez Accord Parfait de la L'Oreal

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna Camelia :*!
    Dintre cele trei fonduri de ten,mi-as dori sa il testez pe cel de la Astor,deoarece sunt sigura ca va corespunde tenului meu. In primul rand,nuanta este perfecta,am un ten deschis la culoare,dar gras, si de aceea sunt mai mereu in cautarea fondului de ten perfect pentru a elimina sau macar limita secretia excesiva de sebum,asa ca un fond de ten matifiant este solutia perfecta pentru mine! Faptul ca este HD ma tenteaza de asemenea enorm; nu am incercat produse de felul acesta niciodata,asa ca sunt foarte curioasa de aspectul pe care il va capata pielea dupa aplicare. Un ultim motiv ar fi faptul ca sunt o make up addicted,si mai mereu incerc produse si brand-uri noi. Nu am avut niciodata un produs Astor,dar am auzit numai cuvinte de lauda despre firma!
    Numai bine iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  33. mi-ar place sa incerc Affinitone de la Maybelline (18 Natural Rose)

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna eu as vrea sa il testez pe cel de la L'oreal. Chiar m-am uitat zilele astea prin Douglas pe la fondurile de ten si nu stiam ce sa aleg pentru ca cel pe care il am acum e pe terminate. Sunt curioasa cum e acesta mai ales ca inca nu l-am gasit pe the one.

    RăspundețiȘtergere
  35. As vrea sa testez fondul de ten de la L'oreal pentru ca demult vroiam sa-l achizitionez insa bugetul nu mi-a permis:(

    RăspundețiȘtergere
  36. As dori sa incerc Astor Mattitude deoarece pana acum nu am avut niciun fond de ten de la Astor si am citit multe review-uri pozitive despre produs. Sunt curioasa daca va fi ok pentru tenul meu mixt.

    RăspundețiȘtergere
  37. buna eu as vrea sa incerc [Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige)] cred ca mi se potriveste culoarea :)

    RăspundețiȘtergere
  38. Mi-ar placea sa il testez pe cel de la Affinetone. Cred ca mi se potriveste nuanta. :)

    RăspundețiȘtergere
  39. As dori sa incerc Accord Parfait deoarece dupa "cercetarile " mele de pe net mi s-ar potrivi nuanta :D Affinitone am avut, aceeasi nuanta dar nu era chiar pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
  40. Bună seara ! Eu aș dori sa testez Affinitone de la Maybelline , are nuanta tenului meu si chiar vroiam sa il incerc pt ca am auzit de el de la colegele mele si chiar eram curioasa :) Ar fi perfect daca as avea ocazia sa il testez :* multi pupici

    RăspundețiȘtergere
  41. As vrea sa incerc pe cel de la loreal.pentru ca e mai inchis si cred ca mi s-ar potrivi nuanta

    RăspundețiȘtergere
  42. As dori sa incerc Mattitude de la Astor pentru ca nu am mai testat un fond de ten de la Astor pana acum. Pe celelalte doua le-am testat, dar nu pot spune ca m-au dat pe spate.
    La Astor mi s-ar potrivi si nuanta si am mai citit review-uri pozitive in blogosfera, deci cred ca e un fond de ten bun, insa as vrea sa ma conving pe propria piele :)
    Nu am gasit inca un fond de ten care sa ma convinga sa raman la el pana acum, asa ca mereu sunt in cautare de ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna :* Vreau sa testez fondul de ten de la L'oreal :D chiar mai am putin din fondul meu de ten si sunt curioasa cum e acesta :D

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  45. buna! pe mine ma tenteaza affinitone...doar ca nu sunt foarte sigura de nuanta lui, tenul meu este mediu. :)

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna,
    Wow ce ma bucur ca te-ai gandit si la noi!
    Mie imi place sa scriu review-uri si mi-am propus sa imi fac si un "lightbox" (ca pozele sa fie de nota 10)
    Nuanta perfecta pentru tenul meu este N4 Beige de la Accord Parfait de la L'Oreal (sunt bruneta)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  47. As vrea sa incerc Mattitude de la Astor. Am auzit multe lucuri pozitive despre el..
    Pe cel de la Affinitone il am iar pe cel de la L'oreal nu stiu daca mi s-ar potrivi nuanta :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna, eu sunt foarte curioasa in legatura cu cel de la astor, am ten combinat si un nas lucios - mai ales primavara si vara. multumesc pentru sansa!

    RăspundețiȘtergere
  49. cred ca cel de la loreal mi s-ar potrivi si as dori sa-l incerc

    RăspundețiȘtergere
  50. Cel de la maybelline e absolut superb!

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna! Eu vreau sa il testez pe cel de la L'oreal iar nuanta pe care o ai mi se potriveste. Chiar mi-ar placea sa ii fac un review pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  52. N4 Beige de la Accord Parfait de la L'Oreal
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  53. Mi-ar placea sa testez L'Oreal (N4 Beige) . Tot vreau sa il cumpar de multi ani , dar cel de la vichy ii sta locul mereu :))

    RăspundețiȘtergere
  54. Vreau sa testez Affinitone de la Maybelline (18 Natural Rose) nuanta mi se potriveste!

    RăspundețiȘtergere
  55. Sunt innebunita sa am si eu un fond de ten pentru sufletul meu!
    Din cele 3 prezentate de tine, Mattitude la la Astor as alege pentru tenul meu mixt, daca as avea ocazia. Nu am gasit pana acum un fond de ten care sa ma multumeasca, deoarece detest efectul de masca, deci am ajuns sa nu folosesc deloc( nici nu am nici un fond de ten momentan) si chiar as avea nevoie de un pretext sa arat mai bine prin intermediul tau, daca imi dai sansa de a-l primi.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna!As vrea sa testez fondul de ten de la Maybelline-Affinitone :)

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna!
    Eu as vrea sa incerc fondul de ten de la L'oreal, deoarece l-am mai incercat in varianta veche dar nu am fost pe deplin convinsa de el, si as fi foarte curioasa sa incerc formula noua. Cred ca ar face o pereche buna cu pudra Accord parfait pe care o am tot in nuanta N4.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  58. Mi-ar place sa testez Maybelline Affinitone. Sunt curioasa cum se comporta acest f.d.t., avand in vedere ca in urma cu o luna am cumparat Maybelline Dream Satin Liquid si as vrea sa fac o comparatie :)

    RăspundețiȘtergere
  59. matitudde de la astor :D sunt asa curioasa cum e

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna,as dori sa testez fondul de ten Accord parfait de la L'oreal.Ms:*

    RăspundețiȘtergere
  61. as vrea fondul de ten de la loreal...am incercat acu vre-o doua sap o mostra in aceasi nuanta si mi-a placut tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna!
    As vra sa incerc Mattitude la la Astor.Pana acum am folosit Affinitone ,insa nu a fost compatibil cu tenul meu...

    RăspundețiȘtergere
  63. Salut!
    Mi se pare tare draguta intentia ta!

    Mie mi-ar placea sa testez Mattitude de la Astor (002 Porcelain. L`am incercat acum cateva luni pe mana, mi se potrivea, insa am avut o ''sclipire'' si am ales in defavoarea acestui fdt un altul. Acum ca este pe terminate cel cumparat, mi-ar prinde bine Mattitude :)

    Merci :*

    RăspundețiȘtergere
  64. As fi curioasa incerc fondul de ten Mattitude de la Astor (002 Porcelain) . De mult am fost curioasa sa testez un fond de ten Astor si nu am avut ocazia pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
  65. buna scumpo....sincer eu nu prea imi permit sa imi cumpar produse cosmetice atat de scumpe,insa mi-as dori mult de tot un fond de ten L'oreal,am inteles de la alte prietene k este foarte bun si mi-as dori si eu mult sa incerc

    RăspundețiȘtergere
  66. As incerca eu Mattitude pentru ca nuanta e deschisa si ar trebui sa mi se potriveasca, iar dupa nume cred ca e destinat tenului mixt sau gras. Eu sunt mandra detinatoare a unui ten mixt care isi cam face de cap sub orice fond de ten, as fi tare curioasa daca Mattidude face ce promite.

    RăspundețiȘtergere
  67. M-ar bucura un test cu Accord Parfait de la L'Oreal din mai multe puncte de vedere. In primul rand, ma impac excelent cu Infaillible si am un baraj de comparatie deja format in ceea ce priveste brandul lor si segmentul de public caruia i se adreseaza. Apoi, fondul de ten este un must pentru mine in fiecare zi. Am incercat o paleta larga si cunosc foarte bine cerintele tenului meu cu care se pot identifica multe alte fete. Foarte importanta este nuanta, varianta 04 este cea pe care o port de obicei (mici variatii de bej in functie de anotimp). Prin urmare, am o opinie deja conturata despre cum trebuie sa se comporte un fond de ten versatil, rezistent, cu aspect natural si impecabil. Stiu sa fiu obiectiva si sa analizez un produs din perspective variate. Acestea fiind zise, iti urez spor la munca minunata de pe blog, precum si la jurizare! O duminica rasfatata si linistita!

    RăspundețiȘtergere
  68. Imi doresc sa incerc fondul de ten L'oreal deoarece mi s-ar potrivi perfect nuanta. Am auzit pareri diferite despre el si as vrea sa ma lamuresc si eu care e treaba:)

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna!! As dori sa testez fondul de ten Astor Mattitude..nuanta mi se potriveste si promit sa fac un review cat mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna, eu vreau sa-l incerc pe cel de la l'oreal. Pup

    RăspundețiȘtergere
  71. la nuanta mi se potriveste Mattitude de la Astor (002 Porcelain) si chiar mi-as dori sa-l incerc am auzit lucruri bune despre el si chiar mi s-ar potrivi tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna,
    as vrea eu sa incerc Astor pentru ca pe celelalte doua le am, iar nuanta mi se potriveste

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna:)
    As vrea sa incerc Mattitude de la Astor deoarece am tenul mixt si cred ca mi s-ar potrivi. Sper sa-mi matifieze zona T deoarece pana acum niciun fond de ten folosit nu a reusit acest lucru:(
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  74. Mi se potriveste nuanta fondului de ten Astor Mattitude. Daca am noroc, mi-ar face placere sa il testez si sa-i fac un review.

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna !
    As vrea sa incerc fondul de ten Mattitude de la Astor deoarece eu am tenul mixt spre gras si stiu ca acest fond de ten este destinat acestui tip de ten.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  76. Buna!As vrea sa testez fondul de ten de la Affinitone.

    RăspundețiȘtergere
  77. buna.camelia...as dori s incerc fondul d ten d la Loreal,pt k cred k mi s-ar potrivi. affinitone am,iar celalalt este mult prea inchis. dak mi l-ai da s il incerc ti-as trm rewiew,cu siguranta. stiu k e f greu s gasesti un fond de ten potrivit tenului,sh d aceea as vrea s incerc pt k nu stiu dak cel d la affinitone este cel potrivit pt mn. multuzmim!:* pupici

    RăspundețiȘtergere
  78. Buna! As dori sa-l incerc pe cel de la Mattitude de la Astor pt ca e singura nuanta care mi se potriveste si chiar as vrea sa incerc gama aceasta.
    E foarte frumos ceea ce faci, multumim!:)

    RăspundețiȘtergere
  79. fondul de ten L'oreal e visul meu!

    RăspundețiȘtergere
  80. De mul zic ca as vrea sa incerc produsele Astor, de accea mi-ar placea sa testez fondul de ten Mattitude de la Astor. Nu l-am incercat in magazin, insa nuanta pare potrivita din cate am vazut pe net.

    RăspundețiȘtergere
  81. Mi-ar placea sa testez Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige...este nuanta care mi se potriveste si chiar sunt curioasa cum sunt fondurile de ten de la l'oreal avand in vedere ca nu am folosit vreunul pana acum!!
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna, as vrea sa-l incerc pe cel de la Loreal

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna, as vrea sa incerc fondul de ten de la Astor, te-am poopat

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna!
    As dori sa testez Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige)
    sau Affinitone de la Maybelline (18 Natural Rose) .
    Imi doresc sa testez unul dintre cele doua deoarece am citit atat de multe opinii depsre ele si m-au facut curioasa.Nu am gasit inca fondul de ten potrivit pentru mine.Am fonduri de ten care nu mi se potrivesc deloc si am fost nevoita sa le ofer cadou prietenelor li s-au potrivit.
    Multumesc pentru sansa.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  85. Cred ca Affinitone de la Maybelline mi s-ar potrivi. :) Merci! :*

    RăspundețiȘtergere
  86. Cel mai mult din cele trei mi-ar placea sa testez Mattitude de la Astor (002 Porcelain) deoarece de mult vroiam sa-mi achizitionez acest fond de ten care eu cred ca mi se potriveste si este ceea ce imi doresc de la un fond de ten....dar pan acum m-am axat pe cumpararea altor produse deci acesta nu mi l-am cumparat si as fi curioasa sa vad daca chiar imi place si mi se potriveste.o seara placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  87. As vrea sa incerc Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige) pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda si chiar nu am avut ocazia sa incerc vreun fond de ten de la L'oreal.

    RăspundețiȘtergere
  88. Buna,
    As vrea sa testez Affinitone de la Maybelline.
    Merci frumos

    RăspundețiȘtergere
  89. Buna, as vrea sa incerc Accord Parfait de la L'oreal ( N4 Beige)

    RăspundețiȘtergere
  90. Mi-ar placea sa incerc Accord Parfait de la L'oreal, deoarece sunt inca in cautarea unui produs care sa se potriveasca tenului meu.Multumim pentru oportunitate.

    RăspundețiȘtergere
  91. Buna,mi-ar placea sa testez Mattitude de la Astor (002 Porcelain).

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna! as dorii sa testez Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige) beige este culoarea pe care o folosesc eu la fond de ten si se potriveste manusa !
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  93. Buna
    As vrea sa pot testa Mattitude de la Astor (002 Porcelain) ,am avut Affinitone de la Maybelline dar nu mi se pare ca are acoperire mare.

    RăspundețiȘtergere
  94. buna.as dori sa il incerc pe cel de la Astor.

    RăspundețiȘtergere
  95. as dori sa incerc Mattitude de la Astor (002 Porcelain) ,Affinitone de la Maybelline am folosit si mi-a placut, iar L'Oreal cred ca e prea inchis pentru mine. multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  96. Mi-ar placea sa testez Mattitude de la ASTOR. Am citit review-uri destul de bunicele despre el, plus am tenul mixt, uleios in zona T asa ca faptul ca are aspect matifiant imi place. De asemenea, e HD si vreau sa testez live daca si ce diferente sunt intre cele hd si cele nehd :). Multumim pentru giveaway :)

    RăspundețiȘtergere
  97. veronica picioroaga11 martie 2012 la 22:45

    Hello!
    As dori sa testez Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige)
    motivul? celelalte 2 le-am folosit deja..iar despre acesta am tot auzit ,dar n-am avut ocazia sa-l incerc .Tare mult mi-ar placea ! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  98. buna!ce idee grozava!
    As vrea sa testez Affinitone de la Maybelline,am citit review-uri despre el si chiar era pe lista mea de cumparaturi!
    multumim ptr giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  99. Buna! As vrea sa testez L'Oreal Accord Parfait, pare ca mi se potriveste nuanta si chiar intentionez sa il achizitionez, asa ca mi-as dori sa il incerc in prealabil. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna!
    Mi-as dori foarte mult sa testez fondul de ten L'Oreal pentru ca este potrivit nevoilor tenului meu.Multumim pentru giveaaway Camelia.

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna ...ma bucur ca ne oferi aceasta posibilitate de a incerca unu din cele 3 fonduri de ten. Pentru culoarea tenului meu se potriveste Affinitone de la Maybelline. MNultumesc si marti abia astept sa aflu castigatoarele

    RăspundețiȘtergere
  102. Buna...chiar as vrea sa incerc Mattitude de la Astor (002 Porcelain)..cred ca mi s-ar potrivi f bine!Sper sa castig! O saptamana faina!

    RăspundețiȘtergere
  103. Mi-ar placea sa testez "Affinitone", de la Maybelline, intrucat de la ei n-am avut decat rujuri si rimelul Colossal. Nuanta mi s-ar potrivi, dar sunt tare curioasa in privinta acoperirii si rezistentei, am ceva probleme cu tenul. Multumim de sansa, Camelia! :)

    RăspundețiȘtergere
  104. As vrea sa testez Affinitone de la Maybelline. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  105. Eu as vrea sa testez Affinitone,din ce am citit despre el cred ca mi s-ar potrivi!Multumim de sansa!

    RăspundețiȘtergere
  106. Accord Parfait de la L'Oreal mi-ar placea, cred ca mi s-ar potrivii tenului, si sunt curioasa cat de bine l-ar acoperii.

    RăspundețiȘtergere
  107. hello! mi-as dori mult sa incerc Mattitude de la Astor (002 Porcelain) pentru ca ma lupt cu ten gras, pe care orice fond de ten luceste...pentru ca am tenul deschis si primvara imi ies pistrui, pentru ca mi-am dorit intotdeauna un ten de portelan ca al gheiselor! Mat+portelan este ceea ce am nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  108. Mi-as dori mult sa incerc Mattitude de la Astor (002 Porcelain)pentru ca ma lupt cu un ten gras, lucios, pe care niciun fond de ten nu aseaza cum trebuie si nu sta mat, pentru ca am tenul deschis iar primvara imi apar pistrui pe care trebuie sa ii acopar cu un fond de ten profesional, pentru ca intotdeauna mi-am dorit ten de portelan ca al gheiselor! mat+portelan cred ca este formula magica!
    multumim pentru generozitate!
    ony_stanciu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna. Mi-as dori sa incerc fondul de ten de la astor pentru ca am tenul gras si demult imi doresc un fond de ten matifiant care sa ma multumeasca. Am auzit multe despre el, dar vreau sa-l incerc personal si sa-mi fac o parere.

    RăspundețiȘtergere
  110. Desi fondul de ten de care as fi intr-adevar curioasa este cel de la L'Oreal - sunt realista si nu ma voi avanta intr-un astfel de experiment deoarece culoarea nu mi se potriveste deloc. As miza pe Astor pentru ca am incercat niste mostre si mi s-a parut bunicel, dar cel pe care mi-l doresc sa-l testez este de fapt Affinitone de la Maybelline pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el, am inteles de la alte bloggerite ca este bun pentru persoanele cu ten mixt si ca acoperirea este medie - ceea ce sete ok pentru mine pentru ca nu am mari probleme pe ten. Era pe lista mea de cumparaturi, dar pentru ca mai am din fdt-ul meu, am considerat ca nu e neaparat nevoie sa fac o cheltuiala in plus doar pentru un capriciu si ca mai pot astepta. Aici a intervenit minunata sansa pe care ne-o oferi tu astazi.

    RăspundețiȘtergere
  111. Mi-ar placea sa-l incerc pe cel de la Affinitone. Nu stiu exact cum e nuanta Natural Rose, dar avand tenul deschis la culoare cred ca mi-ar merge.

    RăspundețiȘtergere
  112. mi-ar placea sa-l incerc pe cel de la l'oreal pentru ca l'am avut demult,cred ca l-am folosit vreo 2 ani,mai multe sticlute,dar era varianta veche.sunt curioasa cum e asta nou.te pup

    RăspundețiȘtergere
  113. Mi-ar placea sa-l testez pe Mattitude de la Astor, am auzit ca este ok, iar pe celelalte le-am avut si am fost multumita si oricum cel de la L'oreal nu mi s-ar potrivi nuanta...

    RăspundețiȘtergere
  114. Mi/ar placea sa testez fondul de ten Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige) pentru ca se potriveste cu tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  115. As vrea sa incerc fondul de ten de la L'oreal :) .

    RăspundețiȘtergere
  116. as dori sa incerc accord parfait de la l*oreal. am auzit foarte bune lucruri despre el si de aceea as dori sa il folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  117. Buna dimineata ,
    Mi-ar placea sa testez fondul de ten de la Astor din urmatoarele motive :
    Cel de la Maybelline l-am testat si stiu cum e , ce e si ce face , fondul de ten de la L'oreal clar nu e pentru mine (ca si nuanta) :)
    O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  118. Buna. Mi-ar placea sa il testez pe cel de la Astor sau cel de la L'oreal deoarece in momentul de fata ( de fapt cam de 2 luni ) caut un fond de ten care sa mi se potriveasca ( de la culoare pana la consistenta ) si practic ele 2 ar mai lipsi sa le incerc, ca in rest am testat aproape toate tipurile de fond de ten ce fac parte din categoria drugstore. De fapt, vreau doar L'oreal ca din cauza ca eu am tenul uscat sunt sigura ca cel de la Astor nu ar fi ok pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  119. Buna,
    Mi-ar placea sa testez fondul de ten Mattitude de la Astor ! Vreau sa-l incerc de ceva vreme si mi s-ar potrivi si nuanta !

    RăspundețiȘtergere
  120. Buna as vrea sa incerc Accord Parfait de la L'Oreal

    RăspundețiȘtergere
  121. Eu as alege Mattitude de la Astor (002 Porcelain) ,cred ca mi se potriveste culoarea si ar fi potrivit pentru tenul meu mixt ,imi place ca are SPH 22,un mare plus

    RăspundețiȘtergere
  122. Am cercetat pe domnul google si din cate am vazut cele 2 nuante ale fondurilor de ten Astor si Accord parfait mi se potrivesc. Chiar mi-ar placea sa incerc unul dintre ele :D

    RăspundețiȘtergere
  123. Mi ar placea sa testez Accord Parfait,deoarece am auzit multe lucrui despre el prin blogosfera si nuanta este perfecta pt mn..deci imi trebuie doar noroc acum:))
    multumim:*

    RăspundețiȘtergere
  124. maybelline..cred ca mi se potriveste nuanta...nu am folosit fond de ten pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
  125. Eu as vrea sa incerc Affinitone de la Maybelline pentru ca de la un timp au inceput sa imi placa foarte mult produsele Maybelline :)

    RăspundețiȘtergere
  126. Buna,
    Mi-ar placea sa testez Mattitude de la Astor, deoarece promite sa satisfaca toate pretentiile tenului meu gras/mixt. In plus, din cate mi-am putut da seama de pe google, mi se potriveste si nuanta.

    Mi-ar placea ca producatorii sa vanda si fdt in varianta mini sau travel, in ambalaje de 8-12 ml, astfel incat sa putem testa un fond de ten in voie. Eu urasc sa testez in magazin, niciodata nu ajung la nicio concluzie asa.

    RăspundețiȘtergere
  127. Buna,
    Mi-ar placea sa testez Mattitude de la Astor, deoarece am auzit multe lucruri bune despre el , si mi se potriveste nuanta :)

    RăspundețiȘtergere
  128. eu as merge pe Affinitone, sper sa mi se potriveasca culoarea :)

    RăspundețiȘtergere
  129. As vrea sa incerc Mattitude de la Astor (002 Porcelain),ar fi nuanta potrivita pentru tenul meu deschis. De mult l-am vazut prin blogosfera si fetele il lauda, asa ca vroiam sa il incerc. In plus stau foarte prost la capitolul fonduri de ten ,avand numai unul,care mai e si pe terminate. Cred ca e singurul tip de produs din care am numai unul.

    RăspundețiȘtergere
  130. buna.mi-ar face placere sa incerc Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige) sau Mattitude de la Astor (002 Porcelain).

    RăspundețiȘtergere
  131. Mi-as dori sa testez Accord Parfait de la L'Oreal, caci am auzit pareri contradictorii despre el si este singurul din cele 3 pe care nu l-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  132. Mi-ar placea sa testez Accord Parfait de la L'Oreal

    RăspundețiȘtergere
  133. Mie personal cred ca mi se potriveste si cel de la Astor si cel de la maybelline , daca se poate as incerca la tragere ptr amandoua , daca nu si e doar ptr un fond de ten Il aleg pe cel de la Astor!

    RăspundețiȘtergere
  134. Buna!

    In primul rand iti multumesc pt. aceasta ocazie minunata.. e un gest frumos din partea Ta. As dori sa incerc Mattitude de la Astor (002 Porcelain)- e nuanta care mi s-ar protivi, dupa cate imi dau seama de pe Net. Sunt curioasa cum e - n-am avut niciodata vreun produs Astor (si nici nu cred ca-mi voi permite in curand avand in vedere preturile exorbitante pe care le au), poate voi avea acum norocul, prin intermediul Tau. Mersi, oricum, pt. sansa. :*

    RăspundețiȘtergere
  135. As vrea sa incerc Accord Parfait de la L'Oreal (N4 Beige) deoarece cred ca mi se potriveste nuanta.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  136. buna! multumim pentru ocazie, oferi niste produse minunate!
    eu as vrea sa testez Mattitude de la Astor (002 Porcelain), pentru ca pare nuanta potrivita pentru mine!

    simon.elena67[at]yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  137. eu as vrea sa testez Mattitude de la Astor (002 Porcelain) deoarece nu am folosit niciodata un fond de ten de la Astor , dar in schimb am auzit numai lucruri bune despre el, asadar de aceea vreau sa il testez !

    RăspundețiȘtergere
  138. Buna! Mi-as dori sa incerc Affinitone de la Maybelline.

    madutza_610@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  139. mie mi-ar placea sa il incerc pe cel de la astor pt ca am tenu gras si chiar sunt curioasa cat de bine mi-ar arata tenul

    RăspundețiȘtergere
  140. buna:)

    affinitone il am si eu , attitude e prea inchis pentru mine deci ramane cel de la l'oreal..am citt si lucruri bine despre el si sunt curioasa sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere