O noua castigatoare colier pisica & ramble ciudat

5.3.12

Intrucat castigatoarea anuntata joi nu a luat legatura cu mine pana acum, am ales o alta persoana pentru a primi colierul pisica. Felicitari andra katerina, astept mail cu datele tale pentru livrare.

Am avut un weekend ciudat, ca sa nu spun tampit. Cineva s-a jucat cu mintea mea, nu stiu de ce si nici cum si nici nu stiu care e scopul si nici nu vreau sa intru in detalii. Dar azi am alt tonus si mi-am amintit ca o batalie castigata nu inseamna neaparat ca ai castigat si razboiul. Si cineva va intelege asta!

Intentionam sa scriu mai mult, dar cuvintele nu se leaga. Va doresc o zi frumoasa si plina de zambete si o saptamana si mai minunata!

4 comentarii

  1. Ufff, imi pare rau ca ai avut un weekend mai ciudat. Cu siguranta saptamana asta va fi mai buna :). Iar tu esti o fire tare, nu cred ca se poate juca cineva cu mintea ta. Sa ai o saptamana frumoasa si o primavara perfecta! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca a fost ceva putred cu planetele, stelele sau mai stiu eu ce, dar tot weekend-ul am patit acelasi lucru si draga de Choco a facut "terapie" cu mine,apoi eu putin cu ea, dupa cu o alta prietena si tot asa :))
    Important este ca dupa tot taraboiul din capul meu...m-am trezit cu o stare extraordinara de fericire, impacare si iubire si acum tot ce imi doresc este sa transmit mai departe buna dispozitie tuturor oamenilor cu care intru intr-un fel sau altul in contact, deci si tie :))
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place ca acorzi cadouri pe bune, cred ca putini o mai fac azi.

    In aceeasi situatie ma aflu si eu acum cu o castigatoare care nu m-a contactat sa-i pot trimite premiul. Oare sa reiau extragerea sau sa aleg persoana ce-a iesit imediat sub castigatoare?

    Sunt socata ca a uitat de colier. E superb.

    RăspundețiȘtergere
  4. Choco-terapista. :))

    Camelia, iti doresc sa ai parte de o primavara linistita. :*

    RăspundețiȘtergere