Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle

15.3.12

Tratamentul leave-in pentru par fin a venit intr-un moment in care chiar cautam asa ceva (inainte incercasem Macadamia Natural Oil Treatment - despre care n-am apucat sa scriu nici acum - si nu eram convinsa) si chiar m-am bucurat cand l-am vazut in produsele primite spre testare de la Carespot. Detalii despre produs gasiti aici.


Ce este de fapt? Un ulei elixir pentru parul fin - promite hranire si stralucire opulenta fara a incarca parul (contine mult laudatul ulei de argan). 

Eu il folosesc pe parul uscat cu prosopul, torn o cantitate mica in palme (cred ca mi-ar fi placut mai mult sa aiba un pulverizator precum cel de la Macadamia, dar nu e o mare problema) si dupa aceea il aplic pe tot parul (fara a ma apropia foarte mult de radacina) si intr-adevar parul meu este catifelat, matasos, placut la atingere si nu il incarca deloc.

Mi se pare un rasfat pe care il aplic parului meu (tinand cont de cantitatea produsului si de cat aplic la fiecare utilizare, o sa il folosesc un timp indelungat) ca pas final inainte de uscarea cu foehnul. Nu stiu daca e un produs fara de care n-as putea sa traiesc, insa cu siguranta imi face placere sa-l folosesc si-mi place ceea ce face parului meu.

Ce parere aveti de tratamentele cu ulei pentru par? Folositi? Ati vrea sa incercati?

14 comentarii

  1. Tratamente nu am incercat (insa as incerca!), ci doar ulei de argan care insa imi facea parul sa arate ca si cum as fi fost "linsa de vaca" =)) E posibil si sa nu fi stiut eu cum sa-l pun in par...

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am folosit ulei pt. par, al meu e gras si de aceea m-am ferit de uleiuri. Cel mult folosesc ulei pe post de masca, cu cateva ore inainte de spalare, insa si asta o fac foarte rar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit ulei de par, dar sunt foarte curioasa de cel de la Macadamia deoarece chiar vroiam sa mi-l cumpar impreuna cu masca de par.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat o data un tratament cu ulei de ricin care a fost un esec total, insa de atunci nu am mai folosit uleiuri pentru par. In ciuda esecului meu chiar as incerca. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu folosesc , am unul si cand o sa raman fara , nu stiu ce o sa ma fac...nu se gaseste aici , o sa cercetez si despre acesta !

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu folosesc acum uleiul tratament leave-in de la Macadamia Oil de care spuneai tu si pot sa zic ca imi place enorm pentru textura lui, dar mai ales pentru mirosul fantastic! Inainte foloseam uleiul John Frieda Frizz-Ease si era bun, desi parca nici unul din astea doua nu fac fata 100% parului meu ondulat atunci cand ma aflu in conditii de umezeala! Se electrizeaza foarte repede :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ! Mi-am achizitionat si eu uleiul acesta. Miroase superr...dar eu nu l-as folosi inainte de uscare ci dupa....ar fi vreo problema ?


    Si ...o intrebare daca nu sunt indiscreta...

    cum se poate intra in campanii de testare de produse ale unor siteuri, firme etc ??

    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa incerci si sa vezi daca iti ingrasa sau nu parul folosit asa.

      Am mai scris pe blog ca nu exista un mod de a intra in campanii de testare, firmele te contacteaza daca sunt interesate sa colaboreze cu tine.

      Ștergere
  8. ok...multumesc mult...

    l-am incercat pe parul uscat si nu ingrasa ( citisem pe andreearaicu.ro ca ea il foloseste zilnic dar se spala o data la 4 zile pe par, de aceea am intrebat )

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut,eu mi am achizitionat acest ulei si sunt total dezamagita....Am avut inainte uleiul Kerastase Elixir K ultime si m-a tinut 1 an si ceva de zile.Pot spune ca nimic nu se compara cu acel ulei,poate de asta nu sunt multumita de Bonacure oil miracle.Daca vreti sa achizitionati ceva bun va recomand Kerastase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si eu pareri bune despre cel de la Kerastase, depinde mult si de tipul de par pe care se foloseste.

      Ștergere
  10. este bun de ceva adica se vad rezultatele ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un ulei de par care lasa parul catifelat si nu il incarca, asa cum am scris in postare. Ce alte rezultate sa se vada?

      Ștergere
  11. Buna fetelor ,Acest ulei chiar este un miracol eu l-am folosit pe cel pt par uscat cel de culoare mov e super !

    RăspundețiȘtergere