L'Oreal Quad Pro Freida Pinto (hazel eyes)

17.3.12

Trusa cu 4 farduri L'Oreal am primit-o tot pentru testare de la Makeuponline (puteti vedea aici si celelalte variante disponibile) si mi se potriveste perfect. Este creata in colaborare cu Freida Pinto si contine nuante de maro, varianta primita de mine fiind 317 - Honey Brown.


Textura fardurilor si nuantele imi plac la nebunie (exceptia facand nuanta de iluminator din stanga - careia nu ii vad sensul pentru ca are o textura ciudata si aproape ca mi-a stricat machiajul - nu are nici un pic de culoare, dar depoziteaza tone de glitter pe fata) - puteti vedea mai jos niste swatchuri (nuanta din stanga este undeva deasupra celor 3, dar asa cum v-am spus nu e nici un fel de culoare, doar glitter) - si mi se pare ca rezista foarte bine pe ochi.


Ceea ce nu-mi place la aceste truse este modul in care sunt asezate culorile intrucat este imposibil sa folosesti o pensula pe acele dungi destul de inguste si sa iei o singura culoare, atingi si celelalte culori si culorile se amesteca si asta chiar nu mi-a placut.

Va las la final cu o poza facuta cand am inceput sa ma machiez, folosind doar aceasta trusa, insa din pacate am uitat sa fac poze si la final, asa ca puteti vedea doar cum arata culorile, nu si machiajul final.


Voi le-ati incercat? Cum vi se par?

4 comentarii

  1. Sunt tare dragute culorile:)
    Insa pretul e destul de mare :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaaaaai, cat sunt de frumoase toate nuanteleeeeeeee!!!! Eu numai tonuri de maro folosesc si trusa asta mi se potriveste manusa!!! :) Super frumoase culorile...Hmmm... Imi ploua in gura :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi plac culorile, insa pretul mi se pare exagerat in raport cu calitatea. am mai avut produse l*oreal si nu mi s-au parut cu mult deasupra unor firme "comune" precum avon sau oriflame, insa pretul este triplu ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt frumoase nuantele, am vazut si la Kandee Johnson acum ceva timp aceasta paletuta :).

    RăspundețiȘtergere