Joico Color Endure

12.3.12

Am primit cele 2 produse (sampon si balsam - 500 ml/ fiecare) de la Hairzone la inceputul lunii ianuarie si desi le-am folosit inca de atunci, am amanat sa scriu reviewul pentru ca tot citisem pe net ca nu ajuta la pastrarea culorii parului vopsit si am vrut sa ma mai vopsesc o data ca sa fiu ferm convinsa de ceea ce am de scris despre gama asta pentru ca parerea mea e alta decat ceea ce am citit in ultima vreme.


Asa cum ati vazut in postarile trecute despre ingrijirea parului, am parul foarte lung (pana la mijloc), negru si foarte cret. Prin urmare am incercat o gramada de produse pentru par la viata mea si stiu ce-mi prieste si ce nu. Cu gama Color Endure m-am inteles de la prima folosire si mi-a placut ce-a facut pentru parul meu. Si lucrurile nu s-au schimbat deloc pe parcursul ultimelor 2 luni.

Imi place mirosul (am tot citit ca e ceva floral, insa de cate ori miros samponul eu simt si ceva fructat), imi place faptul ca produsele sunt economice (eu le folosesc de mai bine de 2 luni - 2 spalari saptamanal - si nu am folosit nici jumatate din cantitate) si-mi place ca dupa folosire imi simt parul curat si matasos. Parul are o textura sanatoasa si se aseaza frumos fara sa fie nevoie sa-l incarc cu alte produse de styling.

M-am vopsit la sfarsitul lunii decembrie si la inceputul acestei luni (martie) si produsele le folosesc din a doua saptamana a lunii ianuarie si nu am vazut sa-si piarda culoarea din intensitate (desi vopseaua mi-a curs din par la primele spalari dupa vopsire - nuanta nu s-a modificat cu nimic), deci din punctul meu de vedere isi face treaba.

Ati incercat gama Color Endure de la Joico? Cum vi s-a parut?

6 comentarii

  1. Nu am folosit aceste produse, dar din ceea ce am citit par foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. am folosit body luxe tot de la joico, dar nu pot spune ca m-a impresionat. oferea oarecum un plus de volum, dar imi usca parul f tare, desi foloseam si balsamul dupa fiecare spalare.

    de atunci am cam evitat joico...dar sunt convinsa ca au si produse foarte bune :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma tenteaza serumul Body Luxe - am o mostra acasa, o sa-l incerc sa vad cum mi se pare. :)

      Ștergere
  3. eu folosesc gama K-Pak si sunt ft multumita.ca mostre am primit si eu 3 pliculete Body Luxe si intr-adevar nu lasa parul atat de matasos ca K=Pak dar ii oferea volum.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu am folosit aceasta gama.Momentan testez blondme de la schwarzkopf :* !

    RăspundețiȘtergere
  5. Parerea mea e ca scoate pigmentul din par,nu rezista culoarea,daca citesti cu atentie este recomandat pentru culori fashion,asta inseamna cele cu un pic de rosu,aramiu,tofee etc.Eu cand am inceput sa il folosesc eram vopsita de o saptamana intr-o nuanta naturala,a iesit tot de la prima spalare(nu numai samponul a fost de vina ci si faptul ca era culoarea parului,baza adica foarte deschisa,la tine daca e negru ma indoiesc ca ar iesi culoarea cu orice alt sampon cu conditia sa fie pentru par vopsit.

    RăspundețiȘtergere