Giveaway rapid de Martisor & un gand bun

1.3.12

Va mai amintiti colierul pisica de acum cateva saptamani? Una din voi poate castiga unul la fel. Tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare (pana la ora 20:00) si sa-mi spuneti ce v-a facut ziua de astazi mai frumoasa. Un cadou, un gest, un zambet, un gand ... acel ceva care v-a inseninat sufletul (daca cumva postati ca Anonim nu uitati sa lasati o adresa de mail la sfarsit).

Incerc sa anunt chiar in seara asta castigatoarea ... sper sa si reusesc (ma gandesc ca poate ma rapeste Fat-Frumos si ma duce intr-un loc magic si n-am acces la Internet). Pana atunci va urez sa aveti o primavara insorita (in ciuda ninsorii de azi noapte) si sa aveti parte numai de bucurii si lucruri frumoase care sa va umble sufletul de fericire.

55 de comentarii

  1. Buna :)
    Azi dimineata logodnicul meu m-a trezit cu o cutie de ciocolata neagra ,exact cum imi place mie :X De 85% :D A fost ceva neasteptat fiind criza si la noi :)) Dar a zis ca mai bine o cioco de care ma pot bucura decat un martisor simplu pe care de maine l-as uita in sertar :D

    RăspundețiȘtergere
  2. e superbaaa, cutiuta am si eu la fel:)...ce mi-a facut ziua astazi mai frumoasa? reactia fetitei mele cand i-am dat martisoarele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand m-am trezit, sotul meu mi-a daruit o zambila roz si un martisor. M-a impresionat ca s-a straduit sa le aduca acasa si sa le depoziteze in asa fel incat sa nu il vad si sa imi faca aceasta surpriza. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Simplul fapt ca este atat de frumos afara aici, la mine, mi-a inseninat ziua. Sunt nerabdatoare sa ies la o plimbare lunga alaturi de prietenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fiu sincera n-am avut o zi prea buna, dar parca toate s-au spulberat cand m-am uitat pe geam si am vazut soare!In momentul acela am considerat ca nu merita sa pun nimic rau la suflet. M-a apucat un chef de plimbare si chiar am simtit ca primavara este de data aceasta foarte aproape.


    Iti doresc o primavara cat mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. In prima zi a primaverii o floare, un zambet, o imbratisare si un cald "Te iubesc", cred ca sunt cele mai frumoase cadouri, care ar face o femeie sa radieze de fericire. Mesajul sentimetelor nu e transmis de pretul cadoului,ci mai degraba de simbolistica lui si de cuvintele persoanei care il ofera.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dimineatasi o zi frumoasa si insorita!

    Eu m-am inveselit de dimineata datorita unui experiment culinar reusit! :D Pentru cine vrea detalii, am incercat sa cresc maia naturala si este vie, adica mi-a iesit! :)

    dianaborca [@] gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am google-it, ca nu stiam ce inseamna. Felicitari :D Pare complicat si cred ca te-ai chinuit mult.

      Ștergere
  8. Eu am inceput ziua foarte aiurea,vremea de afara ma intristeaza si mai tare nu simt ca a venit primavara:(

    RăspundețiȘtergere
  9. O primavara minunata. Ce frumos e colierul :X.
    Mi-a inseninat ziua nepotica mea (care e clasa 1) care mi-a adus un martisor: un fluturas roz si prin reactia ei cand i-am dat martisorul ei de domnisoara mare :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt un om al primaverii, asa ca faptul ca azi e intai martie m-a facut sa zambesc.Mergand pe strada si vazand atatia domni alegand cu atata grija si draga buchete de flori, m-am gandit cat de minunata e viata. Si, ca sa imi incununeze ziua, mirosul florilor de primavara care pluteste in tot biroul, e lucrul care face ziua perfecta.
      Sa ai o primavara frumoasa.
      Cu drag, Diana

      Ștergere
  10. O primavara vesela, Camelia! cu momente speciale si multe zambete! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. De dimineata o imbratisare calda din partea sotului m-a facut sa zambesc. Apoi primind buchetul de ghiocei ziua mea s-a schimbat si sunt foarte fericita.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am primit ieri martisoare de la iubitul meu ca sa pot purta de dimineata unul,asa ca m-a surprins cu un buchet de flori minunat legat cu un snur pt ca nu ma asteptam sa mai primesc ceva. De asemenea,tatal meu mi-a trimis un martisor telefonic alaturi de ganduri frumoase,eu nefiind acasa. Barbatii cei mai importanti din viata mea mi-au facut ziua cea mai frumoasa prin aceste gesturi.

    RăspundețiȘtergere
  13. baietelul meu de 3 ani care ma ia in brate cum se trezeste si mai doarme vreo cateva minute pe umarul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Soarele de afara mi-a facut ziua mai frumoasa :x colierul e superb :X

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place prima zi de primavara si tot timpul mi-a placut sa o intampin cu cele mai bune ganduri si caldura in suflet. cea de anul acesta nu prea a fost cu noroc, pentru ca ieri am fost concediata de la locul de munca, si in loc de fericirea venirii primaverii si ganduri de vreme frmoasa nu pot sa ma gandesc ca o sa dureze pana o sa imi gasesc altceva si facturile trebuie platite, de cumparat mancare in casa trebuie..
    Dar..ca sa pot participa as vrea sa povestesc ce mi-a facut mie ziua fumoasa anul trecut, caci in anul asta trebuie sa sarim peste. In fiecare an mi-am format o traditie ca sa zic asa, sa imi pun ata de martisor la mana si sa o dau jos la sfarsitul luni si sa o agat intr-un pom inflorit. Anul trecut prietennul meu de la care niciodata nu am primit martisor sau ceva de gnul. mi-a adus exact o ata din aceea si mi-a prins-o el la mana. pentru mine a fost un gest atat de frumos incat am ramas fara cuvinte.
    me_anytza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Astazi am pierdut trenul spre casa chiar cand am ajuns la gara la 8 dimineata si s-a vandut bicicleta pe care trebuia s-o cumpar duminica. Astazi nu e o zi buna. Dar am visat ceva foarte de actiune, cu villains deghizati in oameni, si aruncam cu apa pe ei sa se transforme la loc in ce erau de fapt - fiinte marine. Happy day!

    RăspundețiȘtergere
  17. Azi e si ziua de nastere a prietenului meu si pe langa primavara, si razele de soare de afara, zambetul lui imi face ziua mai frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  18. I-am dat un martisor fostului meu prieten . Nu stiu ce de dar ma simt foarte bine :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Am inceput frumos ziua de astazi cand de dimineata iubitul meu m-a strans tare in brate si mi-a spus ca o sa fie bine si ca ma iubeste mult pentru ca stia ca astazi ar fi fost ziua de nastere a unei persoane dragi mie. M-a ajutat mult si chiar ma simt bine. Te pup dulce! :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Mie personal, mi-a fost inseninata ziua, de urarile venite din partea prietenilor mei de suflet si a celor virtuali!

    RăspundețiȘtergere
  21. IUBITUL MEU CU FLORI INAINTE SA PLECE LA MUNCA :x:x:x LOVELY :d

    RăspundețiȘtergere
  22. Desi ziua de azi nu a inceput tocmai bine (am racit foarte rau si abia m-am ridicat din pat), faptul ca am ajuns la birou si am primit o multime de martisoare m-a facut sa ma simt mult mai bine (si apreciata!).

    RăspundețiȘtergere
  23. Primul care mi-a facut ziua fericita este prietenul meu, care este un martisor ( ziua lui este astazi) si al doilea lucrua fost o mica intamplare de la gradinita. Eu predau optionalul de calculator la cei mici. Am fost la o grupa sa-mi iau copii pt a incepe ora si o fetita a venit la mine cu un martisor si mi-a zis ca la pastrat special pt mine, desi era pt domnisoara de engleza. A zis ca eu sunt mai frumoasa. Pt mine a fost un gest frumos si f neasteptat. Nu stiu dc cineva a mai trecut printr-un moment de genul acesta, dar te face sa te simti deosebita. Mai ales cand vine din partea unui copil, care este sincer, nu are motive sa minta.

    ela.alina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Mie mi-a inseninat ziua primavara care bate la usa, e soare, peste tot sunt flori, toata lumea zambeste si sunt toti amabili. Azi la serviciu am avut doar clienti zambitori, am primit niste vesti bune legate de munca iar peste o jumatate de ora o sa fiu la salon, sa ma rasfat! Pana acum a fost o zi perfecta!
    Iti doresc sa te rapeasca Fat-Frumos si sa te duca unde vrei tu! Sa ai o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  25. Pisica este superba!
    Desi nu are nicio legatura cu 1 martie, primavara, cel mai mult mi-a inseninat ziua copilul cu care am lucrat astazi (fac practica la o scoala speciala), care mi-a spus ca si-ar dori sa faca orele numai cu mine si-a promis ca-mi face o poezioara, desi este in clasa aIIIa si are grave probleme de intelect.
    Dupa care, bineinteles, floricelele de la iubit, un ghiveci cu multe flori(nu stiu cum se numesc), pentru ca sa reziste, nu a vrut sa mi dea niste flori care sa se ofileasca in 2 zile :D

    RăspundețiȘtergere
  26. Chiar daca suna banal, mie mi-a facut ziua mai frumoasa soarele prin simpla lui aparitie.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  27. eu abia astept sa plec de la munca...merg la fiica-mea..mi-a zis ca are 3 surprize :)

    RăspundețiȘtergere
  28. 1 martie anul acesta a fost cam sarac cu martisoare, si mi-ar placea sa am pisicuta drept martisor. Ziua mi-a facut-o mai frumoasa parintii cu martisoare, profu` de sport ca ne pune un 10 cadou si faptul ca am putut copia la testul de la istorie :))

    RăspundețiȘtergere
  29. Ziua a inceput frumos de dimineata! De obicei micuta noastra se trezeste la 11! Astazi parca a stiut ca este o zi importanta..s-a trezit la 8:30...si m-a pupat..atat de dulce..atat de mult..ce imi pot dori mai mult? A crescut..nu mai este gargarita mica de anul trecut..acum este un fluturas cu aripi lungi...la prima ora am iesit afara, ne-am bucurat de soare, de pasarele, de catelusul nostru..de tot..iar eu m-am simtit din nou copil...am simtit emotia copilariei...ziua a continuat la fel de frumos..am primit martisoare si flori de la bitul meu sot...si mai tarziu cand se vor trezi somnorosii mergem sa ii dam lui buni martisor...

    RăspundețiȘtergere
  30. Primul lucru care mi-a inseninat ziua a fost soarele! A fost asa de bine cand am iesit din bloc si razele lui mi-au mangaiat fata :) si mi-am zis "In sfarsit, a venit primavara!" Apoi la birou am primit o multitudine de martisoare, unul mai dragut ca altul!

    RăspundețiȘtergere
  31. O prietena mi-a daruit un martisor mega dragut cu un print broscoi :)
    d_alexandra95@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. In primul rand sa te bucuri de prima zi a primaverii...sa primesti multe martisoare :* si sa ai parte de tot ce iti doresti!
    Eu astazi sunt cea mai fericita... 1 persoana draga de la sute de km mi-a trimis prin posta un martisor.Sunt asa de incantata ca in ziua de astazi mai respecta traditiile din mosi stramosi(unor persoane li se pare ceva banal sau "nu dau bani pe prostii".
    M-a impresionat gestul ei...si ii sunt recunoscatoare.
    Acum sunt nerabdatoare sa vad ce martisor primesc de la scumpul meu iubit si bineinteles sa ofer si eu martisoare mamei mele + "mamei soacre".
    Sa ai o zi excelenta!
    Pupici :*
    adyna_bvm@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Pentru ca inca locuiesc cu parintii am avut parte de un martisor dragut de la ei si o prajitura de casa facuta de mama. :D

    RăspundețiȘtergere
  34. Prietenul meu mi-a daruit un martisor si o felicitare in care mi-a scris un mesaj care mi-a inseninat ziua :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna:*In primu rand iti urez o primavara cat mai frumoasa!
    Primavara este anotimpul meu preferta si tare m-am bucurat cand am vazut aztazi primele raze de soare(nu doar in poza din calendar:D).Plus ca m-am bucurat foarte mult cand colegii mei au cumparat fiecarei fete cate o floare,foarte dragut din partea lor!
    Poate odata cu primavara am si eu noroc!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  36. Simplele martisoare,adorabilii ghiocei,zambete fericite,vreme calduta...Astea mi-au adus o zi frumoasa,si inca nu s-a terminat.
    E-mail: g3orgyana.shine@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Insusi cerul senin mi-a inveselit ziua deoarece credeam ca vom avea parte de o zi mohorata, chiar de ziua noastra. Inca nu am primit nimic.

    RăspundețiȘtergere
  38. M-a bucurat iubitul meu cu cel mai frumos martisor!!

    RăspundețiȘtergere
  39. ceea ce mi-a inseninant mie ziua este micul martisor si zambetul dulce primit din partea fiecarui copil din grupa mea de la gradi :D:D o primavara frumoasa!!!

    mail:apijama_ecstasy@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna!
    2 martisoare mi-au facut ziua mult mai frumoasa

    1 -primit prin curier de la sefii mei (nu ma asteptam)
    2- am primit un martisor handmade, si asta m-a bucurat de 10 ori mai mult!

    te pup,
    Ale

    RăspundețiȘtergere
  41. lucrurile care mi-au inseninat ziua sunt zambetele dulci si micile martisoare primite de la copii mei din grupa de la gradi :D:D o primavara frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Faptul ca am fost la bunica sa-i duc un cosulet cu ghiocei :).

    xoxo_crazypussycat at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  43. martisorul de la iubitul meu :X
    cami_lu2004@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna! Iti urez sa ai o primavara minunata!
    Plimbarea pe care am facut-o cu mama,in parc mi-a facut ziua mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  45. Mi-a facut ziua mai frumoasa buchetul de flori primit de la sotul meu si zambetul printesei mele de 4 luni :)

    RăspundețiȘtergere
  46. Soarele a fost un aliat char foarte bun, frigul a disparut si un buchetel de ghiocei ma astepta la mine pe birou.

    RăspundețiȘtergere
  47. la multi ani!
    e superba pisicutza:X
    Pai astazi a fost chiar o zi superba..La facultate a fost extraordinar:XFetele mi-au ofrit martisoae dragute care m -au facut sa zambesc si bomboane de ciocolata..Iar baietii din grupa noastra au pus toti banii si ne au luat zambile la ghiveci:XMi s a parut asa dragut gestul lor..rar mai vezi baieti la 20 de ani oferind flori tuturor colegelor:)
    Si cum veneam spre casa,pe aceasta vreme superba,impreuna cu inca doua colege,am zarit o batranica(genul care ti aminteste de bunicuta ta-se vede ca e saraca,insa nu indrazneste sa ti ceara ceva),statea pe o banca si vindea lalele(insa nu scotea vreun sunet).Bineinteles ca am cumparat un buchet de lalele pentru mama,si fetele la fel,insa i am dat si un martisoar din cele primite pe la facultate..Chiar a fost cel mai special moment pe anul acesta,cand ochii batranei s-au umplut cu lacrimi si a schitat un zamet de bucurie..mi-a spus "multumesc fata mea" si am plecat..Ma bucura sa vad ca pentru unii oameni lucrurile care noua ni se par obisnuite,inseamna ceva..
    letsmakeadiva@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  48. Felicitari si tie cu prima zi din aceasta primavara...muult asteptata !!!!
    Ce m-a facut sa zimbesc ?Azi cind m-am trezit si am vazut ce soare minunat e afara automat am zimbit,apoi cind a inceput prietenii,familia sa ma felicite si sa vina martisoarele am fost cea mai fericita !!!!

    victorittza_vicky@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  49. andradarling@yahoo.com1 martie 2012 la 18:00

    Soarele mi-a facut ziua frumoasa, mi-a batut in geam de dimineata. Am primit martisoare, ghiocei, asa ca am toate motivele sa fiu fericita si sa zambesc.

    RăspundețiȘtergere
  50. O primavara cat mai calda si fara ganduri rele iti urez!!!!Sincer nici nu stiu la ce sa ma opresc mai intai pt ca toata ziua am fost euforica...numai gandul ca aceasta luna ne este dedicata numai si numai noua femeilor ma incanta(asa ca sa fiu putin rea cu baietii :d).am primit multe buchete de flori,multe martisoare si cel mai important a venit PRIMAVARA in sfarsit...pupici

    RăspundețiȘtergere
  51. azi am avut cea mai monotona zi dintre toate:|
    singurul lucru care m-a facut sa zambesc, a fost faptul ca nu s-a tinut un curs la facultate, si m-am plimbat cateva minute bune in oras, in primele raze ale primaverii:)in sfarsit!:D

    RăspundețiȘtergere
  52. ups,mail:winnie_thebest[at]yahoo.com

    RăspundețiȘtergere