Ramble de sfarsit de luna si de iarna

29.2.12

E prima luna cand nu postez preferatele lunii, dintr-un motiv foarte simplu: nu am fost constanta in nimic luna asta (exceptie produsele pentru ingrijirea parului, insa despre asta cu alta ocazie o sa vorbesc). A fost o luna agitata pentru mine, a inceput prost (cu un deces in familie) si se termina la fel de prost (Bella e bolnava si are dureri), iar eu am fost tot timpul in alerta si m-am simtit obosita si parca n-am facut nimic cu tragere de inima. In fiecare zi am folosit alte produse si parca din ce in ce mai putine, de abia astept sa vina maine, poate gandul ca e primavara imi va da si mie un suflu de prospetime.

Vreau sa ma vopsesc (nu stiu inca ce vopsea sa aleg - am 3 variante acasa si de 2 zile ma tot gandesc ce sa aleg, nu ca ar fi vreo diferenta - toate sunt negru albastrui, dar sa simt si eu ca iau o decizie), vreau haine colorate si subtiri, vreau sa zambesc si vreau sa rad. Si o sa le fac pe toate, doar sa dispara zapada asta murdara care imi da o stare tampita rau - peste tot e noroi, e urat si nu-mi place.

Acum in momentul asta poftesc la ciocolata - vreau Milka! Imi sta capul la cele 2 editii limitate (Dare to love si Dare to smile) de cateva zile, de cand le-am vazut intr-o revista, ce ti-e si cu poftele astea ... mereu cand nu dorm bine, vreau ciocolata. In rest n-am nici o treaba cu dulciurile, dar la oboseala ficatul meu "urla" dupa ciocolata ... daca stau sa ma gandesc mai bine, ar merge si ciocolata cu menta ...

Ma opresc din scris pentru ca n-am facut nimic de cand am ajuns la munca si e cazul sa fac un efort totusi (asta dupa ce mai miros gelul de dus cu mandarine de la Yves Rocher pe care mi l-am luat - de vreo 3 luni ma gandesc la mirosul asta si in sfarsit e al meu).

Sa aveti o zi frumoasa si sper ca si voi asteptati primavara!

2 comentarii