Guest review: Silvya - Maybelline One by One Mascara

2.2.12

Am primit si parerea celei de a doua castigatoare a premiului oferit de cei de la www.makeuponline.ro cu ocazia Craciunului si vreau sa va zic ca deja sunt curioasa in privinta acestei mascara si cred ca o s-o incerc si eu pana la urma pentru ca am citit numai de bine. Poza am luat-o de pe net intrucat Silvya nu mi-a trimis nici o poza.

          Am fost extrem de incantata cand am vazut ca am castigat rimelul One by One de la Maybelline pe blogul Cameliei intrucat sunt o consumatoare fidela de rimel, iar Maybelline este una din firmele mele preferate atunci cand vine vorba de rimel, am cumparat Colossal de cateva ori in ultimul an si eram chiar curioasa cum este One by One mai ales ca citisem de peria minune cu 300 de mini clestisori care da un volum indraznet si prin formula cu vitamina C genele sunt tratate si fortifiate.
          Pensula este destul de mare, insa nu este incomoda la aplicare si nici nu te murdaresti cand o folosesti, este destul de flexibila si permite sa prinzi fiecare geana, insa eu nu am reusit sa folosesc rimelul si pe genele inferioare intrucat mi se pare prea mare pentru asta. 
          Eu am gene de lungime medie si drepte, insa folosesc ondulatorul de gene zilnic si am observat ca rimelul reuseste sa le pastreze curbate pana la sfarsitul zilei. Eu il aplic in  doua straturi si nu mi se pare ca incarca deloc genele, le defineste si le alungeste si le da ceva volum, dar nu asa indraznet cum spune reclama. Nu s-a faramitat si nici nu m-am trezit cu dungi sub ochi sau alte neplaceri.
          Imi place extrem de mult si cred ca il prefer celui folosit inainte (Colossal Volum Express) si vreau sa le multumesc Cameliei si sponsorului pentru ocazia de a incerca acest produs si a descoperi un rimel foarte bun.

3 comentarii

  1. L-am luat cand a fost la reducere si imi place foarte mult. Ofera alungire si volum,nu incarca genele si ramane la locul lui pana la demachiere

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar suna atractiv .Prea atrctiv. La fel ca si domnisoara care a facut review-ul pana acum l-am folosit numai pe colossal si sunt tare incantata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu l-am luat la oferta si imi place mult :)

    RăspundețiȘtergere