7 Deadly Beauty Sins

14.2.12

Nu-mi se pare ca titlul este cel mai potrivit pentru acest tag si nici ca traducerea in limba romana il avantajeaza foarte tare, dar m-am decis sa-l fac ca n-am mai facut de mult timp un tag (si mi-am vazut ieri si numele pe alte bloguri care l-au facut, asa ca m-am supus).

1. Lacomie - Care este cel mai ieftin produs cosmetic pe care il ai? Si care este cel mai scump?
Cel mai ieftin cred ca este mascara incolora pe care o folosesc pentru sprancene (ccuk), iar cel mai scump pensula 136 de la MAC (am dat peste 60 euro pe ea la momentul cand am cumparat-o - nu zic ca nu face banii, dar nu stiu daca as mai da acum atatia bani). Daca incadram parfumurile la produse cosmetice, raspunsul ar fi Flowerbomb de la Viktor&Rolf.

2. Manie - Care este produsul cu care te afli intr-o relatie de iubire/ura? Ce produs a fost foarte greu de gasit?
Fondul de ten Sheer Glow de la NARS (am zile cand il ador si zile cand nu-l suport) este cu siguranta produsul care imi face zile fripte, iar greu de gasit cred ca a fost rujul Fleshpot de la MAC (produs care nu se gaseste decat in magazinele MAC Pro, insa asta nu m-a oprit).

3. Pofta - Care este cel mai delicios produs cosmetic / ingrijire corporala?
Delicios? Din ceea ce folosesc acum ... gama pentru ingrijirea corpului Oatmeals & Cookies de la Bed Head (iti vine sa le mananci, nu sa le folosesti pe corp)

4. Lene - Ce produs neglijezi din cauza lenei?
Crema/ lotiune/ unt de corp - mereu "uit" sa le folosesc.

5. Mandrie - Ce produs iti da mai multa incredere in tine?
Increderea in tine o ai sau n-o ai, un produs poate sa-ti dea iluzia ca ai mai multa incredere, insa nu ti-o poate "da" ... este parerea mea sincera.

6. Ravna - Ce atribute gasesti foarte atragatoare la sexul opus?
Eu n-am inteles ce legatura are intrebarea asta cu domeniul beauty, dar imi plac barbatii care stiu sa fie barbati si nu se lasa intimidati de o femeie puternica.

7. Invidie - Ce produse ti-ar placea sa primesti cadou?
Cred ca sunt putine cele pe care n-as vrea sa le primesc, asa ca lista e deschisa ... si eu astept! :)

Un comentariu