MAC Microfine Refinisher Gommage

3.2.12

Am cumparat acest exfoliant acum cateva luni de pe StrawberryNET si am dat pe el in jur de 45 ron (tub de 100 ml), insa am citit intre timp ca a fost "discontinued" deci nu cred ca se mai gaseste usor Cam asa se intampla cu toate produsele bune.


Produsul este ambalat intr-un tub de plastic si dozarea se face foarte usor, insa asta e ceva des intalnit la exfoliantele de acest gen. Cristalele exfoliante sunt foarte mici (lucru de care iti poti da seama si din denumire - microfine) si produsul trebuie masat usor pe ten fara a insista altfel putand fi prea abraziv - eu prefer sa-l aplic pe tenul usor umezit si sa masez usor 1-2 minute.

Curata foarte bine tenul, indeparteaza celulele moarte si m-as aventura chiar sa zic ca ajuta la inchiderea porilor, insa nu usuca deloc tenul, acesta ramanand curat si hidratat. Este ceea ce-mi doresc eu de la un exfoliant pentru ten - un produs eficient, insa fara a fi agresiv.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

3 comentarii

  1. am luat de la St Ives crema abraziva cu caise,este fabuloasa.incearca,o sa ti placa.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. pare interesant. eu momentan folosesc pe ten scrub-ul de la sabon. mi se pare destul de ok si pt fata, chiar daca este un pic mai gros decat unul special pentru fata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am sa ma uit si eu pe straweberry sa vad daca-l mai gasesc.

    RăspundețiȘtergere