Azi imi place ... The Sanctuary Leg & Foot Spritzer

22.3.12

Mi-am luat acum ceva vreme de pe ebay un set cu mini produse pentru ingrijirea picioarelor de la The Sanctuary din gama Spa Covent Garden si primul incercat a fost chiar acest spray pentru picioare pentru ca este genul de produs care niciodata nu-mi lipseste din casa si uneori si din geanta (de cand am probleme cu inima, am probleme si cu circulatia si cu picioarele umflate si stiu ca ma ajuta).


Contine uleiuri esentiale de arbore de ceai si lavanda si este recomandat pentru a racori si revitaliza picioarele obosite (mai ales dupa o zi de mers sau stat in picioare). Eu il aplic atat pe pulpa, cat si pe laba piciorului, iar cateodata fac asta si in cursul zilei (daca imi simt picioarele fierbinti sau simt furnicaturi puternice).

Senzatia de racoare este mai mult decat placuta si la sfarsitul unei zile obositoare pare o minune si simt cum piciorul se relaxeaza si nu mai este asa dureros.

Voi folositi astfel de produse? (un alt spray pentru picioare care imi place la fel de mult este Party Feet de la Scholl, care face minuni dupa o noapte de dans nebun)

Un comentariu