Wella SP Shine Define Mask

19.3.12

Chiar eram in cautarea unei masti pentru par cand am fost contactata de Beauty Store si m-am decis sa incerc masca pentru stralucire de la Wella dupa ce am "studiat" mai multe masti. Borcanul are 200 ml (si banuiesc ca imi va ajunge vreo 3-4 luni la o folosire pe saptamana), iar detalii despre masca gasiti aici.


Textura mastii o puteti vedea in fotografia de mai jos (nu stiu cum s-o descriu, nu este omogena - ca si in cazul altor masti de la Wella - am mai avut in trecut una pentru par vopsit si tot asa era, dar se aplica usor), mirosul este absolut fenomenal, te fascineaza si ramane in par intr-o forma usoara care iti aminteste din cand in cand de ce produs ai folosit.


Eu o las intre 5 si 15 minute pe parul uscat usor cu prosopul, dupa care clatesc bine parul. Daca las parul sa se usuce liber (ceea ce e cam greu in cazul meu, dar nu imposibil), efectul de stralucire nu este foarte intens, insa parul este foarte matasos si elastic. Daca insa il usuc cu foehnul, parul intr-adevar capteaza lumina altfel si reflexiile se vad mult mai bine pe par. Banuiesc ca in cazul unui par drept (eu n-am mai folosit placa de mai bine de 3 ani) s-ar vedea si mai bine efectul acestei masti, pe parul cret e mai dificil de vazut o diferenta majora datorita buclelor.

Masca imi place si imi lasa parul matasos si se simte foarte placut la atingere, asa ca nu pot decat sa ma bucur ca am incercat-o. Voi ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

2 comentarii

  1. eu am parul putin ondulat dar folosesc placa si da...am folosit si aceasta masca care se vede extraordinar pe parul proaspat intins...mie personal mi se pare un produs fantastic..:)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu foloseam masca de la dove ,dar am sa incerc si masca asta ca ma tenteaza acum

    RăspundețiȘtergere