Astor Shine Deluxe Pearls - 033 Pink Pearls

16.3.12

Glossul asta are o poveste si asta il face special pentru mine. L-am castigat in ajun de Mos Nicolae pe pagina de Facebook a celor de la Astor la un concurs la care am participat cu o poza a lui Ricky (care, intamplator sau nu, avea o slabiciune pentru produsele de ingrijire a buzelor). Glossul l-am primit dupa o luna si ceva, iar nuanta 033 Pink Pearl mi-a placut din prima.


Aplicatorul este mai deosebit sau cel putin asa mi se pare mie, insa imi place foarte mult si isi face treaba perfect. Culoarea este foarte frumoasa si are niste particule care mie imi pare ca dau efectul de buze marite (am verificat inainte de a publica postarea si intr-adevar producatorul se lauda cu efect de 35% buze mai voluminoase). 

Rezista 3-4 ore pe buze si nu usuca deloc buzele (este imbogatit cu laptisor de matca). Nu este lipicios si buzele nu se simt incarcate. Singurul lucru care nu ma incanta la acest gloss este mirosul, este mult prea puternic si in momentul aplicarii poate fi deranjant, insa dispare repede si nu ramane o problema.


Pretul am vazut pe net ca este in jur de 30 ron (mi se pare rezonabil) si m-ar mai tenta vreo 2 nuante daca nu as avea atat de multe glossuri in momentul asta.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

2 comentarii