L'Oreal Mega Volume Collagene 24 Mascara

9.3.12

O alta mascara de la L'Oreal primita pentru testare de la Makeuponline si un alt produs bun pe care l-am folosit constant in ultimele saptamani, dar de care nu pot sa spun ca m-am indragostit dintr-un motiv despre care o sa scriu imediat.


Imi place la nebunie ce face aceasta mascara genelor mele: le da volum (chiar exceleaza la partea asta), le alungeste, le curbeaza, le face negre taciune (din nou am primit varianta Extra Black) si rezista o zi intreaga fara probleme, nu curge, nu se faramiteaza, nu-mi curg ochii, dar ....

... trebuia sa existe un "dar" care sa strice toata distractia ... am o problema cu peria. Este o perie mare si nu stiu daca datorita ochilor mei sau datorita marimii este greu de manevrat. Am experienta cu periile mari si nu am avut probleme pana acum, insa asta imi da dureri de cap. De cate ori am folosit-o am reusit sa ma murdaresc de mascara pe pleoape, asa ca acum de cate ori o folosesc trebuie sa folosesc o protectie din plastic luata de pe ebay ca sa evit sa-mi stric machiajul.


Mi se pare ideala pentru un machiaj de seara si mai ales pentru cele ce nu folosesc gene false (cum e si cazul meu) dar doresc sa aiba gene bogate si dese, dar ma innebuneste marimea periei si faptul ca nu reusesc sa o aplic fara incidente. Imi place prea mult ca ma impiedice sa o folosesc, dar as vrea sa scap de neplacerea asta ca sa ma bucur cu adevarat de ceea ce face.

In cazul in care ati incercat acest produs si aveti aceleasi probleme ca mine si ati gasit solutia, astept sa ma ajutati si pe mine cu un sfat si de ce nu o solutie.

5 comentarii

  1. buna.cum primesti produsele spre testare?te inscrii la ei/.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, m-au contactat ei cu o propunere de colaborare.

      Ștergere
    2. Buna!
      Multumim pt. toate informatiile utile pe care ni le dai.
      Am incercat varianta Extra Collagene, si mie imi place foarte mult. Periuta e o problema, dar eu folosesc o alta, de la alt mascara
      (Voluminous). Incearca cu o periuta care iti place, pe care o utilizezi usor

      Ștergere
  2. Suna bine. Multumesc pentru review! am m incercat odata o mascara l'oreal adusa din sua si o diferenta ca de la cer la pamant cu similara luata la noi. te pup,week-end minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am cumparat acest rimel,tocmai pentru ca incerc sa evit L`oreal din anumite motive.In general cand intalnesc perie mare la mascara,poti incerca rimelarea pe vertical,cu varful periutei.

    RăspundețiȘtergere