Castigatoare giveaway pentru femei

9.3.12

Mi-a fost greu sa ma decid, dar mi-a placut foarte mult sa citesc si sa recitesc mesajele lasate de voi. Vreau sa va multumesc ca ati decis sa impartiti cu mine o bucata din sufletul vostru si am apreciat fiecare cuvant mai mult decat pot exprima in scris pentru ca astfel simt ca incep sa cunosc mai bine oamenii care ma citesc, de multe ori primesc un mail de la cineva si-mi dau seama ca nu pot asocia numele cu un id si mi-e greu. 

Fiecare comentariu primit declansa in mintea mea "asta e castigatorul" si apoi mai venea unul si iar simteam la fel. Insa in momentul in care am citit comentariul pe care am decis sa-l premiez am simtit un fior si nu neaparat ca era o poveste minunata, ci pentru ca am simtit zbuciumul sufletului care l-a scris si mi-am simtit propria nebunie. Nu stiu cine e persoana care a scris comentariul, nu stiu daca a ales anonimatul doar pentru acest moment, insa ceva imi spune ca acolo trebuie sa ajunga premiul si, de ce nu, gandul meu.

Asa ca draga Anonim (cu adresa de mail iloveyoutilltheendoftime@gmail.com) mesajul tau este cel care a declansat ceva in sufletul meu, ceva puternic care mi-a adus aminte de mine si de ce simt, de ceva ce trebuie sa nu se piarda. Astept datele tale pentru livrare pe mail si as vrea sa stiu daca a fost ceva anume care te-a facut sa lasi comentariul in momentul in care ai facut-o.

5 comentarii

  1. Felicitari castigatoarei ...desi, povestea ei m-a atins si pe mine, am inteles-o si m-am si regasit . Felicitarile sunt potrivte doar pt premiul care este al ei...dar dragostea ei doare si parca ma doare si pe mine . E de admirat devotamentul cu care isi traieste dragostea ...

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit eu si comentariile, mi-au placut multe, o parte din ele foloseau cuvinte asa frumoase, parca ireale :(, eu n-am putut sa ma adun ca sa concurez dar intradevar comentariul fetei de mai sus e plin de speranta si parca te face sa simti, ce simte si ea, parca intelegi mai bine .

    felicitari ptr ideile inedite, reusesti cumva sa il faci pe om sa scoata din el, ce fuse mai rau, sau mai bun, dupa caz...

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari castigatoarei! povestea ei a ajuns si la inima mea... asa zbuciumata cum e ea, m-am regasit si eu un pic in ea... doar ca pentru mine era un drog ce ma ucidea incetul cu incetul... din fericire am renuntat la el inainte de a fi prea tarziu, iar acum mi-e foarte bine, caci am gasit acea iubire care doar ma inalta, nu ma mai arunca in abisuri...

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, iti multumesc din suflet, si pe aceasta cale, pentru sansa de a-mi deschide sufletul, chiar aici, la tine pe blog!
    Vreau sa va multumesc si voua, dragi prietene ale Cameliei, pentru gandurile bune! Cuvintele voastre m-au impresionat adanc!
    Intr-o lume plina de energie negativa, jurnalul online in care Camelia scrie despre: "frumusete, suflet si altele" a devenit coltul meu de liniste si pace interioara.

    iloveyoutilltheendoftime@gmail.com

    RăspundețiȘtergere