O mica incursiune in lumea Sulwhasoo

1.8.23

Sulwhasoo e un brand luxury la care m-am uitat mereu cu admiratie si care a scris o pagina de istorie in industria de ingrijire a pielii. S-a nascut in 1932 si tine cont de tot ceea ce inseamna mostenirea si istoria din Coreea, fiind primul brand care a infuzat ginseng in produsele de ingrijire - ginsengul este un antioxidant binecunoscut, ajuta pe partea de hidratare si imbunatateste vizibil semnele de imbatranire.

Am avut in urma cu multi ani mai multe miniaturi pentru ingrijirea tenului, insa la momentul ala se gaseau greu si erau extrem de scumpe, asa ca am ramas doar cu incercatul. Insa in ultimele luni am incercat mai multe produse de ingrijire de la ei si un fond de ten cushion, asa ca despre ele vreau sa va povestesc astazi. Produsele de ingrijire le gasiti pe Glowrious, fondul de ten l-am luat din duty free la un pret mult mai mic decat pretul lui oficial.

First Care Activating Serum este un produs extrem de interesant care, desi este un ser, se aplica un plic diferit decat te-ai astepta: se aplica imediat dupa curatarea tenului, pe tenul usor umed - 2-3 picaturi masate pe ten, dupa care se apropie palmele de ten cateva secunde astfel incat caldura sa ajute produsul sa se absoarba mai eficient. 

Ultima varianta a serului, lansata in 2020, este realizata printr-un proces de 18 ore si este cu 180% mai eficienta decat produsele anterioare, produsul asta a ajuns la a cincea generatie. Formula contine JUAM Activator, o formula brevetata obtinuta din 1041 de plante orientale, care se adreseaza mai multor probleme ale tenului: deshidratare, riduri vizibile, lipsa de stralucire, bariera afectata, insa are si alcool (care nu m-a deranjat deloc, insa am vrut sa mentionez si aspectul asta).

Nu stiu cum au gandit si realizat produsul asta, insa inteleg de ce e atat de laudat si e cel mai vandut ser al lor: se topeste pe piele (desi la prima vedere textura este una semi-vascoasa, dar deloc grasa), o lasa neteda si hidratata, iar orice produs aplici peste se absoarbe mult mai usor. 

Concentrated Ginseng Renewing Eye Cream are 2 brevete unice GINSENOMICS™ si Ginseng Retinol™, gandite pentru a reda vitalitatea pielii. Este o crema plina de nutrienti si in formula gasim ginseng, squalane, unt de shea, retinol, extracte de plante, miere si cafeina. Desi este concetrata si emolienta, nu este deloc grasa si lasa pielea catifelata.

Eu am avut 3 miniaturi de 3 ml si m-am gandit ca o sa-mi ajunga fiecare cateva zile, dar m-am inselat: fiind atat de concentrata am folosit o varianta mini mai bine de 2 saptamani, asa ca daca vreti sa incercati produsul varianta de 3 ml o sa va permita multe folosiri, timp in care puteti sa va faceti o parere clara despre produs. Imi place mult de tot.

Overnight Vitalizing Mask este un produs iconic si a castigat 6 ani la rand premiul pentru cel mai bun produs de tip sleep mask, se foloseste ca ultim pas seara si nu e nevoie sa fie clatita. Nu incarca deloc tenul, nu lasa urme grase, este o adevarata placere sa o folosesti si ce ma mira foarte tare este ca mirosul usor medicinal chiar imi place si imi da o stare de relaxare (toate produsele au mirosul asta, plante, medicinal - nu stiu cum sa-l descriu altfel).

Formula contine extract de scutellaria, unt de shea, squalane, acid hialuronic, beta-glucan, trehaloza, extracte din plante, ginseng, miere si cacao, iar ceea ce face este sa calmeze tenul, sa ii ofere hidratare si luminozitate.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este Perfecting Cushion SPF 50+, un fond de ten extrem de lejer, dar care reuseste foarte bine sa mascheze imperfectiunile tenului. Este disponibil in 6 nuante, eu am 23 Natural Beige (nu este atat de inchis cum pare in ambalaj) si mi se potriveste foarte bine. Textura este foarte usoara, dar cumva reuseste sa difuzeze pigmentul astfel incat tenul arata uniform si sanatos.

Finishul este unul luminos si este buildable, astfel incat se poate folosi in functie de nevoile tenului, e genul de produs usor de folosit care si singur schimba radical aspectul tenului - mie mi se pare extrem de practic cand ma grabesc. As fi preferat sa nu contina parfum, dar nu ma deranjeaza atat de mult, mai ales ca nu este un produs pe care il folosesc zilnic.


Ati incercat vreun produs de la Sulwhasoo?

Trimiteți un comentariu