Gama Cica Regain de la CCLIMGLAM

24.8.23

Am descoperit si eu singura cateva branduri asiatice extrem de interesante, insa cele mai multe le-am descoperit prin intermediul Renei de la Glowrious. Cand mi-a trimis produsele astea de la CClimglam nici nu stiam ca exista brandul, intre timp m-am documentat si am aflat ca este un brand premium vegan lansat in 2017 si ca are produse interesante.

In ultimele saptamani am folosit produsele din gama Cica Regain, o gama gandita pentru a calma pielea iritata, pentru a repara si hidrata, in timp ce revigoreaza tenul si ii ofera un aspect luminos si sanatos. Despre cele 4 produse vreau sa va povestesc, desi am poze de detaliu doar cu 2 dintre ele - nu stiu ce am facut cand m-am apucat de poze, eram sigura ca am facut la toate produsele.

Primul pas in ritualul asta de ingrijire este Cleansing Gel Foam, un gel cu curatare care spumeaza foarte putin si care lasa o senzatie de proaspat si curat care imi place mult - pe vremea asta calda e o adevarata placere. Formula e pe baza de centella asiatica, extract de nuca de cocos, acid hialuronic, beta-glucan, ceramide, vitamina E si un complex vegetal format din 7 plante. Curata impuritatile de pe ten, dar indeparteaza foarte bine si machiajul.

Al doilea pas este tonerul care are acelasi complex format din centella asiatica si 7 plante cu rol anti-inflamator, calmeaza, hidrateaza si revigoreaza tenul imediat. Are o textura lejera si mie imi place sa torn in palma si sa-l aplic direct pe ten cu palmele. Are acelasi efect racoritor ca si produsul de curatare si este o placere in zilele calde.

Serul are o textura usor vascoasa, extrem de lejera, se simte foarte bine pe ten si are la baza acelasi complex de centella asiatica si 7 plante, dar si ceramide, acid hialuronic, beta-glucan, vitamina E, niacinamide, alfa-bisabol si adenozina si este gandit pentru a calma, hidrata si revigora tenul obosit sau stresat. Formula este plina de antioxidanti si ingrediente calmante.

Ultimul produs pe care l-am incercat si de care vreau sa va spun este crema din gama asta cue o formula asemanatoare cu a serului si o textura care m-a cucerit de la prima folosire. Are parfum intre ultimele ingrediente, insa nu l-am simtit deloc si nu m-a deranjat, pot sa aplic produsul in jurul ochilor fara probleme. 

De ce imi place asa mult? Este foarte usoara, ca un jeleu sau sufleu care intra imediat in piele si are un efect de racorire si hidratare pe care le simt instant pe piele. Nu lasa deloc urme grase si nu se simte pe ten, lucru care pentru mine conteaza extrem de mult in lunile de vara cand am impresia ca imi curge tot de pe ten.

Ati auzit de CClimglam? Ce branduri asiatice interesante ati descoperit recent?

Trimiteți un comentariu