Mici ajutoare mai mult decat utile

8.8.23

Cred ca ar trebui sa fac mai des postari precum cea de astazi pentru ca mi se intampla des sa descopar produse interesante si de care merita sa stie mai multa lume, dar fie nu le gasesc loc intr-o categorie anume, fie tot astept ocazia sa va spun de ele si de multe ori nu mai apuc sa o fac. Asa ca astazi o sa va povestesc de cateva produse, fara legatura intre ele, care pe mine ma ajuta si imi fac viata ma usoara.

O sa incep cu un brand pe care l-ati mai vazut la mine - Puressentiel - pentru ca imi plac mult produsele lor si le folosesc des. Gama Anti-Sting este mai mult decat potrivita pentru perioada asta cand ne confruntam cu ciupituri de tot felul. Sprayul repelent si calmant, produs 100% natural, asigura 7 ore de protectie impotriva tantarilor normali si tigru, dar si impotriva viespilor si 5 ore de protectie impotriva capuselor. Se poate folosi si pentru copii incepand cu varsta de 2 ani, e usor de luat in bagaj si poate fi folosit de intreaga familie.

Roll-on-ul calmant are un efect imediat si se poate folosi de la varsta de 3 ani, este eficient in cazul ciupiturilor de insecte (tantari, viespi, muste de nisip si albine) si de plante (precum urzicile). Mic, usor de luat cu tine si eficient. Cei de la Puressentiel au si alte tipuri de roll-on-uri interesante: rau de miscare (cel portocaliu din poza), dureri de cap sau antistres.

Nu stiu daca v-am mai spus de servetelele Colour Catcher, dar eu le folosesc des, mai ales ca stau atat de prost cu timpul. Nu e nevoie sa mai pierd timp cu sortatul sau sa bag de mai multe ori la spalat pentru ca servetelele astea capteaza culorile in timpul ciclului de spalare si evita degradarea nuantelor. Pot spala in acelasi timp haine de diferite culori si diferite imprimeuri fara sa ma tem ca se va strica ceva si cine stie ce surpriza o sa am cand le scot din masina de spalat. Iar pretul este mai mult decat accesibil.

O buna parte din banii mei se duc pe ingrijirea animalelor, mai ales in perioada asta cand toate sunt extrem de batrane si au diverse probleme de sanatate. Am preferat sa nu intru in detalii, dar a trebuit sa caut diverse solutii pentru lucruri cu care ne confruntam. De Tropiclean stiu de la medicul veterinar, au produse bune, dar nu chiar ieftine - eu folosesc mai multe de la ei, dar vreau sa va spun de doua: sprayul deodorant pentru blana animalelor (extrem de util cand ai un caine batran care mai are mici accidente si nu poti sa-l speli incontinuu pe zonele cu probleme) si samponul adjuvant in combaterea capuselor si puricilor (din nou problema e spalatul des pe anumite zone care bineinteles ca afecteaza actiunea repelentului folosit). Eu le iau de pe Emag - va las link aici, le-am pus la favorite si cand le prind la oferta le iau direct.

De dropsurile pentru administrarea pastilelor la caini am aflat de la Andreea Raicu pe Instagram, cand cainele ei inca era in viata si a povestit despre ce o ajuta. Ea a aratat Pill Assist de la Royal Canin, insa tinand cont ca eu am 2 caini care iau zilnic mai multe pastile optiunea asta a fost peste bugetul meu. Dar am cautat si am descoperit ceva de la Trixie, un brand nemtesc de la care eu cumpar multe produse pentru animale. Le gasiti aici si pretul este chiar bun. La mine functioneaza doar la una dintre cele doua blanoase cu tratament zilnic, dar e bine si asa.

Ca o continuare a partii de mirosuri mai putin placute care vin atunci cand ai animale si au probleme vine urmatoarea recomandare: sprayurile de textile - am multe branduri cu preturi diverse, dar printre preferatele mele sunt cele de la Cashmere Aroma. Am 2 si imi plac la nebunie, as mai vrea cateva pentru ca am vazut ca au mult mai multe arome acum. Le puteti comanda direct de pe siteul lor aici, am vazut ca au tot mai multe produse interesante.

Am lasat la final 2 produse orodispersabile pe care eu le am mereu in geanta cand plec pe undeva: Buprofess si Magnesium. Nu e nevoie de apa sa le iei, ai desfacut plicul, le-ai pus pe limba ai inghitit si aia e. Le gasiti in farmacii si mi se par super utile in momentul cand ai nevoie, de produsul cu magneziu cred ca v-am mai spus, e marca proprie Dr. Max (il gasiti aici) - va recomand sa-l comandati on-line daca aveti cum sa-l ridicati dintr-o farmacie din apropiere pentru ca preturile sunt mai bune si in plus mereu au oferte 2 + 1 la brandul propriu.

Stiti vreunul dintre produse? Aveti si alte recomandari de genul asta?

Trimiteți un comentariu