7 intr-o saptamana #410

27.8.23

Asta a fost ultima saptamana plina de vara si nu stiu ce sentimente ma incearca ... a fost una dintre cele mai grele si solicitante veri din ultimii multi ani, a fost plina de probleme, ma bucur ca se termina si sper sa vina zile si saptamani linistite. Dar cu toate astea ma incearca si un sentiment de nostalgie pentru ca vara mi se pare ca suntem mai plini de viata si parca nu mai suntem asa incrancenati. 

Lasand gandurile astea la o parte, ultimele zile in Bucuresti au fost caniculare ... te topesti daca esti intr-o zona in care bate soarele direct, asa ca am ales multe bauturi reci, in special ceai. Asta de la Fares e primit recent de la ei si chiar eram curioasa cum e ... si imi place mult. Sunt 3 combinatii, toate indulcite cu stevia si aromele sunt foarte echilibrate. Cel cu merisoare si fragute e preferatul meu, insa si celelalte doua imi plac. Pretul este mai mult decat decent, asa cum sunt toate produsele Fares, si e mult mai reusit decat multe altele pe care le-am incercat in ultima vreme. Daca va plac ceaiurile reci merita sa-l treceti pe lista de cumparaturi.

Am umblat zilele astea printre produsele pe care le-am folosit in ultimele luni si pe care vreau sa le termin si mi-am dat seama ca n-am apucat sa va spun despre cele de la Primark. Am incercat mai multe - nu toate formulele sunt ok, eu am ales ce am considerat ca merita pentru ca am vrut sa vad cum sunt - astea 3 din poza chiar mi-au placut (mai e unul care cred ca merita incercat, dar de-abia am inceput sa-l folosesc si nu vreau inca sa emit pareri) si daca aveti un buget mic sunt o varianta de luat in calcul. 

Eu insa am o problema cu ambalajele - plasticul este de proasta calitate si la unele produse (nu au ajuns in poza asta pentru ca nu merita) produsul a luat cumva mirosul de plastic. Si asta pe mine ma face sa dau inapoi si sa nu mai vreau sa incerc altceva, cel putin nu pentru ten.

Nu prea am avut timp de multe lucruri zilele astea, insa am incercat sa ma bucur de ce imi place, indiferent ca a fost vorba de un gel de curatare pentru maini cu un miros placut sau de un balsam de buze care ma face sa zambesc. A fost atat de cald incat orice aplicai pe piele parea ca curge, asa ca am folosit un minim de produse si am avut grija la SPF.

Cele mai multe zile au fost cu legume si fructe, combinatia burrata + nectarine + rosii cherry + crema de otet balsamic + busuioc este una delicioasa si care imi place la nebunie. V-am spus si pe Instagram ca in sfarsit am gasit o metoda sa pastrez busuiocul proaspat zile la rand si asta ma bucura pentru ca mereu ajungeam sa arunc mult din el. Inghetata a avut si ea locul ei bine meritat in povestea asta, variantele astea mici de la Gelatelli m-au facut sa intru de 2 ori in Lidl saptamana asta.

Sfarsitul de saptamana a fost cu liniste si relaxare, cu citit si multe lichide (nu pricep de ce sunt atat de scumpe dozele de apa minerala de la Aqua Carpatica, dar tot le mai iau din cand in cand - imi plac si cele cu arome), cu incercat cateva produse noi la care aveam mostre si miniaturi (gama asta de la Lancome mi se pare nesimtit de scumpa pentru ceea ce ofera si claim-urile sunt foarte foarte exagerate) si cu niste ganduri in care trebuia sa-mi pun ordine.

Saptamana voastra cum a fost? Cum v-ati descurcat cu caldura?

2 comentarii

  1. Ah, crede-mă, și la mine a fost o vară anapoda, în care s-au întâmplat poate prea multe chestii negative ca să mai fiu ok cu o grămadă. Și din păcate, încă caut soluții și rezolvări la aceste situații care mă dau peste spate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata lumea are o perioada grea, sa speram ca trec si zilele astea si o sa fie mai bine.

      Ștergere