Lover de la ARgENTUM

11.8.23

Va povesteam la inceputul lunii iulie de conceptul ARgENTUM si de parfumurile lor fara alcool si au fost salvarea mea luna trecuta. Am avut episoade repetate de dermatita de contact pe gat si pe brate si nu am putut sa folosesc nimic cu alcool, asa ca parfumurile astea au fost salvarea mea - gasiti aici toata povestea si merita sa cititi daca nu ati facut-o pana acum, mai ales ca am vazut ca nu multi oameni cu diverse sensibilitati ale pielii stiu ca exista si astfel de variante.

Lover si Jester au fost cele care mi-au placut cel mai mult si va spuneam la finalul postarii de luna trecuta ca am primit cadou Lover, a fost early birthday present si ma bucur tare mult ca l-am avut pentru ca altfel nu as fi putut sa folosesc parfum in multe zile din luna trecuta. Iar astazi vreau sa va povestesc mai multe despre el, mai ales ca am putut sa ma bucur de intreaga experienta si de tot ce au gandit ca si concept cei de la ARgENTUM.

Fiecare parfum vine intr-o cutie care arata exact ca o carte si ca sa ajungi la parfum treci prin cateva etape si descoperi pas cu pas cum au gandit conceptul asta si recunosc ca mi-a placut mult. Gasiti detalii si in reel-ul de aici unde am facut un unboxing pentru ca o astfel de prezentare am zis eu ca merita sa fie impartasita si cu altii.

Lover este descris ca fiind un parfum floral cu accente de mosc, pe pielea mea moscul nu prea se simte, in schimb parfumul este unul senzual si cu personalitate - nu te-ai astepta la asta de la un parfum cu note de muscate, piper roz, petale de trandafir si fructe de padure, nu? Nu seamana cu nici un alt parfum pe care l-am incercat, ma imbraca, ma invaluie, imi da forta, dar in acelasi timp scoate cumva pasiunea din mine (si nu ma refer la vreo felina neinfricata, ci la partea aia care inspira si te face sa realizezi ce ti-ai propus).

 
 
Parfumul are 70 ml si in capac are un medalion din argint care se scoate si poate fi purtat - in buzunarul mic negru pe care il vedeti mai jos este un alt medalion din carton care se pune in locul celui din argint, astfel incat sa stii ce parfum e pentru ca toate sticlele lor arata la fel. Nu stiu daca imi place sau nu aspectul asta intrucat am un singur parfum si mi-e usor sa il vad intre celelalte, daca as avea mai multe probabil ar fi mai complicat.

Punctele forte: miroase de vis, poate fi aplicat pe piele chiar si atunci cand este reactiva si nu deranjeaza deloc (l-am purtat la sala cand aveam rana pe gat si am transpirat si nu am simtit nici un disconfort), nu e genul de parfum care sa deranjeze cand treci pe undeva, iar pe par se simte zile bune (l-am simtit zile intregi dupa pulverizare, iar cand m-a prins ploaia pe strada intr-o zi a fost superb, desi in ziua aia nu ma parfumasem).

Puncte slabe: pretul (e foarte foarte scump - peste 200 de lire), pe piele nu rezista atat de bine (insa e de asteptat tinand cont ca nu are alcool si nici alti iritanti), trebuie folosit in decurs de 1 an de la deschidere, nu poate fi folosit pe haine.

Mi-e greu sa trag o concluzie - e unul dintre cele mai frumoase parfumuri pe care le am si cred ca pentru cineva care are probleme cu pielea sau pur si simplu nu tolereaza alcoolul poate fi ceva ce schimba total lucrurile, imi place la nebunie si de cate ori il port ma face sa zambesc si imi da starea aia de bine care pentru mine e esentiala cand aleg un parfum, dar mi-ar fi placut sa nu fie atat de scump si sa persiste mai mult pe piele.

O sa ma bucur de el si nu exclud ca si Jester sa ajunga in viata mea, mai ales ca in perioadele cu probleme de piele nu prea pot purta altceva. ARgENTUM este un brand nou pe piata si ma gandesc ca e posibil sa scoata si variante de gramaj mai mic si atunci ... pericol pentru card.

Trimiteți un comentariu