Recomandarea zilei #8

2.8.23

Produsele de la Puressentiel nu sunt la prima aparitie pe blog si nici la ultima, postarea de astazi o sa fie una scurta si la obiect, mai ales ca produsele lor sunt disponibile in multe farmacii si pot fi comandate si on-line. Daca va confruntati cu picioare grele si umflate, le simtiti transpirate si obosite la finalul zilei (efectul caniculei chiar si pentru persoanele care nu au probleme cu circulatia) recomandarea mea de astazi o sa va placa.

In gama Circulation, creata pentru special pentru stimularea circulatiei periferice, sunt 2 produse cu efect imediat si care chiar fac ce promit, insa inainte sa va spun despre ele vreau sa va spun clar ca mirosul de uleiuri esentiale (sunt 17 in fiecare formula) este destul de puternic si trebuie sa tineti cont de asta daca va decideti sa le incercati. Daca nu aveti probleme cu asta si cautati ceva pentru problema de mai sus treceti-le pe lista de cumparaturi.

Gelul revigorant are un efect imediat de detensionare, ajuta cu circulatia periferica, relaxeaza si da o senzatia de prospetime care dureaza cateva ore bune. Se poate folosi si peste dres sau ciorap compresiv (nu am incercat, dar asta spun cei de la Puresentiel), lucru care stiu ca pentru cei cu probleme mai grave este important si conteaza foarte mult.

Sprayul tonifiant este mult mai usor de folosit si senzatia de relaxare si prospetime este una care se simte imediat (la fel ca si gelul poate fi aplicat peste dres) si de cand il am l-am folosit zilnic, mi se pare esential in zilele extrem de calduroase, mai ales daca picioarele au tendinta de a se umfla. Din cauza problemelor mele vechi cu dermatita pe laba piciorului il folosesc doar pe gambe, insa senzatia de racorire si de usurare coboara si o simt pana in varful degetelor. Clar intra in topul produselor descoperite anul asta.
 

Din gama asta eu mai am un produs cu care m-am intors din Franta (la noi nu este disponibil) si am zis sa va spun si despre el in caz ca iesiti din tara si-l gasiti pe undeva pentru ca este foarte misto. Este o crema cu efect de racire, tot cu 17 uleiuri esentiale ca si produsele de mai sus, mie imi place mult sa o aplic pe glezne, mai ales dupa efort si ma ajuta mult.


Ati incercat vreunul dintre produse? Ce va ajuta cu senzatia de picioare grele si obosite in perioada asta atat de calda?

Un comentariu