7 intr-o saptamana #408

13.8.23

Nici nu vreau sa ma gandesc la cum a fost saptamana asta, am avut atatea momente tensionate, atatea mizerii de care m-am lovit, atatea rahaturi care mi-au amarat sufletul incat a trebuit sa depun eforturi sa nu las partea aia intunecata care exista in fiecare dintre noi sa preia controlul. A trebuit sa imi reamintesc cat de usor e sa raspunzi la rau cu rau, la nesimtire cu nesimtire, cat de usor e sa distrugi si sa lasi egoismul sa preia controlul. A fost al naibii de greu ...

Mi-a fost greu sa imi vad de ale mele pentru ca situatia din jurul meu imi afecteaza starea, somnul si stilul de viata in conditiile in care nu sunt vreo persoana usor de influentat si care sa lasa ce nu poate controla sa puna stapanire pe ceva. Cu toate astea nu am fost la sala de vreo doua saptamani sau poate mai mult, am reusit sa adorm foarte tarziu si foarte greu pentru ca simt o furtuna in mine, mi-a fost greu sa ma concentrez si sa duc la capat tot ce am avut de facut. Si asta mi-a dat o stare de irascibilitate pe care cu greu am reusit sa o tin in frau.

Am fost atenta macar sa ma hranesc cum trebuie, ce vedeti in zona asta a fost continutului unei sacose Save Me de pe Sezamo care a costat ... 15,99 lei. Daca ma urmariti pe Instagram stiti despre ce e vorba pentru ca le iau de cate ori le gasesc disponibile. Mereu am primit o gramada de fructe si legume super gustoase si, desi in teorie sunt produse cu termen scurt de valabilitate, toate sunt in stare aproape perfecta.

Nu aveam in plan sa cumpar ceva saptamana asta, insa am profitat de doua oferte care mi s-au parut interesante. Pe Notino a revenit Discovery Box cu 5 mostre la alegere la 32 lei - gasiti aici tot ce este disponibil, pe mine m-au tentat doar cateva parfumuri pe care voiam sa le incerc, asa ca le am pus in cos: Rose of No Man's Land de la Byredo, Vanilla Club de la Novellista, Agua Mar de Coral de la Loewe, Black Orchid de la Tom Ford si Reflection Woman de la Amouage.

Cealalta oferta de care am profitat este de la Sole care are Hot Summer Sales, m-a rugat o prietena sa ii iau SPF-ul de la Beauty of Joseon si am gasit un pret super bun la serul cu apa de orez si arbutin (pe care l-am mai avut) si l-am luat pentru mine. Am primit cadou varianta la 10 ml a SPF-ului si am gasit in colet si cateva mostre. Gasiti aici intreaga oferta si va las si un cod care va ofera 5% reducere suplimentara: SOLE8602, iar daca platiti cu cardul aveti si transport gratuit.

Va povesteam in postarea de vineri ca luna trecuta n-am putut sa folosesc parfumuri cu alcool, insa luna asta recuperez, mai ales ca am primit cadou de ziua mea Rose Magnetic de la Essential Parfums care m-a convins de la prima mirosire. Intre timp am mai descoperit un alt parfum de la acelasi brand care imi place la nebunie si am de incercat si cateva mostre interesante. Pentru mine parfumul este un mod de a-mi exprima emotiile si, asa cum am mai spus, trebuie sa il simt si sa-mi transmita ceva ca sa ajung sa-l port.

Vineri seara am plecat, pentru scurt timp, din Bucuresti si am reusit sa dorm multe ore fara sa ma trezesc, ceea ce mi-a prins mai mult decat bine. In timp ce ma bucuram de peisajul asta am primit un mesaj care m-a facut sa intepenesc cateva secunde si sa fie nevoie sa trag adanc aer in piept. Nu o sa intru in detalii, dar intr-o fractiune de secunda ani de munca s-au dus pe apa sambetei (si nu e o ironie) si trebuie sa o iau de la 0 cu ceva la care am muncit pe rupte in ultimii ani. Am urlat, m-am dat cu capul de copaci, am plans? Nu, stiu ca nu pot schimba nimic.

Lucrurile se intampla, se intampla in cele mai tampite momente si de multe ori intr-un mod care nu are nici un sens, asta e realitatea. Am continuat sa respir, sa ma bucur de momentul ala si sa las gandurile nasoale pentru mai tarziu, mi-a iesit in mare parte. E si maine o zi ... o sa imi fac un plan de bataie de maine.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii