7 intr-o saptamana #407

6.8.23

Am asteptat sfarsitul de saptamana cu nerabdare, nu pentru ca am avut planuri, dar am avut zile lungi, grele si pline si ma simt foarte obosita. Am dormit putin si prost, caldura mi-a stricat toate planurile si seara ma prinde intr-o stare de epuizare care nu imi place deloc. Mi se pare una dintre cele mai grele veri din ultimii ... multi ani. Si nu cred ca sunt singura care simte asta, nu stiu in alte orase daca e mai bine, dar Bucuresti-ul este sufocant.

De ziua mea am primit cadouri care m-au bucurat, au venit de la oameni care imi sunt apropiati si care au vrut sa-mi faca o surpriza. Imi doream mult balsamul de buze Interdit de la Givenchy si imi place la nebunie, am primit si o varianta mini a pudrei Prisme Libre si am folosit-o de cateva ori si inteleg de ce e asa de apreciata. Am un moment cu produsele de machiaj de la Givenchy si il savurez din plin.

Luni mi-am luat in teorie o zi libera, insa nu a fost tocmai libera pentru ca a trebuit sa muncesc in a doua parte a zilei, insa am inceput-o mai tarziu si ne-am bucurat de niste fructe de padure delicioase si de cateva felii de tort raw-vegan, fara zahar adaugat de la Sublimmme, un brand foarte interesant care se gaseste pe Sezamo. Eu nu prea mananc tort, insa asta a fost chiar bun si am zis sa va spun de el pentru ca este un brand de care nu stiam si am vazut ca au mai multe produse.

Nu stiu daca v-am spus ca am profitat de reducerea de 50% la 2 produse pe care o primesc toti cei ce au card de fidelitate la Pupa Milano de ziua lor. Am ales unul pentru ten de care o sa va spun cu alta ocazie pentru ca nu am inceput sa-l folosesc si Scrub Me Reshaping Salt Scrub din gama de corp lansata anul trecut din care am si folosesc cateva produse. Este pe baza de sare si uleiuri vegetale si promite ca pe langa exfoliere ajuta si pe partea de drenare a lichidelor - nu stiu cat e capabil sa faca asta, insa imi place sa-l folosesc seara.

Pe Instagram va asteapta un giveaway cu 2 premii: 2 saluri cu UPF 50+ de la Soari de care v-am spus cateva ceva si saptamana trecuta. Protectia solara e un subiect pe care eu il abordez de ani de zile si nu e de joaca, mai ales ca exista o crestere alarmanta a cazurilor de cancer de piele. Gasiti detalii despre giveaway aici si chiar va recomand sa intrati pe site si sa cititi despre produse, materiale si sa va uitati si pe sectiunea de intrebari frecvente pentru ca sunt multe informatii care sunt extrem de folositoare.

Din nefericire vara asta nu plecam in vacanta, asa ca nu o sa folosesc produsele astea mini de la Apivita in ce stie ce loc exotic, ci in confortul propriei baii. Dar daca voi aveti vreo vacanta planificata si aveti nevoie de produse in varianta travel size in farmacii gasiti cateva seturi de calatorie de la ei care merita. Sunt cateva produse printre miniaturile astea pe care le stiu si imi plac (recent v-am povestit de spuma de curatare), dar si cateva noi pe care sunt curioasa sa le incerc. Produsul cu SPF ma intereseaza in mod special pentru ca in trecut m-am inteles bine cu produsele cu protectie solara de la ei.

Pe langa surpriza asta de la Apivita am primit una si de la Yves Rocher de care o sa va povestesc cu alta ocazie, dar si de la Sezamo care a lansat o categorie speciala pe site Nutritie Speciala din care eu deja luasem cateva produse pana sa primesc de la ei surpriza. In categorie sunt peste 1000 de produse din 7 categorii: fara zahar, fara gluten, fara lactoza, Keto, Dukan, superalimente si produse proteice. Stiti ca eu obisnuiam sa comand produsele astea de pe mai multe siteuri, iar faptul ca acum pot sa le iau dintr-un singur loc ma bucura mult, mai ales ca eu comand des de la Sezamo si mi-am facut si abonament Premium la ei.

Sunt multe branduri pe care le stiam deja (Benjamissimo, Feeling OK, Roobar, Nairn's, Lizi's, RiceUP, Fit Food), dar si branduri noi pe care de-abia astept sa le descopar. Cei de la Sezamo au plafonat pretul la 30 astfel de produse pana la finalul lunii, nu este prima initiativa de acest gen - asta fiind si unul din motivele pentru care comand de la ei atat de des, imi place cum fac afaceri si cum se centreaza pe client si nevoile lui - si am vrut sa va spun despre asta. Ciocolata alba fara zahar cu fistic si portocale de la Benjamissimo este doar 10,49 lei, pret pe care nu il gasiti in nici un alt magazin.

Weekendul ar fi trebuit sa se invarta in jurul cuvantului relaxare: lenevit mai mult in pat, mic dejun tarziu, citit, cateva filme, mult ceai cu gheata, muzica buna, timp cu mine si pentru mine. Nu m-am simtit extraordinar de bine, asa ca momentele in tihna au fost exact ceea ce am avut nevoie ieri. Aseara am avut si o surpriza neplacuta cu vecinii de deasupra care au inundat baia pentru a nu stiu cata oara ... nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta, dar nesimtirea si lipsa de educatie sunt tot mai prezente in societatea actuala.

Mi-am planificat un pic saptamanile urmatoare pentru ca lucrez la mai multe proiecte in acelasi timp si fara organizare ar fi un haos. In plus nu vreau sa neglijez blogul si a trebuit sa gandesc un pic in avans si pe partea asta. Am sperat sa reusesc sa ma odihnesc cu adevarat, dar din cauza altora am avut iar o noapte scurta si deja sunt intr-o situatie care devine tot mai deranjanta.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu