7 intr-o saptamana #409

20.8.23

Am asteptat cu nerabdare sfarsitul de saptamana, am avut iar o saptamana plina si mi-am dorit sa am 2 zile de liniste, zile in care sa ma plimb, sa nu stau cu ochii in telefon sau monitor, sa nu am discutii telefonice care nu se mai termina si sa nu am vreo lista pe care sa bifez lucruri. Mi-a iesit partial, dar a fost bine si asa, mai ales ca nu m-am trezit cu noaptea in cap cum mi s-a intamplat in primele zile ale saptamanii.

Multa lume nu a lucrat marti, nu a fost si cazul meu, din pacate - am lucrat in prima parte a zilei (au mai aparut niste probleme noi care nu suportau amanare, ca de ce nu?), dar dupa-amiaza am petrecut ceva timp asa cum am vrut: un platou cu branza si fructe, multe zambete si o plimbare lunga de care am profitat pentru a ne pune ordine in ganduri. 

Toti oamenii cu care am vorbit in ultima perioada ne-au povestit numai de probleme si stres, sper ca a trecut perioada asta si ne linistim toti. Anul asta mi se pare ca a fost unul dintre cei mai grei din ultima vreme, peste tot numai incurcaturi si probleme, oameni din ce in ce mai rai si mai lipsiti de multe lucruri esentiale, egoism dus la extrem, eu chiar am nevoie sa vad si sa simt oameni si lucruri cu o energie buna.

Trebuie sa va povestesc intr-o zi mai multe despre parfumurile cu smochine (cred ca o voi face pe Instagram pentru ca vad ca acolo e reachul mai bun, pe bloguri intra tot mai putina lume), am incercat mai multe in ultimele saptamani si din cele de mai jos e unul care imi place la nebunie si pe care mi-l doresc candva pe viitor. Perceptia mea asupra parfumurilor s-a schimbat mult in ultimul an si sunt intr-o faza in care imi doresc sa incerc, sa descopar si mai putin sa ma opresc la un parfum.

Ramona de la Secretele Ramonei a lansat o gama noua cu colagen de ultima generatie, un proiect la care s-a lucrat mai bine de 3 ani si a avut o reducere buna la lansare, asa ca am comandat si eu varianta Flexi (stocul s-a epuizat in prima zi si vor mai fi disponibile produsele de-abia luna viitoare) - le gasiti aici daca vreti sa cititi mai multe. Codul aniversar 4ani ofera 25% reducere la produsele care nu sunt deja reduse si inca e valabil, eu am profitat si am luat inca o cutie de biscuiti cu flori de sare si fulgi de ciocolata si un topping cu caramel sarat. Am citit/ auzit numai de bine de toppinguri si am zis ca e momentul sa le incerc.

Vineri am profitat de cateva ore mai lejere si mi-am organizat putin saptamana viitoare si m-am gandit si la ce vreau sa va povestesc in perioada urmatoare pentru ca sunt cateva produse de care nu am apucat sa spun mai nimic si vreau sa o fac. Am facut si cateva poze, nu am apucat sa fac la tot ce voiam, dar e un inceput bun, sper sa reusesc saptamana viitoare sa rezolv tot ce mi-am propus si sa scriu in avans cateva idei pentru ca unele zile sunt pline de neprevazut si s-au dus de mult diminetile cand aveam timp sa scriu inainte sa incep munca.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu