Mici placeri de vara

4.8.23

Ultimele saptamani au fost extrem de pline si foarte obositoare, iar timpul cu mine si pentru mine a lipsit in cele mai multe dintre zile si asta e un aspect care nu mi-a placut deloc, dar nu am avut cum sa evit asta. Asa ca am incercat - si uneori mi-a si iesit - sa fac lucruri mici pentru mine, sa ma opresc cateva minute si sa ma bucur de ceva, sa folosesc produse care imi plac si sa incerc sa nu uit de ce conteaza cu adevarat.

Si sa ne intoarcem la inghetata ... nu am fost niciodata mare iubitoare de inghetata de fistic, dar lucrurile s-au schimbat anul trecut in Italia cand am gustat de cateva ori gelato absolut delicios. Descoperirea verii pentru mine este clar Barattolino Vaniglia e Pistacchio de la Sammontana, eu il iau de pe Sezamo, merita toti banii si e ... vis. Stiti ca eu nu sunt vreo consumatoare de zahar, dar asta e un zahar asumat si nu il regret. Daca cautati ceva cu putine ingrediente tot pe Sezamo am descoperit Gelato Madre care are doar 5 ingrediente, 100% naturale - face parte din familia produselor G7, e bun, dar prefer prima varianta. Asta e realitatea.

Dupa ce in mare parte din iulie dermatita de contact mi-a dat mari batai de cap si am folosit doar parfumuri fara alcool luna asta vreau sa recuperez. Produsele de machiaj de la Givenchy imi plac mult si am zis sa incerc sa ma reimprietenesc si cu parfumurile lor, dar ... nu merge. Irresistible nu imi spune absolut nimic (am incercat ambele variante), iar L'Interdit e cu dus si intors - imi place, dar imi da dureri de cap. Pot sa port doar varianta originala si doar in anumite zile. 

In schimb am inceput sa fac combinatii cu parfumuri pe care le am si imi plac si intr-una dintre zile am purtat Paradiso Assoluto de la Roberto Cavalli cu Nina Rouge de la Nina Ricci si mi-a placut mult ce-a iesit. O sa continui sa fac asta si va mai arat ce combinatii imi plac.

Am luat de pe Sezamo (majoritatea cumparaturilor le fac de la ei) pinsa, o alternativa mai usor de digerat si mai sanatoasa decat pizza datorita continutului mai ridicat de apa si a folosirii fainilor alternative. Am incercat diverse variante - cea din poza este cu pesto rosso, mozzarella si baby spanac si in serile cand vrei ceva rapid e o optiune de luat in calcul.

De ziua mea am primit cadou cateva carti usoare si amuzante si multe seri m-au prins cu un ceai rece langa mine si cu o carte in mana si mi-a prins tare bine dupa saptamanile nebune pe care le-am avut. Mi-ar fi placut sa am timp dimineata devreme sa ies la o plimbare in parc si sa citesc pe o banca, dar nu am avut cum. Dar mai sunt si alte zile.

Partea de ingrijire, fie ca e vorba de corp sau de ten, are un rol important in ritualul meu de a trai frumos si incerc sa folosesc produse cu texturi care sa se simta ca un rasfat, produse care sa imi dea si o stare de bine de care chiar am nevoie, stare care conteaza mult pentru mine si care ma ajuta sa fiu in echilibru la finalul unei zile nebune (si, din pacate, am avut multe astfel de zile in ultima perioada si pe unele chiar nu am avut cum sa le evit).

Machiajul continua sa fie minim si doar daca este necesar, balsamul asta de buze de la Givenchy imi place la nebunie - v-am tot spus ca-l vreau si l-am primit de ziua mea, iar de atunci l-am tot folosit. Se adapteaza la nuanta naturala a buzelor si imi place mult cum se simte si cum arata. Formula este imbogatita cu acid hialuronic, seminte de jojoba si alte extracte hidratante si ma bate gandul sa-mi iau si varianta transparenta. Am un card cadou la Sephora si tentatia e mare.

Voi ce mici placeri aveti zilele astea?

2 comentarii

  1. Deja sunt la al doilea balsam de buze givenchy dar il folosesc iarna pentru ca are efect impotriva temperaturilor scazute. In rest caldura ma impiedica sa citesc cat as vrea si uneori mai profit si de diminetile racoroase sa stau mai mult pe afara. Eu ma impac cu ambele parfumuri givenchy pe care le am dar poate vara ti se va parea prea intens Interdit. Nici eu la rouge nu simt vreo diferenta notabila. Inca mai caut parfumul citric dar pana atunci ma rasfat cu gelul de dus cu lamaie de la nala pe care deja mi l-am facut backup special pentru zilele acestea toride si...cam fara apa calda din nou. In rest salate clasice cu mult pepene si uneori sushi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cu asta negru am 3, sunt diferite si imi plac toate.

      Am Interdit de ceva vreme, am incercat sa-l port si cand nu era atat de cald. Imi place, dar in unele zile ma doare capul - e de la tuberoza clar, dar il pastrez pentru cand e mai frig.

      De la Nala nu am incercat nimic, desi am tot citit pareri bune. Din fericire eu am centrala in apartament, astfel as fi fost in aceeasi situatie cu apa, exact ce lipsea pe vremea asta.

      Zile frumoase sa avem!

      Ștergere