7 intr-o saptamana #406

29.7.23

Scriu postarea asta sambata in loc de duminica, cum fac de obicei, pentru ca am nevoie de timp departe de telefon/ laptop si altele de gen, am avut o saptamana plina si am muncit pana la epuizare (sunt si situatii d-astea in viata, desi eu incerc sa le evit, dar uneori chiar nu se poate altfel), asa ca imi doresc liniste si timp de calitate. Nu numai ca imi doresc, dar am si nevoie de asta (si de somn) pentru a-mi reface cumva energia.


Maine e ziua mea, e prima data in multi ani cand sunt in Bucuresti si nu sunt in vacanta, am de gand sa petrec timp cu oamenii apropiati sufletului meu, nu am planuit nimic special. Am primit deja cateva cadouri in avans si m-a bucurat mult surpriza de la Glowrious pentru ca spuneam recent intr-o postare ca imi doresc sa incerc si plasturii pentru ochi cu retinol de la K-Secret, varianta cu vitamina C imi place la nebunie.

Am primit cateva alte surprize saptamana asta si cei de la Sebastian Professional mi-au trimis o lansare recenta care mi se pare extrem de interesanta: Penetraitt Overnight Serum, un tratament de tip ser ce promite reparare pe timpul noptii, cu o formula pe baza de acid hialuronic si niacinamide. Eu chiar folosesc tratamente peste noapte, sunt curioasa cum e si acesta - ma gandesc sa va povestesc intr-o postare de cele pe care le am si le-am tot folosit.

Daca ma urmariti pe Instagram stiti deja despre Soari pentru ca v-am povestit acolo mai multe - este prima si singura marca inregistrata de haine si accesorii cu protectie solara din Romania si este un proiect la care am lucrat pe parte de cercetare, consultanta si imagine in ultimii 3 ani. Nu este brandul meu, insa este un proiect in care m-am implicat pentru ca v-am povestit de atatea ori de importanta protectiei solare. 

Gasiti aici siteul lor si sunt multe informatii utile despre ce inseamna UPF 50+, despre materialele folosite, despre sanatatea pielii si alte lucruri care sa va ajute sa va bucurati de soare, fara teama de cancer de piele. Ce vedeti in a doua poza este un sal cu UPF 50+, materialul este foarte usor si racoros, se poate lua in geanta/ bagaj si scapati de grija aplicarii cremelor cu SPF pe zona care este acoperita. Sunt multe avantaje ale folosirii hainelor cu UPF, dar gasiti detalii pe site - este un concept nou pentru Romania, insa afara astfel de produse sunt mult mai cunoscute si folosite. Sa speram ca si la noi se va intampla asta.

Ieri am avut o zi relativ mai linistita si printre altele m-am chinuit sa fac poza asta unei calugarite pe care am vazut-o pe geam - mi-a luat ceva timp, dar am reusit.  Mi s-a parut fascinant modul in care se deplaseaza, asa ca am stat si m-am uitat la ea, la un moment dat parea ca doarme. As vrea sa am mai mult timp liber si sa il petrec in natura, dar momentan nu prea se poate.

Saptamana asta a fost si cu ploaie, iar temperaturile au fost mult mai suportabile decat saptamanile trecute. Am vazut in DM (unde nu mai ajung decat rar) infuziile astea pentru apa si am zis sa vad cum sunt, eu am unele de la Twinings luate din UK si am zis sa incerc ceva la care am acces mai usor. Varianta roz nu a fost tocmai pe gustul meu, o sa le incerc si pe celelalte sa vad cum sunt.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu