Ai auzit de produsele de la Theramid?

18.7.23

La inceputul anului am facut o lista mentala cu branduri noi care ma atrag si pe care vreau sa le incerc, Theramid a fost unul dintre brandurile care mi-au atras atentia inca de anul trecut. Am profitat de o oferta buna si le-am comandat direct din Spania de pe siteul celor de Niche Beauty Lab, insa le gasiti si la noi, eu le-am vazut aici, insa in mod sigur sunt si pe alte siteuri.

Niche Beauty Lab este un brand spaniol relativ nou pe piata, 2016 este anul in care s-au lansat, orasul de baza fiind Barcelona. Au 5 branduri in total, eu am incercat 3 dintre ele, cele care m-au atras, urmeaza sa va povestesc si despre celelalte, insa astazi vreau sa va povestesc despre Theramid si cele 2 produse pe care le-am incercat.

Brandul are 8 produse in total, unul fiind lansat recent si pe care vreau si eu sa il incerc, 7 tratamente si un produs pentru zona ochilor. Pe mine m-au atras C-Tetra E.F. cu 20% vitamina C si 22% Multi-Peptide Treatment cu 22% peptide, asa cum e clar si din denumire. Imi place conceptul, imi plac formulele vegane, fara gluten si fara parfum, iar ambalajele colorate si cu pompa mi se par o alegere mai mult decat inspirata. 

Tratamentul cu vitamina C are o formula bomba: 20% vitamina C (3 forme: 10% Vitamin C Tetra si 2 derivati Ascorbosilane si Ascorbyl Glucoside, ceea ce il face extrem de stabil si usor de tolerat de piele), 1% vitamina E si 0,5% acid ferulic - formula asta de 3 ingrediente este cea castigatoare cand vorbim de produse cu vitamina C care sa fie si eficiente pentru ca ultimele 2 potenteaza efectul antioxidant al produsului.

Multi-Peptide Treatment este o combinatie de 10 peptide biometrice (aproape identice cu cele care se gasesc in piele), iar ceee ce face este sa ajute pielea sa produca mai mult colagen si mai multa elastina, in timp asta insemnand o piele mai ferma si mai neteda, cu mai putine linii fine si riduri. 22% peptide in formula asta inseamna 3% Matrixyl 3000, 3% Matrixyl Synthe 6, 3% Matrixyl Morphomics, 3% Munapsys si 10% bio Peptides, combinatie care mie mi se pare de vis pentru cat costa produsul asta.

Texturile sunt de vis, se absorb imediat in piele si pot fi folosite atat dimineata, cat si seara, eu prefer sa folosesc dimineata vitamina C si seara peptidele, dar tine strict de fiecare cum si cand alege sa le foloseasca. Formulele mi se par mult peste ce e pe piata la banii astia, iar produsele sunt extrem de bine gandite, asta fiind si motivul pentru care m-au atras din prima.


E un brand care merita sa fie mult mai cunoscut, formulele sunt foarte bine gandite, texturile sunt extrem de placute, sunt produse care fac ceea ce promit si pretul mi se pare mai mult decat rezonabil pentru ceea ce ofera. Vreau sa mai incerc si alte produse de la Theramid, primele pe lista mea sunt produsul nou cu 3% peptide din cupru (si 13% peptide) si cel cu 15% acid azelaic, deci ma tenteaza foarte foarte foarte tare si cel cu ceramide.

Stiti brandul? Ati incercat ceva de la Theramid?

Trimiteți un comentariu