Solo Ella de la Loewe

25.7.23

Loewe este un brand care mi-a placut dintotdeauna ca imagine, mereu m-am uitat la produsele lor si-mi place istoria din spatele brandului care a luat nastere in 1846 in Spania. Nu cred ca voi cumpara vreodata vreun articol de fashion de la ei (dar nu se stie niciodata), insa in ultimul an mi-a ramas gandul la parfumurile lor si vina le apartine celor de la Notino care mi-au trimis acum ceva vreme cateva mostre cadou la o comanda.

Ulterior am comandat si eu un discovery kit de care v-am si povestit anul trecut si care in continuare mi se pare o idee foarte misto daca vrei sa incerci inainte de a cumpara - gasiti aici variantele pe care le mai au acum cei de la Notino la preturi extrem de bune. Au fost 2 parfumuri care m-au convins si dupa care m-am tot uitat daca le prind la o oferta buna.

Nu a fost cazul sa mai astept pentru ca am primit Solo Ella cadou si mi-a adus un mare zambet pe fata pentru ca imi place la nebunie. A fost lansat in 2018 si este o creatie florala care pe mine ma binedispune si-mi da o stare de bine. E genul de parfum care ma imbraca, imi schimba starea si ma transpune intr-un loc mai frumos.

Notele de varf sunt date de mar verde, para, portocala amara si piersica, notele de mijloc sunt iasomie Sambac, flori de portocal, ceai verde, heliotrop, violete si trandafir de damasc (pe care eu nu il simt deloc in parfumul asta), iar notele de baza sunt lemn alb, cedru si ambra. Imi place si simt ca mi se potriveste foarte bine si l-am tot purtat in ultima perioada.

Are si un minus - nu persista pe piele asa cum mi-as dori eu (mostrele mi se pare ca au fost mult mai bune din punctul asta de vedere, dar poate e doar o impresie), asa ca apelez la trucul universal: putina crema hidratanta pe zonele unde il aplic. Nu trebuie sa fie vaselina, asa cum se tot comunica peste tot ca si trend, orice crema hidratanta va ajuta sa se simta mai mult timp pentru ca secretul e pielea hidratata, nu vaselina.

Ati incercat vreo parfum de la Loewe? Aveti vreun preferat?

2 comentarii

  1. Nu am încercat nici un parfum de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa ai ocazia pe viitor, mie mi-au prins bine mostrele sa-mi fac o idee ce as vrea.

      Ștergere