7 intr-o saptamana #404

16.7.23

Nu stiu daca a fost ceva in aer saptamana asta, dar eu am avut parte numai de belele si incurcaturi, chestii d-alea stupide care nu ar trebui sa se intample si se intampla (si tu n-ai nimic de zis si de facut, esti spectator si trebuie sa te descurci), oameni fara cuvant si probleme care iti dau peste cap programul si te fac sa ajungi sa renunti la ce ai nevoie ca sa faci ce trebuie. Sunt si momente d-astea in viata, oricat de mult incerc eu sa prioritizez ce conteaza pentru mine.

Aveam eu niste planuri in minte, niste lucruri de care voiam sa va povestesc, niste poze care trebuiau facute, dar nu am reusit sa fac nimic - dupa toate incurcaturile am stat si fara curent mai bine de 15 ore (anul 2023, capitala europeana, nu mai zic nimic) si asta mi-a dat si mai tare programul peste cap pentru ca s-a intamplat - cum altfel? - exact cand aveam cel mai mult de munca. Noroc ca aveam niste baterii in casa si erau incarcate. De restul nu mai zic ...

In afara de belele, nervi (care apar involuntar) si rezolvat probleme, zilele mele au fost cu mult soare (si mult SPF pentru ca nu ma joc cu asta) desi am incercat sa nu ies decat cand a fost necesar din casa si multe dusuri. Gelul asta de dus de la Treacle Moon nu e chiar ce speram eu sa fie ca miros - am avut ceva cu menta inainte care mi-a placut mult mai mult, dar macar racoreste, asa ca l-am tot folosit.

Pe Instagram v-am povestit despre produsele astea doua de la Kerastase pe care le-am primit cadou si chiar imi plac mult, am uitat sa va spun de ele in postarea de luna trecuta cu ce-am incercat nou pentru par si vreau sa va mai spun despre parfumurile de la Essential Parfums, un alt brand pe care l-am descoperit la Esxence Milano.

Mi-au atras atentia ambalajele de cum le-am vazut, au preturi foarte bune si am avut ocazia sa incerc cateva mostre, iar surpriza pentru mine a fost Rose Magnetic, o creatie semnata Sophie Labbe. De obicei nu sunt mare fana trandafir in parfumuri, dar Sophie stie ce face - a combinat 2 tipuri de trandafir cu menta, grapefruit, mosc, lemn de cedru si vanilie si imi place mult rezultatul. E un parfum senzual, modern, proaspat si jucaus, poate intr-o zi o sa imi iau varianta full size, mai ales ca imi place concepul brandului cu refilluri si ceea ce incearca sa aduca nou.

In Bucuresti a fost infernal in ultimele zile, te topesti efectiv, asa ca eu chef de gatit nu am - salatele sunt alegerea mea. Cea de mai jos este o combinatie de muguri de bambus feliati, ardei gras rosu, morcov violet (l-am primit intr-o sacosa Save Me luata de pe Sezamo si eram chiar curioasa cum e), mazare mangetout si caju. A fost o combinatie de moment, dar a fost extrem de gustoasa si mi-a placut mult. Am facut pe Instagram un reper cu salate de vara in caz ca sunteti in cautare de idei.

Am primit cateva noutati saptamana asta, o sa va povestesc despre ele pe rand, insa astazi vreau sa va arat Sun Protect de la Doctor Fiterman, un brand de care v-am mai spus pe blog si cu alte ocazii. Au lansat 2 produse noi cu SPF si formulele sunt foarte interesante - filtre europene moderne, fara parfum sau alcool. Varianta cu SPF 50 este cea pe care o sa o incerc si revin cu impresii despre produs, am un sentiment ca o sa ne intelegem bine.

Weekendul a fost cu mine, despre mine si pentru mine. Zilele voastre cum au fost? Cum va descurcati cu canicula?

2 comentarii

  1. Saptamana trecuta a fost ok, am avut concediu, dar saptamana asta (care inca nu s-a terminat) e cam nasoala, am imceput-o-n forta cu prea multa munca care m-a obosit iar sanatatea mea una-doua a reactionat negativ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o perioada dificila pentru toata lumea, ai grija de tine!

      Ștergere