7 intr-o saptamana #402

2.7.23

Parca nu imi vine sa cred ca deja suntem in iulie, prima luna de vara a trecut si eu nu prea am inteles nimic - a fost o luna agitata, m-a obosit rau, dar m-a si facut sa reevaluez niste lucruri (ceea ce nu e rau) si m-a pus de multe ori pe ganduri. Nici saptamana asta nu a fost diferita, asa ca am luat lucrurile asa cum au venit si mi-am facut mici placeri, precum ciresele astea delicioase.

Nu prea am reusit sa-mi coordonez programul cu al mamei mele in ultima vreme, dar luni am fost impreuna in Park Lake sa ne uitam prin magazine - sesiunea de shopping nu a fost una de succes, insa am petrecut timp impreuna si ne-a prins bine. Eu am luat cateva produse de beauty din Primark (luate cu un scop precis, o sa urmeze o postare pe blog), iar mama si-a gasit o rochie de vara draguta. In rest am probat multe haine, dar nu ne-a convins nimic.

Ramona de la Secretele Ramonei a lansat o gama noua eco si in prima zi a avut niste oferte bune, asa ca am luat pasta de caju si pasta de macadamia si bine am facut pentru ca au vandut tot - gasiti noutatile aici si au si reduceri la anumite produse. Vreau sa profit de ocazia asta sa va reamintesc ca vara este o perioada grea pentru multe branduri si daca puteti sa ii sustineti in perioada asta e de mare ajutor. Eu incerc sa fac asta cu brandurile care merita si in care cred, in limita bugetului pe care il am.

Am facut cateva cumparaturi extrem de inteligente saptamana asta si daca ma urmariti pe canalele de social media ati vazut deja ce-am descoperit la Sezamo. Sacosele cu 29,99 lei cu produsele aflate in lichidare de stoc au meritat din plin - in cea de cosmetice eu am gasit 4 produse: un balsam de par Rituals (sunt extrem de curioasa sa il incerc), o masca de la Syoss (v-am recomandat de multe ori mastile din gama Intensive - numai masca la pret normal e mai scumpa decat intreaga sacosa), un tratament pentru par vopsit de la Gliss (il cumparasem si eu la oferta de la ei, deci am 2 si nu imi pare rau) si un balsam de buze de la Nivea pe care i l-am dat mamei.

Iar cealalta oferta super super interesanta de care am profitat (nu doar o data) este de la Notino - propriul Discovery Box cu 5 mostre la 32 lei (si au avut niste mostre de parfumuri de nisa pe care voiam sa le incerc, pe care - daca le gasesti - le iei cu 8 euro/ bucata), dar in categorie au fost nu numai mostre, ci si mini produse sau produse full size. Nu am ce link sa mai las, oferta nu mai e pe site, era de asteptat (si cea de la Sezamo s-a epuizat), incerc sa va spun de ofertele astea pe Social Media cand le vad, insa de multe ori devine frustrant pentru ca primesc zeci de mesaje (si multe sunt pierdere de timp) si pierd foarte mult timp sa raspund. Imi place sa comunic cu voi si incerc sa va dau detalii cand am ce sa spun, dar sa repet ce am spus deja doar pentru ca cineva nu citeste nu mi se pare ok.

Dar lasand asta ... ce m-a entuziamat foarte tare: Delina La Rosee de la Parfums de Marly, Bal d'Áfrique de la Byredo, Vanille Insensee de la Atelier Cologne (4 ml), concealerul de la Nars (chiar daca nu a fost la 6 ml cum scria pe site, sunt 4 nuante Light care sunt perfecte daca vrei sa incerci produsul), oja Mademoiselle de la Essie (5 ml) si alte cateva mostre de la produse pe care chiar imi doream sa le incerc (produsele de buze de la Dior m-au bucurat mult). Nu am cumparat aiurea (desi au fost inclusiv produse full size, dar nuante care nu erau de mine), ci am profitat sa imi satisfac niste curiozitati. Eu speram sa ramane mereu pe site chestia asta si sa schimbe periodic mostrele, dar se pare ca nu.

Problema mea cu genunchiul vine si pleaca si asta mi-a dat mari batai de cap, sunt zile cand sunt bine si zile cand nu pot sa merg cum trebuie (am inceput un tratament, voi vedea la ce duce), iar asta inseamna ca momentan platesc abonamentul la sala degeaba, asa ca in zilele bune am facut plimbari in parc si m-am bucurat de ce vedeti in poza de mai jos. Imi place sa privesc cerul si ma fascineaza dansul norilor.

V-am mai spus ca nu prea mai rezonez cu ce se intampla in mediul on-line, desi mie imi face placere sa scriu si sa va spun despre lucruri care merita (si mesajele voastre din privat imi spun ca fac bine asta), asa ca m-am gandit mult cum pot sa fac sa nu imi pierd entuziasmul si totusi sa fac ceva pozitiv. Sunt multe prostii care se spun, multe informatii de-a dreptul penibile, produse de 2 lei ridicate in slavi doar pentru ca se trimit colete pe banda rulanta, lansari "minune" cu produse nesimtit de scumpe si care au formule banale - asa ca mi-am facut un plan si urmeaza ... o sa vedeti. 

Nu o sa fiu pe placul multora, dar nu asta m-a interesat niciodata, ci sa ajunga informatia unde si cum trebuie. Nu conteaza ce scrie pe ambalaj, conteaza ce formula are un produs si ce face concret pentru tine, din pacate in majoritatea cazurilor primeaza doar interesul personal. Dar las ideea aici ...


Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, cu timp petrecut in liniste, am terminat cartea asta cu care m-am intins mult (nu pot sa zic ca nu mi-a placut, dar cred ca ma asteptam la altceva), am folosit mult SPF, m-am hidratat si am incercat sa imi mangai sufletul si mintea asa cum am putut pentru ca am avut niste zile grele si m-au cam epuizat. Micile placeri, momentele alea mici si "fara importanta" sunt alea care pentru mine fac diferenta.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Si eu mi-am facut comanda de niste carti , una este pentru un cadou pe care il voi face prietenei mele cea mai buna !! in rest , eu ma tin de gimnastica mea de dimineata , vreo 15 minute , am gantere , minge ... si fac cateva din exercitiile invatate de la kinetoterapeut , am mare vointa , in sensul ca nu las nicio dimineata fara sa le fac , ceea ce pentru mine e o mica victorie !!! Miniaturile alea tare-s faine !!! Iti urez sa fii sanatoasa , sa ai grija de tine si sa ai o vara plina de impliniri !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi lipseste vointa, durerea ma omoara. Maine vreau sa incerc si eu sa ajung la sala, sa vedem cum imi e. Sa ai si tu zile frumoase, cu tot ce iti doresti tu!

      Ștergere