7 intr-o saptamana #405

23.7.23

Saptamana asta a fost grea, cu multe probleme si cu mult timp pierdut aiurea, am incercat sa imi fac timp si pentru mine si am reusit sa ajung la sala de cateva ori si mi-a prins tare bine, chiar daca dupa am avut de-a face cu o piele extrem de iritata de la transpiratie (bariera cutanata era deja afectata si transpiratia a agravat tot), m-au ajutat mult produsele de la Ceramol de care v-am povestit zilele trecute intr-o postare.

Am primit cateva produse noi si interesante zilele astea, va arat astazi cateva si va spun pe scurt despre ele, o sa revin cu impresii (acolo unde e cazul) dupa ce le folosesc si vad concret ce fac. OPI a lansat colectia Barbie The Movie, nu cred ca e cazul sa va mai spun care a fost inspiratia - sunt in total 9 nuante care "striga" Barbie. Eu am primit 3 dintre ele: Feel the Magic!, Bon Voyage to Reality! si My Job is Beach (cate de tare e numele asta?) si chiar o sa ma bucur de ele in perioada urmatoare, desi filmul nu ma tenteaza deloc (chiar sunt curioasa daca sunt singura care simte asta).

Cei de la Puressential mi-au trimis cateva produse, in poza v-am aratat 3 dintre ele care mi se par utile pentru perioada asta, dar mai am cateva de care vreau sa va povestesc separat. Roll-on-unul pentru rau de miscare cu 7 uleiuri esentiale poate fi util si in caz de greata cauzata de vreo masa copioasa, iar cele 2 produse anti-sting (spray repelent si calmant si roll-on calmant) sunt un must have in perioada asta cu tantari, capuse si altele de gen.

Joi dimineata am fost la o conferinta de presa (prima dupa mult timp) si am mers destul de mult pe jos pentru a ajunge in zona in care a fost, asa ca in drumul meu am intalnit si niste pisici, iar asta a fost dementiala. Banuiesc ca era a cuiva si iesise se se bronzeze putin in fata cladirii pentru ca a vorbit cu mine, a dansat putin (v-am aratat-o si pe Stories), dupa care s-a culcat pentru ca ... viata de felina e grea.

Conferinta de care ziceam a fost organizata de cei de la Sezamo si m-am dus cu placere pentru ca sunt clienta inca de cand s-au lansat si pentru mine este de mare ajutor. Nu am timp sa merg prin magazine, nici chef sa car pe caldurile astea si mananc mult mai bine si mai organizat cand fac cumparaturile de la ei. Motivul conferintei a fost un nou parteneriat pe care il au cu farmaciile Help Net si mi se pare foarte tare ce-ai facut - sunt peste 2000 de produse din portofoliul farmaciei pe site (mai putin ce se elibereaza cu reteta pentru ca nu exista cadru legal pentru asta), asa ca atunci cand iti faci cumparaturile saptamanale poti sa iei si un plasture pentru dureri menstruale, niste analgezice, un sirop de tuse sau ce mai ai nevoie.

In plus pe site au multe branduri noi si interesante si eu am vazut produse care m-au atras si pe care le-am pus la Favorite sau direct in lista de cumparaturi. Mie imi place mult modul in care cei de la Sezamo comunica cu clientii lor, pe mine ma ajuta sa cumpar mai inteligent si mai sanatos si sper ca intr-un viitor (nu cred ca foarte apropiat) sa se extinda si in alte orase din tara.

Sfarsitul de saptamana a fost cu liniste si relaxare, cu timp pentru mine si pielea mea, am iesit din casa doar putin si ne-a prins bine. Am reinceput sa folosesc exfolianti chimici si m-am reintors la produsul asta de la Paula's Choice care mi-a placut mult in urma cu cativa ani, insa dupa ce il folosesc imi ajut tenul cu ingrediente calmante ca sa fiu sigura ca e totul ok si ne intelegem bine.

N-am mai mancat de ceva vreme burrata, asa ca am rezolvat problema: am combinat-o cu niste piersici, jambon, busuioc si crema de otet balsamic (eu iau de pe Sezamo o varianta fara zahar) si a fost delicioasa. S-a intamplat si niste gelato cu fistic de la Sammontana, v-am mai spus de el pentru ca ne place mult.

Am si o poza bonus, insa o sa va invit sa cititi aici ce-am scris pe Instagram despre arsurile solare si ceea ce ajuta efectiv. Industria de frumusete inseamna in primul rand marketing si asta vine la pachet cu multe lucruri nu tocmai ok, tine de fiecare dintre noi sa ne documentam si sa alegem ce ne face bine, dar mai ales sa avem grija de unde ne luam informatia.

Saptamana voastra cum a fost? Cum va descurcati cu canicula asta?

Trimiteți un comentariu