7 intr-o saptamana #403

9.7.23

Ma uit de vreo 10 minute la monitor si nu stiu cum sa incep postarea asta. Nici macar nu stiu cand au trecut zilele de saptamana asta, mi se pare ca timpul se joaca cu noi ... si tot am senzatia ca, de cand e atat de cald, nu am deloc spor, desi am facut tot ceea ce mi-am propus. Dar parca imi ia mai mult timp si depun mai mult efort, nici nu stiu cum sa descriu ce am in minte.

Placerile mele din ultimele zile au fost produsele de buze de la Givenchy, am doua balsamuri de buze si un ruj si imi doresc foarte mult Le Rouge Interdit Balm - mi se par interesante si cele 3 nuante editie limitata, insa eu il vreau pe cel negru care se adapteaza in functie de fiecare persoana si nuanta de pe buze este una unica.

Nu prea mi-a ars de culori pe unghii (in mai putin de o saptamana mi-a curs apa din tavan de 3 ori in baie din cauza vecinilor de deasupra si problema nu s-a rezolvat), dar am incercat macar sa am grija de ele cu o baza si cu un ulei de la OPI care imi plac mult, dar si sa le hidratez ca am tot pus si bagat mana in diverse substante.

De la un om care nu a fost niciodata matinal am ajuns acum sa ma trezesc extrem de devreme (caini batrani, nevoi speciale, dar nu vreau sa intru in detalii, cele ce aveti animale stiti bine la ce ma refer), asa ca incerc sa vad partile bune - strazile libere si diminetile in care cerul arata asa, incerc sa ma bucur de ele si sa nu uit de tot ce e frumos, desi cateodata ... de tot ce e frumos, raman la asta.

Plimbarile cu blanoasele mele sunt de fapt multe opriri si stationari, stat pe banca, pierdut cu ochii in boscheti si alte lucruri de genul asta. Incerc sa-mi asez programul astfel incat sa pot sa petrec timp cu ele si sa le "fortez" cumva sa se mai miste, insa sunt batrane toate si e tot mai greu ... imbatranesc si ele ca si oamenii si asta vine la pachet cu multe probleme.

V-am mai spus ca nu prea ma regasesc in ce vad in jur (si ma refer strict la lumea asta a influencerilor si a canalelor de Social Media), asa ca m-am gandit mult ce pot sa fac ca sa nu pierd ceea ce sunt si ceea ce vreau sa fac cu spatiul meu. Si cred ca am ajuns intr-un punct in care sunt ok (consider ca intotdeauna e loc de mai bine), stiu ca nu multa lume mai citeste bloguri, comunicarea cu voi pe Facebook e una care e cum trebuie si asta ma bucura, desi nu am timp de mai mult decat fac acum.

Asa ca incerc sa dau si pe Instagram informatii care sa ajute pentru ca intr-o lume in care toti danseaza si fac promovari la orice le pica in mana e greu ... dar pe mine cifrele nu m-au pasionat niciodata (cifrele de social media, mintea mea e a unui economist), asa ca de la mine asta o sa vedeti: peisaje, produse care merita, experiente personale si ceea ce imi place. Zilele trecute am scris un pic despre ce asteptari poti sa ai de la o crema de ochi, daca conteaza sau nu aplicatorul - gasiti aici detaliile, nu mai repet.

Weekendul a fost cu relaxare - trezit mai tarziu (si chiar aveam nevoie de mai mult de 6 ore de somn macar o noapte), clatite (am folosit budinca proteica de ciocolata, nu vreo crema de ciocolata), plimbat, citit, ascultat muzica si chestii de suflet. Mi-am pus putin ordine in ganduri pentru ca ma asteapta o saptamana plina si as vrea sa nu imi aglomerez programul foarte tare.

Saptamana voastra cum a fost? Cum va descurcati cu caldura?

2 comentarii

  1. Uite, azi zic că am avut ceva spor, nu doar că m-am odihnit dar am băgat și niște treburi casnice ce trebuiau rezolvate cândva în săptămâna asta de concediu. Iar asta o spun când am afară vreo 32 de grade... Pentru mine, căldura e ceva foarte pozitiv, de obicei zilele acelea reci sau călduțe vin doar cu neplăceri ce constau în dureri articulare și alte asemenea situații.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la caldura nu ai probleme cu inflamatia corpului? Ca de obicei asa se intampla.

      Ștergere