O multime de noutati de vara de la Pupa Milano

29.6.23

De-abia am asteptat sa va povestesc mai multe despre noutatile de la Pupa Milano pentru ca sunt sigura ca unele dintre produse o sa va tenteze si pe voi, in plus toate sunt mai mult decat potrivite pentru perioada asta calda din an. Shine Bright este o colectie capsula, editie limitata, si sunt 7 produse de machiaj si ingrijire a pielii gandite pentru a pune in valoare atat pielea bronzata, cat si pe cea nebronzata. Vorbim de finish stralucitor si perle, produse care cred ca o sa va incante daca va pregatiti de vacanta.

Am primit 5 dintre cele 7 produse si despre ele vreau sa va povestesc astazi. Sparkling Top Coat este ca o pulbere de diamante si se poate folosi atat pe ten, cat si pe decolteu si v-am aratat in reelul de aici cum arata pe piele. Jelly Lip Gloss are o textura noua de tip gel care mie imi place la nebunie si o formula pe baza de acid hialuronic - hidrateaza si scoate in evidenta buzele, nu este deloc lipicios si pe buze ofera un efect luminos auriu. 

Paleta de farduri din colectia asta vine in 2 variante (in poza este Sunny Gold, iar cealalta varianta este Sunset Gold) si daca va plac fardurile metalice o sa va indragostiti - textura e de vis, cremoasa, fara fall out, pigmentatia mi se pare de pe alta lume (doar am trecut degetul usor peste farduri pentru swatchurile de mai jos) si in functie de modul de aplicare (degete sau pensula) puteti sa controlati intensitatea culorii.

Gel Body Oil este din punctul meu de vedere vedeta acestei colectii - este un ulei de tip gel cu efect de iluminare cu un miros dulceag superb ... m-a cucerit de cum l-am simtit. Se intinde extrem de usor, ofera luminozitate, fara sa te trezesti cu particule de sclipici peste tot, este matasos si se simte extrem de placut pe piele si, avand mai multe uleiuri in formula, ofera hidratare care se mentine.

Untul de corp are o formula pe baza de unt de karite si ulei de camellia japonica si se simte foarte placut pe piele, insa in cazul lui particulele de sclipici sunt mult mai evidente. Mai sunt 2 produse in colectia asta: un spray iluminator si o crema iluminatoare pentru ten, insa nu le-am incercat asa ca nu pot sa va dau detalii despre ele.

Gama pentru ingrijirea tenului si a corpului lansata anul trecut imi place mult si v-am tot povestit despre produse, pe unele le-am luat eu, pe altele le-am primit, asa ca atunci cand am vazut ca au lansat noutati de-abia am asteptat sa vad cum sunt. Am dat o comanda on-line si am cumparat balsamul demachiant solid cu acid hialuronic - imi place mult si l-am tot folosit de cand il am si am primit cadou si o varianta mica Smog No More Cleansing Cream pe care chiar imi doream sa o incerc. Imi place cum curata si cum imi simt tenul, insa este un pic cam prea parfumata pentru gusturile mele.

Am primit de la Pupa Mousse Me Softly, spuma demachianta cu 98% ingrediente naturale si cu o formula pe baza de glicerina si imi place cum curata si cum lasa tenul. De obicei spumele demachiante au tendinta sa usuce tenul, insa nu si produsul asta. Cred ca o sa iau si demachiantul bifazic pentru ochi sa vad daca ma inteleg la fel de bine si cu el.

Cand am vazut in coletul primit cele 2 creme noi pentru ochi am zambit larg pentru ca am fost foarte aproape sa le iau ultima daca cand am fost in magazin. Am terminat mai multe creme de ochi in ultima perioada (o sa le vedeti in postarea cu produse terminate) si le-am incercat pe astea noi pe mana si mi-au placut, dar am zis ca le iau cu alta ocazie. Dar si-au facut cumva drum in viata mea si am inceput sa le folosesc.

No Age are in formula ulei de orez, sodium hyaluronate, zahar bio-techologic (ajuta la stimularea productiei de colagen) si extract de merisor, iar No Stress are in formula squalane, sodium hyaluronate, niacinamide si extract din scoarta de frasin. Ambele au texturi lejere si se absorb imediat in piele, as zice ca No Stress are un efect mai proaspat, in timp ce No Age e mai matasoasa.

Despre noul corector Wonder Me Fatigue Eraser v-am mai povestit pentru ca l-am cumparat dupa ce s-a lansat - imi place la nebunie, are o textura de tip ser si arata foarte natural pe ten, nu are doar un rol estetic, ci ofera si ingrijire pielii (formula contine alge wakame si extract vegetal de lumanarica), iar finishul este unul luminos si natural.

Nuanta pe care am luat eu este 010 Light Beige (mi s-a potrivit bine cand l-am luat), iar ce-am primit acum sunt urmatoarele doua nuante: 020 Medium Cold Beige si 030 Medium Warm Beige care mi se potrivesc mult mai bine acum ca tenul meu s-a mai colorat.

Gama Wonder Me s-a mai imbogatit cu doua produse care imi plac si ele mult. Natural Sculpt este o pudra de fata duo gandita pentru un efect de conturare super natural si vine in 2 variante: Light Skin (cea pe care o am eu) si Medium-Dark Skin. Eu am si pudra Powder-no-Powder din gama asta si imi place la nebunie (am 3 nuante, printre care si 009 Banana pe care o folosesc in zona ochilor), asa ca m-am bucurat mult cand am primit duo-ul asta pentru ca pudrele sunt extrem de fine si arata super natural pe ten.

Sunt 6 nuante de blush in colectia asta si 3 finishuri: Glow, Radiant si Matt, iar ce vedeti in poza este nuanta 001 Thrill Me (Glow) care arata super bine. Eu m-am jucat si cu celelalte nuante in magazin si chiar sunt de incercat daca cautati un blush nou. Se estompeaza foarte usor si au efect de netezire, formula este pe baza de acid hialuronic care mentine tenul hidratat.

Am lasat la final Neon Party, editia limitata pentru unghii care vine in 9 culori vibrante si fosforescente pentru ca ... nu mi-au iesit pozele si nici nu am avut timp sa le mai refac. Se mai intampla si d-astea, ca si in viata. Nuantele sunt de vis si imi place mult cum au marcat culorile pe capac cu stickere colorate, se pot folosi individual sau combina intre ele.

Numele mi se par extrem de interesante si daca va plac astfel de nuante o sa va placa mult colectia asta. Eu am primit 3 dintre nuante: Porto Cervo Emerald, Ibiza Hot Pink si Coachella Orange. Nu am apucat inca sa le incerc, dar am zis sa le mentionez in caz ca sunteti in cautare de culori vibrante pentru vara asta.

Cum vi se par ultimele produse lansate de Pupa Milano?

Ce va tenteaza cel mai mult?

Trimiteți un comentariu