7 intr-o saptamana #398

4.6.23

Saptamana asta a fost cu de toate, dar au fost si multe momente cand am putut sa-mi trag sufletul si sa ma bucur de ce e in jurul meu, momente pe care le-am savurat din plin si de care chiar m-am bucurat pentru ca aveam nevoie de clipe de relaxare si detasare. In Bucuresti temperaturile au fost de vara, asa ca inghetata si-a facut si ea simtita prezenta in peisaj.

Fiind atat de cald am ales parfumuri usoare si care se potrivesc bine cu vremea asta caniculara, Fairy Love de la Escada este o descoperire recenta de care cred ca v-am povestit deja - e o aroma florala, usor gurmanda, delicioasa, pacat ca nu rezista foarte bine pe piele, insa nici nu aveam cine stie ce asteptari fiind o apa de toaleta. Varianta la 100 ml are un pret super bun aici, iar pe mine sticla sub forma de inima chiar ma face sa zambesc.

O placere reala zilele astea a fost cititul, mi-am luat cateva carti noi in ultimele saptamani si am citit foarte mult in perioada asta. Cititul a fost gura mea de aer curat dupa toata nebunia de peste zi, dar am profitat si cand am iesit si am citit in natura. Hrana pentru suflet, asta e pentru mine.

 
Cand e atat de cald prefer chestii usoare si care se pot face rapid, iar platourile cu branzeturi sunt printre preferatele noastre. Am gasit de cateva ori in ultimele saptamani smochine la Sezamo si le-am savurat din plin. Iar cand am gasit sparanghel la reducere am profitat si am luat si l-am combinat cu rosii cherry si branza de capra. Am fost prin piata si prin magazine zilele trecute si am ajuns la concluzia ca prefer sa cumpar on-line pentru ca este mult mai bine si reusesc sa iau ce avem nevoie la pret mai bun.

Cei de la Yves Rocher au relansat serul din gama Hydra Vegetal care promite hidratare intensa si care are o formula pe baza de apa celulara de Edulis si mi-au trimis impreuna cu serul inca 2 produse din gama (aici gasiti intreaga gama care este la oferta in perioada asta). Iar daca vreti sa incercati si voi aceste trei produse pe Instagram am un giveaway activ cu premii pentru 2 dintre voi, gasiti toate detaliile aici si inca aveti timp sa va inscrieti.

Sfarsitul de saptamana a fost cu liniste, cu multe clipe de relaxare, cu zambete, cu ganduri si cu mici planuri, a fost departe de nebunie si a fost bine. A fost un prilej bun sa ma gandesc la anumite lucruri, sa imi stabilesc niste prioritati pentru perioada urmatoare si sa ma bucur de cateva produse care imi plac. Chanel si Dior sunt printre brandurile dupa care intind des mana in ultima perioada si am cateva produse de la ei care ma fac mereu sa zambesc.

 
Saptamana voastra cum a fost? Ce-ati facut zilele astea?

Trimiteți un comentariu