7 intr-o saptamana #401

25.6.23

Am avut o saptamana grea, o saptamana care mi-a dat dureri (la propriu) si care mi-a creat multe probleme, dar a venit si cu niste stari de nervi si frustrari cu care m-am luptat pentru a nu ma afecta mai mult decat e cazul. Genunchiul meu a cedat dupa niste ani si a fost crunt, iar pe langa asta o problema veche s-a intors in viata mea intr-un mod in care nu ma asteptam si mi-a trezit niste sentimente nu tocmai placute. Dar se rezolva toate ...

Din cauza problemei cu genunchiul am stat mai mult in casa si asta a insemnat, pe langa multa munca, si o parte de organizare care mi-a prins tare bine pentru ca imi venisera niste ganduri ca as vrea aia si aia, dar mi-am dat seama ca e cazul sa folosesc produsele pe care le am si ca nu am nevoie cu adevarat de nimic pe partea de machiaj, chiar daca pofte exista. Nu e cazul sa va mai spun ca nuantele de nude raman  preferatele mele.

A trebuit sa o tund pe Tasha, a treia oara anul asta, si e un proces dificil - nu lasa pe nimeni sa se apropie de ea, deci trebuie sa o tund eu. Nu poti sa vii langa ea cu o masina de tuns, deci singura varianta ramane foarfeca - si nu e tocmai usor, mai ales ca se agita si are niste probleme cu inima din cauza varstei. Probabil ca in maxim 2 luni va trebui sa repetam asta, nici nu vreau sa ma gandesc ...

Va spuneam acum ceva vreme ca nu mi-a placut deloc crema de maini de la HAAN pe care am incercat-o, in schimb am primit dezinfectantul Sunset Fleur si mi-a placut mult, asa ca cineva mi-a facut o surpriza si mi-a luat multe dintre arome. Vreau sa va povestesc mai multe despre concept pentru ca sunt refillable, extrem de practice si usor de luat oriunde (eu mereu am unul cu mine cand ies cu cainii la plimbare).

Am luat de pe Notino un cadou pentru cineva si am vazut ca au multe branduri noi printre care si Zoeva - eram in cautarea unui pensule noi pentru concealer si am gasit 110 la o oferta si am folosit si nu stiu ce cod si am luat-o super bine. Aici puteti sa vedeti toate pensulele si seturile pe care le au in momentul asta. Eu mai am vreo 2 in minte pentru lunile urmatoare pentru ca vreau sa inlocuiesc unele pensule mai vechi pe care le am si le folosesc.

Weekendul a fost pentru suflet: am dormit mai mult (si mi-a prins tare bine pentru ca am avut o noapte alba saptamana asta care m-a dat rau peste cap), am iesit la o plimbare scurta desi au fost peste 35 de grade in Bucuresti, am ascultat muzica si ne-am uitat la niste filme si nu in ultimul rand am mancat ceva delicios.

Cei de la Sezamo au mai multe marci proprii extrem de interesante - cred ca v-am spus de Kitchin si Moddia pe Instagram, nu imi amintesc daca si pe blog le-am mentionat, dar stiu sigur ca v-am spus de Yutto pentru ca iau extrem de des produse si chiar imi plac, iar pretul e foarte bun - iar ultima noutate este Sutcha, o marca de carne de vita argentiniana, extrem de cunoscuta pentru calitate si aroma.

Am primit pe langa carne si multe legume, condimente si bere, asa ca ne-am cam rasfatat papilele gustative - vrabioara a fost delicioasa, frageda si aromata (eu mananc vita extrem de rar, dar cand o fac vreau sa fie ceva special), iar pe sparanghel am pus un amestesc de sare si condimente eco Demeter (il gasiti aici) care a dus sparanghelul la urmatorul nivel. Am facut langa si un piure de cartofi dulci si au mers la marele fix impreuna.


Poza bonus de azi e o recomandare de pe Sezamo - am comandat de pe site mai multe feluri de inghetata care mi-au atras atentia (nu le-am incercat inca pe toate, dar urmeaza) si sunt 2 de care vreau sa va spun. Gelato cu fistic si vanilie de la Sammontana este delicios, e printre cele mai delicioase si cremoase incercate de mine vreodata, iar daca cautati ceva fara zahar si cu continut mai ridicat de proteine Halo Top este un brand pe care l-am descoperit recent si imi place. Varianta cu caramel sarat e preferata mea, insa nu a mai fost in stoc, asa ca am luat Chocolate Chip Cookie Dough.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii