Mici ajutoare dupa antrenament

9.6.23

Inceputul asta de an nu a fost unul bun pentru mine in ceea ce priveste mersul la sala si miscarea in general. Am avut foarte multe nopti in care am dormit extrem de putin si nu am avut energie sa mai fac nimic, multe probleme care necesitau prezenta mea intreaga zi si am ajuns extrem de rar la sala si s-a simtit pe musculatura si articulatii imediat. 

Am incercat sa ma antrenez acasa, dar nu mi-a iesit - nici timpul si nici starea mea fizica nu m-au ajutat. Dupa Paste am zis ca e cazul sa fac ceva si sa ma intorc la programul meu normal, insa a fost extrem de greu, iar eu am simtit imediat ca rezistenta mea a scazut, desi merg mult zilnic pe jos. Au fost multe zile cu dureri si febra musculara, asa ca m-am gandit sa va spun un pic ce m-a ajutat sa fac lucrurile mai usoare.

Gelul cu magneziu de la Alive (au si o sare cu magneziu extrem de interesanta) a mai aparut pe blog in urma cu ceva vreme dupa care nu am mai avut de unde sa il iau, dar l-am gasit la un magazin care aduce produse din UK si am putut sa-l folosesc din nou si pe musculatura incordata ajuta mult dupa efortul fizic. Eu intotdeauna am grija de partea de dupa pe care multa lume o ignora pentru ca corpul are nevoie de ajutor pentru a se reface.

Un alt produs pe care il folosesc este MSM Healthy Skin de la Now Solutions pe care l-am luat de aici. Este o lotiune lipozomala cu 15% MSM, care ajuta atate pielea, cat si cartilagiile, eu o folosesc in special in zona genunchilor. Cei de la Now au si o varianta cu MSM, arnica si glucozamina si o crema pentru incheieturi si muschi cu capsaicin si boswella pe care as vrea sa le iau pe viitor.

Nu e prima data cand va spun ca e foarte important dupa antrenamente sa va hidratati si sa va ajutati organismul cu electroliti ca sa recupereze tot ceea ce pierde. Ce folosesc eu in momentul asta sunt 2 produse de la Bolero si OstroVit, cred ca le-am luat de pe Emag pentru ca nu am mai gasit variantele pe care le-am avut in trecut.

La fel de important, pentru mine cel putin este crucial, este magneziul - daca nu iau magneziu dupa antrenamente noaptea ma confrunt cu crampe si blocaje musculare atat de puternice incat ma trezesc plangand. Inainte luam shoturi de magneziu, dar mi se pare ca pretul lor a crescut intr-un mod nesimtit, asa ca acum iau Magnesium Stick, plicuri orodispensabile (nu necesita apa, le pui direct pe limba) marca proprie Dr. Max. Le gasiti aici si va recomand sa le luati cand au oferta 2+1 la produsele marca proprie.

Produsele pe baza de uleiuri esentiale ma ajuta mult si vreau sa va arat 3 astazi. 2 sunt de la Puressentiel si au 14 uleiuri esentiale si efect de racire. Roll-onul se gaseste si la noi si eu vi l-am recomandat de multe ori (exista si o varianta portocalie cu efect de incalzire), sprayul l-am luat din Franta si imi place mult de tot.

Roll-on-urile care se maseaza pe zonele de puls pe mine ma ajuta atat pe partea de concentrare si motivare, cat si sa ma relaxez si am multe variante de la multe branduri. Ultimul pe care l-am luat este Uplift de la Everyone si l-am luat de pe iHerb, dar am vazut ca au scos produsele astea din portofoliu, desi brandul inca este pe site. 

Iar ultimul tip de produs de care vreau sa va spun sunt plasturii pentru durere pentru ca vrei, nu vrei se ajunge si acolo la un moment dat. Ce folosesc eu acum sunt unii cu efect de incalzire de la Dr. Max - ii gasiti aici si pretul pentru 6 bucati mi se pare mai mult decat bun, daca ii luati cand e oferta 2+1 e si mai bine. Se pot folosi atat pentru dureri articulare sau musculare, cat si pentru dureri de spate sau probleme menstruale.

Daca aveti si voi recomandari de astfel de produse le astept in comentarii.

Trimiteți un comentariu