Cateva preferate vechi, dar si cateva cumparate pentru prima data

12.6.23

Mi-am luat cateva produse zilele trecute, 4 dintre ele sunt produse pe care le am sau le-am mai avut si care imi plac si doua sunt produse noi pentru mine. Cele 2 noi sunt de la branduri accesibile si le-am cumparat cu o idee in minte, dar si pentru ca am fost extrem de curioasa de cum se simt produsele, dar si pentru ca vreau sa va povestesc putin pe viitor despre asteptarile realiste de la un produs cu un ingredient activ fata de un produs formulat complex si care ofera mult mai multe beneficii.


Cei de la Paula's Choice au 15% reducere la boostere luna asta, asa ca a ajuns la mine un produs pe care l-ati vazut de nenumarate ori la mine: C15 Super Booster. Am incercat zeci de produse cu vitamina C in ultimii ani, sunt cateva care mi-au placut mult, dar fac ce fac si ma intorc la produsul asta cu o formula de top: 15% vitamina C, acid ferulic, vitamina E, dar si peptide si sodium hyaluronate. Iar celelalt produs este Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA care mi-a placut la nebunie in urma cu niste ani si pe care am curaj sa-l incerc din nou acum cand pielea mea a inceput sa tolereze iar acizii.

Am luat 2 produse cu SPF pentru zilele cand ma duc la sala si nu vreau sa folosesc Defense de la Paula's Choice (care nu e tocmai accesibil): Anti-Age Super UV cu acid hialuronic de la Garnier (sper sa il tolerez la fel de bine ca in trecut) de pe Emag cand l-am gasit la oferta si Relief Sun de la Beauty of Joseon (tubul pe care il am acum e pe terminate) de pe Sole cand a aparut oferta cu mini produs cadou de care cred ca v-am si spus pe Facebook. Cred ca oferta e inca valabila si codul SOLE8602 va aduce o reducere suplimentara de 5%, iar daca platiti cu cardul aveti si transport gratuit.

Iar cele 2 produse noi sunt Niacinamide 15% Serum de la Revuele cu o formula basic cu doar cateva ingrediente si un procent mare de niacinamide (l-am luat de la Bebe Tei cand am dat o comanda pentru altceva) si Azelain Booster de la Balea cu 3% azelain si 1% panthenol. In privinta ultimului trebuie sa caut ceva informatii pentru ca are un procent mai mare de niacinamide decat de derivat de acid azelaic si nu inteleg de ce insista pe acid azelaic, mai ales ca daca nu ma insel acidul azelaic are nevoie de o concentratie mai mare pentru a actiona eficient. Dar ma documentez si revin pe subiectul asta.

Ati incercat vreunul dintre produse? Voi ce produse pentru ten v-ati luat recent? Va intereseaza sa va povestesc despre un produs anume in mod special?

Trimiteți un comentariu