Despre cumparaturi inteligente, vara si alte lucruri

20.6.23

Vara a inceput in forta pentru mine si pare sa fie asa in continuare, perioada urmatoare se anunta foarte aglomerata, planuri de vacanta nu am si nici nu stiu daca se va realiza ceva, ramane de vazut. Sunt multe lucruri despre care vreau sa scriu, dar nu am reusit sa fac poze sau daca am facut poze nu am reusit sa imi aduc gandurile si sa scriu asa cum vreau sa o fac, asa ca in postarea de astazi o sa adun mai multe lucruri.


Si vreau sa incep cu o oferta de la Pick'N'Dazzle care e foarte interesanta si care merita cei 159 lei cat costa cutia asta care vine cu 5 produse. Eu am primit cutia de la ei, v-am mai aratat in trecut ofertele care am considerat ca merita si care mi se si potrivesc, gasiti oferta aici daca va tenteaza si pe Instagram v-am aratat si texturile produselor (aici e reelul pe care l-am facut). 

Vedeta cutiei este uleiul cu ciocolata de la Cocosolis si chiar imi place - nu contine SPF, este un ulei care da luminozitate si hidrateaza pielea, iar mirosul este divin ... ciocolata lichida. Celalalt produs care merita din plin este crema cu protectia solara pentru par de la Sachajuan - revin cu impresii despre Hair in the Sun pentru ca am in plan o postare despre protectia solara pentru par.
 
Celelalte 3 produse din cutie sunt: Foaming Peeling Puff de la StarSkin pe care l-am avut de cateva ori in trecut si mi-a placut mult, un ruj lichid de la Paese intr-o nuanta roz si o lotiune de corp cu particule stralucitoare de la Suga Buba, un brand care a intrat recent in portofoliul Pick'N'Dazzle.

Vreau sa va reamintesc sa nu uitati si sa nu va jucati cu protectia solara, cancerul de piele este tot mai des intalnit si expunerea neprotejata duce la multe probleme. Eu sunt extrem de atenta la aspectul asta si cu toate astea am o alunita pe brat care si-a schimbat dimensiunea si e putin iesita in relief si pentru care urmeaza o vizita la dermatalog, iar la coada ochiului mi-au aparut cateva pete mici maronii exact pe zona unde imi lacrimeaza ochii, cu toata protectia pe care o aplic si o reaplic.

Nu vreau sa va recomand produse anume pentru ca am tot facut asta, vreau doar sa va spun sa nu va jucati si sa le reamintiti celor dragi cat de important e sa ne protejam si sa gasim produsele potrivite. Din fericire la momentul asta sunt si optiuni mai mult decat accesibile ca pret si cu formule bune, deci e imposibil sa nu gasesti ceva care sa ti se potriveasca.

In Bucuresti e canicula de ceva vreme si ultimul lucru pe care mi-l doresc e sa gatesc sau sa fac ceva pe aragaz sau in cuptor, asa ca salatele colorate si platourile cu branzeturi sunt cele spre care inclin cel mai des. In ceea ce priveste cumparaturile majoritatea cosului meu inseamna fructe si legume si alte cateva chestii mici pe langa.

Am citit foarte mult in ultima vreme si atunci cand am putut am facut asta in aer liber, mintea mea are nevoie sa se elibereze de toata agitatia si stresul cu care am de-a face zilnic si cititul ma ajuta sa fac asta. Sper sa reusesc sa adun intr-o postare macar o parte din cartile citite si sa va povestesc putin despre ele, chiar daca postarile cu lecturi nu sunt la fel de citite ca celelalte.

De obicei aleg inghetata fara zahar, cu continut proteic mai ridicat, dar din cand in cand imi place si sa-mi satisfac cate o pofta care apare si atunci mai cumpar ceva de la Ben & Jerry sau de la Nirvana. Sunt putine arome care ma atrag si in general caramelul (daca e ce trebuie) e una dintre alegerile mele, alaturi de cookies & cream sau diferite variante cu vanilie.

Am trecut la parfumuri usoare, citrice, proaspete, potrivite pentru perioada asta atat de calduroasa si am incercat multe branduri noi - m-am intors de la Esxence Milano cu multe mostre si de-abia asteptam vremea calda sa ma bucur de astea 2 de la Lucertolablu. Am vorbit direct cu cei din spatele afacerii acolo si mi-a placut mult energia lor si faptul ca este o afacere mica de familie. Asta e siteul lor si daca vedeti pe undeva parfumurile incercati-le pentru ca sunt reusite si sunt inspirate de insula Capri - au doar 3 parfumuri, astea 2 merg foarte bine si purtate impreuna.

Ce planuri aveti pentru vara asta?

4 comentarii

  1. Am o perioada agitata, nu uit de protectie solara dar nici nu stau mult pe afara si nici marea nu imi place. La capitolul parfumuri abia am facut rost de Chopard lemon 40ml si mai am si Hermes jardin a Cynthere, e singurul dintre gradini care m-a atras de la primul puf si parca ar mai merge si Hermes eau ginger. Nu ma impac cu canicula asta tocmai cand am de alergat. Anul asta raman cartile neurologice si mostrele de parfumuri adunate pana acum. Sa avem grija de noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa avem zile frumoase si linistite, cu parfumuri misto si multe zambete!

      Ștergere
  2. Probabil si la mine va fi ceva agitatie, prefer sa pun piciorul in prag uneori cand vine vorba de agitatia de la locul de munca (sau in general cand vine vorba de agitatia din sfera profesionala), iar in rest nu am foarte multe planuri, cel putin nu ceva batut in cuie ca si program/orar. Pe partea de parfumuri, nu investesc foarte mult dar tot la note acvatice - citrice ajung in perioada asta, desi prin Oradea abia acum mai da putina "canicula".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici deja te sufoci, eu aleg produse cat mai usoare si texturi lejere.

      Ștergere