Ce produse noi pentru par am incercat in ultima vreme

22.6.23

Asta e una dintre postarile pentru care am facut poze cu ceva vreme in urma, dar nu am reusit sa scriu pana astazi si am zis ca e cazul sa o fac pentru ca o parte din produse sunt pe terminate. V-am spus de multe ori cum abordez eu ingrijirea parului si ce cred ca are importanta si ce nu, astazi vreau sa va spun despre cateva produse noi pe care le-am incercat in ultimele luni.

Si vreau sa incep cu produsele astea doua de la Floland care m-au cucerit de la prima folosire si pe care le gasiti pe Glowrious. Rena, cea din spatele siteului, m-a facut de-a lungul timpului sa incerc cateva branduri de care nici nu auzisem si sa descopar produse extrem de interesante. 

Samponul si balsamul Premium Silk Keratin mi s-au parut fantastice de la prima folosire si parul meu arata si se simte foarte bine de cate ori le folosesc. Formula contine extract de matase, keratina, complex patentat HP-DCC (extract de fructe de kaki, extract de frunze de camelia japonica si extract de fructe de ceratonia siliqua), 8 tipuri de proteine, uleiuri naturale si 17 tipuri de aminoacizi si este gandita pentru a lasa parul moale si fin, catifelat la atingere si restructurat in profunzime.

Produsele nu contin SLS, silicon, parabeni, coloranti sintetici, ulei mineral, benzofenona, MIT si fac exact ceea ce promit: hidrateaza in profunzime, netezesc cuticula de par, repara si lasa parul mai elastic si mai matasos. Ambalajul cu pompa este extrem de practic, produsele au 530 ml si sunt foarte spornice, mi se par printre cele mai bune produse pe care le-am folosit pentru par.


Daca pe cele de la Floland le-am folosit imediat ce le-am primit, nu la fel a stat povestea cu gama Oh! Fresh Deep Herbal de la Hair+ ... si doar pentru ca am avut prejudecati, care au fost extrem de gresite. Hair+ e un brand pe care il stiu si am avut in trecut gama albastra care mi-a placut mult, dar ceva la gama asta nu m-a atras.

Pana le-am folosit prima data si mi-am dat seama cat de bune sunt, mai ales in perioada asta cand e atat de cald si eu transpir rau in zona capului. Samponul e pe baza de acid salicilic, extract din alge, niacinamide, ulei de busuioc, extract de ceai verde, pelin, menta, iris si rozmarin si are un pH usor acid de 5,5 care ii permite sa curete profund, dar delicat atat scalpul, cat si parul, insa fara a le usca. Un alt aspect care imi place mult este senzatia de prospetime pe care o lasa.

Masca are in plus carbune de bambus si pin, se aplica atat pe scalp, cat si pe par si se lasa sa actioneze intre 3-5 minute, dupa care se clateste. Ajuta la regenerarea cuticulei firului de par si ofera o stralucire care imi place mult, in timp ce lasa parul matasos si cu aspect sanatos.

 
Despre periile din gama Go Green Treatment and Shine de la Wet Brush v-am mai povestit - am avut varianta cu ulei de pepene si acum o am pe cea cu ulei de cocos, mai sunt inca 2 variante care insa nu ma atrag. Imi plac la nebunie periile astea, ma ajuta sa-mi descurc parul fara probleme, nu agreseaza parul si chiar il lasa neted si cu o stralucire aparte (am si perii normale de la ei si vad clar diferenta cand folosesc una normala sau una din gama asta). De obicei le iau de aici sau de aici, in functie de unde gasesc o oferta mai buna, le-am recomandat multor persoane si toate mi-au multumit dupa ce le-au incercat.

Am luat saptamanile trecute si suplimentul asta pe care l-am primit de la Merz Special, brand binecunoscut si apreciat in Germania, pentru ca are o formula buna: vitamina C, niacina, vitamina E, B-uri, acid folic, biotina, fier si zinc. Parul meu este sanatos si v-am spus ca vitaminele nu prea au ce sa faca daca problemele sunt in alta parte, clar pot ajuta daca sunt combinate cu o alimentatie buna si o ingrijire potrivita, insa ce-am observat cat le-am luat a fost ca unghiile mele nu s-au mai rupt asa usor, asa ca am zis sa va spun de ele in postarea asta.

 
Iar ultimele produse de care vreau sa va spun sunt de la Philip Kingsley, am luat la inceputul anului cateva seturi cu mini produse cand le-am gasit la o oferta foarte buna pe Look Fantastic, asa ca am avut timp sa le incerc. Fac ce promit si imi place cum arata parul, insa ceea ce am observat cand le folosesc este ca imi simt parul putin incarcat si simt nevoia sa ma spal mai des decat o fac in mod normal, cel putin in cazul gamei Body Building. Produsele au dat volum si greutate parului, dar nu o sa le mai cumpar din nou.

Tratamentul Elasti-Styler si Daily Defense Damage imi plac mult de tot, dar si tratamentul Elasticizer si Elasticizer Booster sunt interesante si daca mai gasesc o oferta buna posibil sa le mai iau pe viitor. Le-am vazut si la noi, la diversi vanzatori, pe Emag si Elefant, recomandarea mea este daca nu le-ati incercat si va tenteaza sa incepeti cu un set Discovery, nu sa luati din prima produsele full size.

Ati incercat vreunul dintre produse? Voi ati descoperit ceva nou si interesant pentru par in ultima vreme?

Trimiteți un comentariu