7 intr-o saptamana #399

11.6.23

Am inceput saptamana departe de toata nebunia si cu mult aer curat, aveam nevoie de escapada asta si ma bucur mult ca ne-a iesit, chiar daca nu a fost atat de liber pe cat am sperat sa fie. Ne-am oprit in Busteni si ploaia ne-a luat prin surprindere, am verificat vremea si nu se anunta nimic, de fiecare data cand ajung in Busteni o patesc, asa ca de acum inainte nu o sa ma mai prinda nepregatita. Dar nu a contat nici ploaia, nici altceva, ne-am dus sa ne plimbam si sa ne bucuram de natura si asta am facut.


Seara am plecat spre Brasov si am dormit o noapte acolo, nu am avut cum mai mult desi ne-am fi dorit, dar a fost tare bine si m-am bucurat de fiecare pas facut prin oras. Am prins o lumina de vis cand am ajuns si ne-am plimbat mult. Marti am luat din nou orasul la pas, am fost sa mancam si sa vedem orasul din turnuri, mi-a placut mult plecarea asta si m-am incarcat cu energie de care chiar aveam nevoie. Am facut multe poze in Brasov, daca am timp poate va povestesc mai multe despre asta intr-o postare.

 

La intoarcere ma astepta o gramada de treaba si lucruri cu care a trebuit sa ma pun la zi, dar si o surpriza de la mama. M-a intrebat ce vreau sa imi ia de 1 iunie (mereu o sa raman copilul ei, indiferent de anii pe care ii am eu si ii are mama) si i-am zis ca vreau Lash Idole de la Lancome varianta waterproof si mi-a zis ca ar vrea sa imi mai iau ceva si sa gasesc o oferta care sa imi placa. Si asa am facut - am gasit o oferta extra mega buna pe Douglas.

Rimelul era deja la oferta, iar pentru laptele demachiat am folosit un cod de reducere valabil in perioada aia si am primit cadou 3 seturi de mini produse de la Lancome. Primul set a fost format dintr-un prosop de plaja extrem de misto, o varianta de La vie est belle Iris Absolu la 10 ml, Bi-Facil Clean & Care la 15 ml (varianta asta nu o stiu), o varianta de 5 ml a noii creme Renergie H.P.N.300 - Peptide (care mi se pare nesimtit de scumpa, dar sunt curioasa cum e) si 2 mini produse de machiaj: Teint Idole Ultra Wear la 5 ml si rujul L'Absolu in nuanta 274 Cream.

Al doilea set a fost format din 2 mini produse La vie est Belle: parfumul la 4 ml si crema de corp la 50 ml, iar cel de-al treilea a fost o surpriza pentru ca nu era specificat pe site ce contine si am gasit 4 produse: Advanced Genifique la 10 ml si 3 produse din gama Renergie Multi-Lift (crema de ochi la 3 ml si cremele de zi si noapte la 15 ml). 

Weekendul a fost cu relaxare, un pic fortata pentru ca nu m-am simtit extraordinar de bine, asa ca am luat lucrurile usor, fara graba, am dormit mai mult decat de obicei, am citit si am vazut 2 filme, am iesit putin la plimbare desi temperaturile sunt foarte ridicate in Bucuresti, pur si simplu am cautat liniste pentru ca mintea mea avea nevoie de asta.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Ce faine sunt produsele de la Lancome !! cele mini sunt favoritele mele in calatorii ! Sa ai o saptamana reusita !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt utile in calatorii si asa poti sa incerci si produse noi, sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere