Noul booster cu peptide de la Paula's Choice

2.6.23

Povestea mea cu peptidele a inceput in 2018 cand am descoperit Peptide Booster de la Paula's Choice, am vazut pe pielea mea ce fac peptidele pe partea de fermitate, am citit multe si de atunci peptidele sunt prezente in viata mea in diverse forme. Am incercat multe produse in ultimii ani, dar boosterul asta a fost o prezenta constanta. Cand am vazut ca lanseaza Pro-Collagen Multi-Peptide Booster am strambat din nas si m-am gandit ca o sa imi fie dor de Peptide Booster, asa ca nu m-am grabit sa va povestesc de el, desi il folosesc de mai bine de 2 luni.

Dar am zis ca e momentul potrivit sa va povestesc de el si sa fac o comparatie cu vechiul booster pentru ca luna asta cei de la Paula's Choice au 15% reducere si, cum nu sunt tocmai ieftine, se simte reducerea asta daca vreti sa-l incercati. De asemenea e ultima sansa sa luati Peptide Booster pentru ca stocul e pe terminate si nu se mai produce.

Si vreau sa va mai fac o recomandare, chiar daca nu despre asta va povestesc astazi: Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster care are 25% reducere luna asta. V-am povestit de el aici, il folosesc de cand s-a lansat si este produsul care mi-a schimbat perceptia despre ingrijirea buzelor pentru ca in timp m-am convins de ce face. O sa revin la subiecul asta pentru ca am cateva tratamente de care vreau sa va povestesc.

Sa revin la noul booster cu 6 peptide de ultima generatie, extrem de stabilizate si concepute in laborator (in forma lor naturala peptidele pot fi instabile). Si vreau sa va spun ceva: NU contine colagen, ci este gandit pentru a stimula productia de colagen, ceea ce face este sa reduca semnele de imbatranire si sa intareasca matricea structurala a pielii, avand astfel efect pe partea de fermitate si textura a pielii. Beneficiile unui astfel de produs se vad in timp, insa si dupa o prima folosire o sa simtiti pielea mult mai neteda.

Datele tehnice le gasiti pe siteul celor de la Paula's Choice si ma bucur ca cei din Romania nu fac mare tam-tam pe efecte in 15 minute, asa cum am vazut in USA si celelalte tari din Europa, pentru ca mie mi se pare un claim exagerat. Ceea ce vreau sa va povestesc eu este experienta mea personala si sa va spun cum mi se pare produsul.

Si mai vreau sa va spun ca boosterul nu este un ser. Un booster este un concentrat cu un ingredient sau un complex de ingrediente active in concentratie mare, in timp ce un ser are mai multe ingrediente active in concentratie moderata de obicei intr-o formula anti-aging. Boosterul se poate combina cu serul sau crema preferata (1-2 picaturi) si astfel nu necesita aplicare separata.

Dupa ce-am inceput sa-l folosesc am inteles nevoia de upgrade (ca asta este de fapt) a vechiului produs, textura este lejera si extrem de placuta, se topeste pe piele si tenul se simte imediat mai neted si mai hidratat (formula contine si sodium hyaluronate, dar si aminoacizi), iar daca tenul se confrunta cu semne de imbatranire o sa vedeti rezultate in timp. De asemenea este un produs extrem de potrivit pentru cineva care doreste sa previna aparitia semnelor de imbatranire, dar si pentru cineva care nu tolereaza retinolul, dar doreste o piele mai ferma cu un aspect mai sanatos.

V-am mai spus si cu alte ocazii ca eu prefer sa aplic boosterele direct pe ten, de multe ori combin boosterul cu peptide cu cel cu 1% retinol si combinatia asta este ceea ce pielea mea adora. Iar o alta combinatie care imi place mult este cu crema cu peptide la Drunk Elephant.

Mi-ati spus pe Instagram ca va intereseaza o comparatie cu vechiul booster cu peptide, iar dupa ce le-am folosit pe amandoua pot sa fac asta. In ceea ce priveste textura pot sa va spun ca e o diferenta, cel nou este mai lichid si am senzatia ca o sa se consume mai repede decat cel vechi, dar la momentul asta nu am o certitudine pentru ca de obicei un booster ma tine mai bine de 4 luni.

Formula veche contine 8 peptide (cele 6 din noul produs sunt mult mai potente si actioneaza punctat, mi se pare foarte bine gandit produsul), insa si ingrediente reparatoare pe care nu le-am regasit in produsul nou, asta fiind singurul aspect caruia cred ca o sa ii duc lipsa. Daca ceea ce cautati este un produs care sa intareasca bariera, sa ajute pe partea de fermitate si sa ofere acel aspect plumped pielii o sa va placa noul produs si nu o sa simtiti lipsa vechiului booster.

Ceea ce am facut eu in ultimele zile a fost sa combin o picatura de booster nou si o picatura de booster vechi si sa ma bucur de efecte pentru ca peptidele actioneaza diferit, iar ceea ce cred eu este ca cu cat folosesti mai multe tipuri de peptide e cu atat mai bine pentru ten.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Folositi produse cu peptide?

Trimiteți un comentariu