Placeri de mai

30.5.23

A mai trecut o luna nebuna, ultima de primavara si senzatia mea e aceeasi: unde se duce timpul asta? De ce pare tot mai greu sa faci intr-o zi tot ce ti-ai propus? Cum faci sa nu uiti de bucuriile alea mici care fac diferenta si te fac sa zambesti cand simti ca te apasa ce e in jur? Eu am "furat" luna asta momente pentru mine si am incercat sa le bag cumva in programul extrem de incarcat pe care l-am avut. Am zis nu la multe lucruri si am incercat sa-mi fie mie bine cu mine.

Placerile astea mici cateodata inseamna 5 minute dimineata in care beau un ceai sau 2 bucatele de ciocolata neagra in mijlocul zilei, alta data inseamna o ora de evadare in parc (si dimineata e chiar bine pentru ca e liber), iar alta data inseamna 3 minute in care ascult o melodie care imi place. Iar cateodata nu exista pentru ca intervin altele, dar nici nu le mai acord importanta - daca se poate e bine, daca nu exista si alte zile.

Mi-am dorit mult sa fug macar o zi din Bucuresti luna asta, insa nu am avut cum, dar poate luna viitoare se aseaza lucrurile altfel si nu ramane doar la stadiul de dorinta. Si daca ramane nu o sa fie nici un capat de lume, se va intampla alta data.

Dupa multe luni (aproape un an cred) de pauza am revenit la purtat oja colorata pe unghii si mi-a placut mult sa redescopar preferate vechi, dar si sa incerc cateva lucruri noi. Am si descoperit cateva produse care imi plac si am incercat sa aleg culorea de pe unghii in functie de starea mea de spirit. Au fost si zile cand unghiile mele nu au aratat tocmai bine, insa cand ai animale batrane si bolnave nu ai cum sa eviti partea asta.


Despre ingrijirea tenului v-am tot spus luna asta si v-am aratat multe produse, insa am fost atenta si la ingrijirea corpului si m-am bucurat de cateva arome care imi plac mult in perioada asta. Sakura de la Rituals este o redescoperire si a fost o surpriza primita de la Sezamo (pe siteul lor gasiti si multe produse cosmetice), Jing inca e preferata mea si intind mana des dupa ea, dar am inceput sa folosesc si alte produse cu arome mai de vara.

Serile au fost de cele mai multe ori cu liniste, cu o carte in mana si cateodata cu ceva crunchy langa sau alta data cu un film ori un documentar despre vreun subiect care ma intereseaza in mod deosebit. Gusturile si interesele mele s-au schimbat mult in ultimii ani si asta se reflecta in ceea ce imi place sa citesc si sa urmaresc. 

Trec printr-o perioada in care nu prea ma regasesc in ceea ce se posteaza in mediul on-line si nici in lucrurile pe care se pune accent. Sunt multe lucruri care nu imi plac, insa in toata nebunia asta (si de multe in toate prostiile care se posteaza) cateodata imi gasesc inspiratia si imi dau seama exact ce vreau eu sa fac cu coltul meu.

Mersul pe jos, desi mi-a pus probleme pentru ca ma confrunt iar cu un episod de tendinita, mi-a placut la nebunie pentru ca imi place sa ma uit in jurul meu, sa ma bucur de orasul asta nebun asa cum e, chiar daca n-am timp de flori si zone mai frumoase. Bucuresti e parte din mine, ritmul lui e obositor, dar nu ma vad locuind in alta parte.


Tie ce ti-a placut luna asta?

2 comentarii

  1. Luna aceasta a fost ziua mea asa ca pot spune ca a fost cea mai frumoasa, cu multe surprize.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, sanatate si la cat mai multe zile cu bucurii si surprize!

      Ștergere