Cateva noutati incercate in ultima perioada

2.5.23

Mi s-a parut cel mai potrivit mod sa incep luna mai cu cateva noutati cu care m-am intersectat in ultima perioada, produse care mi se par reusite si merita sa aflati si voi despre ele. E un mix de produse, unele mai usor accesibile, altele nu, o sa vedeti despre ce e vorba mai jos si sper, ca in cazul in care va gandeati sa luati vreunul dintre ele, sa va ajute parerea mea despre ele.

O sa incep cu 2 parfumuri lansate recent de Avon pe care nu le-as fi incercat daca nu le-as fi primit si despre care am avut pareri total diferite la prima mirosire. Am mai primit in iarna un parfum de la Avon si am pastrat varianta la 10 ml pentru ca mi s-a parut chiar reusit, asa ca am fost curioasa sa vad ce e cu parfumurile astea pentru ca au trecut ani buni de cand n-am mai purtat pe piele ceva de la Avon.

Eve Become, o creatie a lui Frank Voelkl, nu mi-a spus nimic la prima mirosire si mi-a luat ceva timp sa-l inteleg si sa vad cum se transforma pe pielea mea de-a lungul zilei. Este un parfum floral fructat cu note de mar rosu, piersica si citrice la inceput, gardenie, orhidee butterfly si iasomie ca note de mijloc, iar baza este data de lemn de cedru, mosc, ambroxan si lemn de santal - se transforma asemenea unui fluture si are mai multe fatete.

Cu Today Tomorrow Always Wonder a fost exact la polul opus - cand a ajuns mirosea toata cutia si mi s-a parut extrem de reusit. Bergamota, muguri de neroli si lemn de cedru sunt notele care definesc parfumul asta si m-am mirat cand am citit informatiile pentru ca nu ma dau in vant dupa neroli. E genul de parfum placut si sigur care te faci sa te simti bine si sa te bucuri.

Cutia de la Pick'N'Dazzle in colaborare cu Paese mi s-a parut extrem de interesanta si are un pret extrem de bun (159 lei pentru 4 produse de machiaj si 2 pensule), asa ca am acceptat propunerea de a incerca produsele si azi vreau sa va spun si voua despre ele. A fost disponibila aici si este o super afacere, asa cum sunt mereu ofertele PND, nu stiu daca mai revine in stoc.

Baza de machiaj vine in 2 variante (ulei hidratant sau nutritiv), iar eu am optat pentru cel nutritiv pentru ca mi s-a parut mai potrivit pentru tenul meu, iar la fondul de ten sunt 2 nuante dintre care se poate alege (eu am ales nuanta Natural dupa ce m-am uitat pe net la niste swatch-uri si am vazut ca nuanta asta are subton cald). Fondul de ten este mat, insa am vazut ca cei de la Paese au in colectia asta si o varianta iluminatoare, care nu este insa disponibila in cutia asta.

Celelalte 2 produse sunt blushul in nuanta Mallow si bronzerul in varianta Light, pensulele nu au fost o noutate pentru mine pentru ca le-am avut in trecut dintr-o alta cutie si sunt ok. Una e pentru pudra si cealalta pentru fardul de obraz.

Au trecut cativa ani buni de cand n-am mai incercat produse minerale de machiaj si eram chiar curioasa cum o sa mi se para si cum vor arata pe ten. Prima surpriza, extrem de placuta, a fost pigmentatia, dupa care m-a surprins cat de usor se blenduiesc si cat de natural arata pe ten. Mai jos vedeti swatchurile direct pe piele ca sa va faceti o idee despre nuante si cat de pigmentate sunt. 

Se lucreaza extrem de usor cu ele, dar trebuie atentie pentru ca fiind foarte pigmentate e usor sa aplici mai mult produs decat trebuie. Rezista destul de bine pe ten si nu incarca inutil, aspectul final este unul natural. Eu in ultimii 2 ani am cautat produse cremoase, asa ca m-am bucurat ca le-am dat o sansa si am incercat si altceva.

M-am intors din Franta cu 3 produse de la Puressentiel care nu se gaseau la noi si le-am tot folosit de atunci. Intre timp Aroma Stress Inhaler a aparut si la noi, asa ca daca va tenteaza se poate achizitiona usor - e pe baza de 5 uleiuri esentiale care te ajuta sa controlezi mai usor stresul de peste zi. Eu am mereu astfel de produse la indemana, fie ca e vorba de ceva de genul asta, ori ceva gen roll-on care se aplica pe punctele cu puls.

Celalalte produse care nu se gasesc la noi sunt Cryo Pure Spray Muscles & Joints (imi place mult roll-on-ul din gama asta si v-am spus de el de multe ori) cu 14 uleiuri esentiale si cu efect imediat de racire - se poate aplica de 2 ori pe zi, nu mai mult si Circulation Moisturising Cooling Cream cu 17 uleiuri esentiale pentru picioarele obosite (e gandit pentru glezne, laba piciorului si gambe). Imi plac mult si ma ajuta la finalul unei zile pline, mirosul insa este foarte puternic si trebuie sa ma spal cu atentie pe maini dupa ce le folosesc, asta e partea mai putin placuta.

Ultimele produse de care vreau sa va spun sunt de la Yves Rocher si imi place mult cum au regandit si reinventat gama asta, dar si ce-au facut cu ambalejele. Gama contine foarte multe produse, gandite pentru diferite tipuri si probleme ale parului, eu am primit 6 dintre ele, dar nu am apucat inca sa le incerc pe toate, insa asa intentionez in perioada urmatoare.

Sprayul pentru descurcarea parului cu lapte de castane bio mi se pare extrem de interesant si practic, l-am folosit inca de cand l-am primit si imi place mult. Are o textura laptoasa, se poate folosi atat pe parul umed, cat si uscat, nu are siliconi si nu incarca parul, iar mirosul este extrem de placut, iar cel mai important e ca face exact ce promite.

Un alt produs pe care l-am tot folosit si imi place mult este serul fortifiant termoprotector cu ulei bio de jojoba (il gasiti aici), are o textura usoara si extrem de placuta, iar mirosul ... este de vis. Am acum in baie si o sa incep sa folosesc samponul reparator fara sulfati si balsamul vegetal multi-efect (poate fi folosit ca balsam pe parul uscat sau umed sau ca o masca de noapte intens reparatoare), ambele sunt cu ulei de jojoba si promit un par mult mai puternic si rezistent.

Ce nu am incercat inca este masca exfolianta Pure Detox 2 in 1 cu Alge, se aplica pe radacina, pe parul uscat, inainte de samponare. Am folosit o singura data fluidul pentru stralucirea parului cu otet de zmeura (am mai avut ceva asemanator in trecut de la Yves Rocher si mi-a placut) si chiar am vazut o diferenta, asa ca o sa continui sa il folosesc.

Ce-ati incercat nou in ultima perioada?

Va tenteaza vreun produs dintre cele de mai sus?

Trimiteți un comentariu