Produse cu care nu m-am inteles

9.5.23

De-a lungul anilor am invatat sa aleg cu mare grija produsele pe care dau bani si mi se intampla rar sa fac alegeri neinspirate, dar mi se intampla - si uneori produsul in teorie ar trebui sa fie super ok, dar in practica nu rezonam. Nu mi-a placut niciodata sa demontez un produs chiar daca mi s-a parut extrem de prost pentru ca suntem diferiti si avem nevoi si gusturi diferite si ce unuia nu ii place si nu i se potriveste altuia s-ar putea sa ii placa la nebunie.

Asa cum nu-mi place sa spun ca un produs e cel mai bun ... poate sa fie cel mai potrivit pentru mine sau poate sa fie chiar cel mai bun din ce-am incercat eu pana la momentul ala, asta nu inseamna ca va fi la fel de potrivit sau bun pentru altii. Asta nu inseamna ca accept gogosi cu produse care peste noapte iti schimba pielea si te scapa de probleme vechi de nu stiu cati ani. 

Astazi vreau sa va arat cateva produse cumparate de mine care mie nu mi se potrivesc, nu le tolerez, nu consider ca merita banii pe care i-am dat pe ele si care, din diverse motive pe care o sa vi explic, au fost bani aruncati aiurea.

 
Nu stiu daca o sa va mire sau nu sa vedeti aici produsele de la Allies of Skin, dar pentru mine au fost o mare dezamagire. Am citit si vazut atatea pareri minunate despre ele, incat la inceputul anului am cedat si am luat un set cu 3 mini produse sa vad cum sunt. Spre norocul meu am prins o oferta buna si asta parca a mai atenuat putin dezamagirea. Din cele 3 produse singurul care mi-a placut a fost crema cu peptide, insa e prea scumpa pentru ce ofera - revin cu detalii mai jos.

Serul cu 20% vitamina C este cel mai prost produs cu vitamina C pe care l-am incercat (apropo de ce ziceam mai sus - afirm asta cu toata taria) si nu il inteleg. Se aplica pe tenul umed, este un balsam care in teorie pe tenul umed se transforma in ... ceva placut si care intra imediat in piele. Realitatea: ce simti pe ten e ceva uleios si deloc placut, e nevoie de timp sa intre in piele si aspectul este departe de unul luminos asa cum ar trebui. Am citit si mai multe pareri dupa ce l-am incercat si nu le inteleg, eu nu as folosi produsul asta nici daca ar fi singurul de pe pamant cu vitamina C.
 
Produsul de curatare este o dezamagire din cauza pretului (46 de euro pentru 100 ml), e un gel de curatare banal care curata si atat, nu are vreo textura luxurianta, nu lasa pielea hidratata si matasoasa, nu face nimic altceva in plus fata de un gel de curatare de 10 ori mai ieftin. Nici macar nu pot sa zic ca mi-a facut placere deosebita sa il folosesc, ca prim pas de curatare nu mi se pare ca face o treaba nemaipomenita, l-am folosit dupa un balsam demachiant. Eu aveam in minte inca vreo 3 produse pe care as fi vrut sa le incerc, dar mi-a trecut pofta si nu mai sunt deloc curioasa.
 
V-am spus si pe Instagram ca preturile lor sunt extrem de nesimtite, asa ca le-am urmarit siteul sa inteleg de ce cer atatia bani si dupa ce-am vazut ce strategie de marketing au am ramas si mai dezamagita. Tot timpul au oferte cu 1 produs gratuit, nu stiu cate cadouri, deci preturile sunt umflate ca sa acopere partea asta. Produsele au formule interesante, insa pretul este de cel putin 3 ori mai mare decat ar fi normal, daca va plac produsele lor si vreti sa le incercati va recomand siteul oficial unde sunt mereu oferte ca cea de care v-am spus - aici puteti sa vedeti mereu ce au.

Orele putine de somn sunt marea mea problema (sper sa se schimbe ceva in perioada urmatoare pentru ca unul din factorii care ducea la nopti pierdute - din cauze care nu tin de mine - se pare ca e pe punctul de a se rezolva), asa ca cearcanele si ochii obositi imi dau mari batai de cap. Ca un mic ajutor pe langa ce folosesc am incercat mai multi plasturi de la branduri diferite.

Cei de la Eveline au fost destul de ieftini si sunt de tip hidrogel si, din pacate, pielea mea nu i-a tolerat deloc - nu stiu ce anume a cauzat problema pentru ca nu e nimic in formula care sa ma puna pe gandiri si sa duca la o reactie imediata, dar cum i-am aplicat am simtit ca ma ustura pielea si a trebuit sa ii indepartez. Mi-a parut rau pentru ca ar fi fost o varianta accesibila si stateau foarte bine fixati pe piele, dar asta e.

In teorie cu cei de la Talika ar fi trebuit sa fie dragoste la prima atingere pentru ca formula este una de top (acid hialuronic si probiotice, dar si alte ingrediente interesante), fara parfum si fara alcool, insa am avut aceeasi problema ca si la cei de la Eveline - nu i-am tolerat pe piele deloc si nici materialul nu mi s-a parut ok, tinand cont ca nu sunt tocmai ieftini.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este o crema de maini de la un brand pe care voiam de mult sa-l incerc. Haan este un brand cu un concept foarte interesant si cu mare grija pentru natura, produse cu ambalaje reciclabile, refill-uri pentru toate produsele, formule curate cu un complex de prebiotice si multe alte ingrediente interesante si arome tentante. Am comandat Coco Cooler de pe Notino, crema de maini care intra imediat in piele (zic ei).

Teoria nu se pupa cu practica deloc - crema asta pe pielea mea (normala) nu se absoarbe deloc repede si au trecut minute bune pana sa scap de senzatia de maini unsuroase, asta fiind primul lucru care nu mi-a placut. Nici nu mi s-a parut ca a excelat la capitolul hidratare. Mirosul de cocos este mult prea puternic (nu mai era decat varianta Carrot Kick disponibila cand am dat eu comanda), dar ca parte buna este ca mirosul a ramas pe piele o lunga perioada de timp. Tinand cont ca nu e tocmai ieftina, crema asta pentru mine a fost o dezamagire, ma tenta mult varianta Fig Fizz, dar acum nu ma mai atrage deloc ideea. 
 
Daca vreti sa vedeti ce produse au gasiti aici oferta, nu stiu daca se gasesc si pe alte siteuri pentru ca nu am cautat. Conceputul in continuare mi se pare extrem de interesant si imi place mult partea de sustenabilitate, poate totusi pe viitor o sa mai incerc ceva dintr-o alta gama. Daca ati incercat vreunul dintre produse si ati avut o experienta diferita cu a mea astept sa-mi spuneti in comentarii.
 
 
Voi cu ce produse nu v-ati inteles in ultima vreme?

Trimiteți un comentariu