Brazilian Love de la Treaclemoon

25.5.23

Mi-am propus sa va povestesc mai mult despre produse bune si cu preturi accesibile pentru ca in ultima perioada toata lumea este atenta la buget si de multe ori placerile astea mici ajung sa fie pe finalul listei de prioritati. Dar asta nu inseamna ca nu putem sa gasim produse interesante si care sa nu coste o avere. Iar astazi vreau sa va spun despre gama Brazilian Love de la Treaclemoon.

Eu cumpar produsele de la Dr. Max, ultima data am profitat de o oferta 2 + 1 si le-am luat si mai bine. Livrarea in farmacie este gratuita, eu am una langa mine si e mai mult decat comod. Va las aici link catre tot ce au de la brandul asta, preturile on-line sunt mai bune si au mai multe variante decat in farmacie (eu de obicei ma duc la cea din Mega Mall care e foarte mare, dar nu au toate variantele acolo), iar oferta de care v-am spus e din nou activa pana la finalul lunii.

Treaclemoon este un brand din UK, cruelty-free si 100% vegan si mie mi se pare ca merita mai multa atentie. Desi ambalajele lor sunt din plastic (nici nu ar avea cum, tinand cont de ce preturi au) sunt foarte atenti la mediu si incearca mereu sa fie mai buni si sa imbunatateasca ceea ce pot, lucru pe care eu il apreciez.

Gama Brazilian Love contine 4 produse si mirosul este unul foarte placut, dulceag si care te duce cu gandul la mare. Eu nu am incercat faimoasa Bum Bum de la Sol de Janeiro, dar multa lume spune ca miros aproape identic. Produsul pe care l-am avut de cele mai multe ori si pe care l-am si recomandat in trecut este exfoliantul pentru corp. Contine coaja de nuca cocos, nu este deloc agresiv si mie imi place mult cum imi simt pielea dupa ce il folosesc.

Crema de maini face o treaba foarte buna, contine unt de shea, ulei de macadamia si de cocos, are un gramaj mare (75 ml - e cam butucanos ambalajul pentru a fi tinut in geanta) si nu lasa film gras pe piele, ceea ce pentru mine e foarte important. Pentru ca nu vreau sa astept minute intregi ca sa imi pot folosi degetele dupa ce aplic o crema.

Despre gelul de dus nu prea am ce sa va zic, e un gel de dus cu un miros placut, gramaj mare pentru pretul pe care il are si intregeste foarte bine gama asta - mi-am luat recent si o varianta cu menta pe care imi place sa o folosesc dupa sala. Gasiti la ei mai multe variante, in diverse arome si am vazut ca au si saruri de baie, dar nu le-am incercat.

Produsul de care vreau sa va spun mai multe este lotiunea pentru corp, singurul produs care costa mai mult de 20 lei si care vine intr-un ambalaj vesel de 250 ml. Contine ulei de macadamia si extract de cocos si face exact ce promite: hidrateaza si lasa pielea cu o aroma dulceaga extrem de placuta care spre surprinderea mea se simte pe piele destul de mult timp.

Dar vreau sa fac cateva precizari la produsul asta: e nevoie de o cantitate mica si necesita putin masaj pentru a intra in piele, nu ceva exagerat, dar trebuie intinsa, ce imi place esta ca pielea ramane hidratata si deloc lipicioasa, se simte extrem de placut la atingere si chiar miroase bine. Iar celalalt lucru de care vreau sa va pun este ca in primul minut de la aplicare mirosul nu este ce trebuie, nu stiu sa explic fenomenul (si e posibil ca putina lume sa simta, dar v-am mai spus cum e cu nasul meu extrem de sensibil). Cand o aplic simt ceva apos, dupa care se transforma si miroase foarte bine.

Stiti produsele de la Treaclemoon? Ati incercat gama asta? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu