7 intr-o saptamana #397

28.5.23

Nu stiu cum a fost saptamana voastra, dar a mea a fost numai cu incurcaturi si probleme, cu lucruri pe care a trebuit sa le refac de nu stiu cate ori (si nu din vina mea), cu dureri de cap si cu multe chestii mici si enervante care mi-au pus rabdarea la incercare. Asa ca pentru a ramane cat de cat intreaga la minte (uneori chiar e o provocare) am balansat cumva lucrurile cu cateva ore "furate" in aer liber si tare bine a fost. Si mi-a iesit de mai multe ori, asa ca asta m-a ajutat mult si m-a incarcat cu energie de care chiar aveam nevoie.

Schimb parfumurile aproape zilnic pentru ca am o multime de mostre pe care vreau sa le incerc, Good Water Parfum Paris e un brand din Franta pe care l-am descoperit la Esxence Milano si mi-a atras atentia pentru ca nu contin alcool. Am stat de vorba cu fondatorul brandului si mi-a placut mult conceptul, a lucrat cu parfumieri precum Sebastien Martin, Celine Perdriel si Flavien Laurandeau.

Sunt 7 parfumuri in total, iar preferatul meu este cel verde - Star Island, cel care m-a atras si acolo din prima si dupa ce le-am incercat pe toate a ramas in topul preferintelor mele. E un floral fructat interesant (mar verde, mandarina, piper roz - note de varf, nectarina, iasomie, heliotrop - note de mijloc, vanilie, mosc, lemn de santal - note de baza) care pe mine rezista mai bine de 10 ore, ceea ce pentru un parfum fara alcool mi se pare fantastic. Celelalte au rezistat mai putin (dar toate peste 6 ore), pe asta clar il vreau full size la un moment dat.

Zilele astea in Bucuresti a fost canicula, am avut de multe ori impresia ca suntem in mijlocul verii, asa ca am incercat sa fac chestii cat mai usoare. Combinatia sparanghel, rosii cherry si branza de capra e una dintre preferatele mele si mereu ma uit la oferte la sparanghel pentru ca pretul mi se pare exagerat, iar cand gasesc la pret bun profit din plin.

Imi place ca incep sa vad pe piata alternative ok fara zahar, dar si branduri pe care inainte nu prea le gaseam la noi. Biscuitii astia sunt luati de la un magazin care aduce marfa din Germania si Anglia, iar ciocolata de la Dr.Max - ciocolata are zahar, dar ambele branduri sunt interesante si au produse bune asa ca atunci cand vrem un rasfat mai luam cate una - mie imi plac variantele sarate.

Paula's Choice a lansat exclusiv in Europa un nou produs cu SPF - Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50/ PA++++, eu il am de mai bine de o luna, dar n-am putut sa va spun nimic despre el pana nu s-a lansat oficial. Formula este una foarte misto, are 5 filtre sintetice de generatie noua, este gandit cu o multime de antioxidanti si este un produs care o sa ajunga sigur in topul preferintelor pentru multe persoane care folosesc produse Paula's Choice. 

Din pacate nu si in topul preferintelor mele - ochii mei nu tolereaza produsul asta, am o banuiala ca nu filtrele sunt vinovate pentru ca am incercat recent un alt SPF cu aceleasi filtre care chiar imi place, mai cercetez si revin cu informatia daca banuielile mele se adeveresc. Pe langa aspectul asta finishul este unul care nu imi place, pe tenul meu nu e ce trebuie - si comparand cu Defense, care ramane preferatul meu, clar nu e castigator.

Am avut mari sperante cu produsul asta pentru ca formula este extrem de bine gandita, dar nu ne intelegem. Asta nu inseamna ca nu o sa fie potrivit pentru alte persoane, insa am vrut sa va spun despre experienta asta pentru ca uneori se intampla ca un produs bun si extrem de gandit sa nu fie cel potrivit. Il gasiti aici, are si varianta travel size in caz ca vreti sa-l incercati inainte de a lua varianta full size, iar daca l-ati incercat deja sunt curioasa voua cum vi se pare.

Printre placerile mele de saptamana asta s-au numarat privitul cerului si al ratelor, cititul, muzica si timpul petrecut cu cei care sunt aproape de sufletul meu. Au fost niste zile grele si le resimt, m-au napadit si amintirile pentru ca saptamana asta s-au facut 20 de ani de cand Bella a venit pe pamant si mi-e foarte dor de ea. Asa ca weekendul a fost cu relaxare, departe de telefon, cu timp pentru suflet si cu grija pentru mine.

Saptamana voastra cum a fost? Cu ce ganduri incheiati primavara asta?

Trimiteți un comentariu