5 ajutoare rapide pentru situatii urgente

23.5.23

Nu cred ca exista femeie care sa nu fi avut vreodata in viata asta nevoie de un produs minune care sa ii stearga oboseala de pe chip si sa o ajute sa arate in cea mai buna forma a sa. Din pacate produse minune nu exista si ceea ce traim se vede pe chipul nostru, insa exista si produse care ne pot ajuta rapid sa corectam sau sa mascam cine stie ce imperfectiuni care ne deranjeaza. Si despre 5 astfel de produse vreau sa va povestesc astazi.


Primele doua produse care mi-au venit in minte cand m-am gandit la postarea asta sunt doua produse de ingrijire si ambele sunt de la Paula's Choice, un brand de la care eu folosesc multe produse. Primul este Lip & Body Treatment, un balsam emolient special formulat pentru hidratare de durata. Face o treaba nemaipomenita in cazul buzelor uscate sau crapate, insa se poate folosi si pe cuticule sau pe orice alta zona extrem de uscata. Singurul lucru care nu imi place la el este mirosul, ficatul meu nu-l place deloc, dar produsul merita.

Cel de-al doilea este gelul peeling cu 25% AHA si 2% BHA - se aplica pe ten in strat subtire (are o culoare mov foarte interesanta) si sa clateste dupa 10 minute. Ce face in astea 10 minute? Decongestioneaza porii dilatati si le reduce aspectul, in timp ce da tenului tern un aspect mai luminos si mai sanatos. Se foloseste o data pe saptamana si este genul de produs care te poate ajuta inainte unui eveniment daca tolerezi ingredientele.

 
Illuminating Moisture Balm de la Bobbi Brown este un alt produs dupa care eu intind mana cand tenul meu este tern si lipsit de vitalitate. Nuanta pe care o am este Bare Glow, iar formula contine acid hialuronic, unt de shea si unt de seminte de murumuru si ceea ce face este sa hidrateze, in timp ce da tenului unui aspect mai ferm si mai luminos. Imi place foarte mult ce face si cum arata tenul cand il folosesc ca baza (uneori l-am folosit si singur pe pometi peste machiaj ca iluminator), insa in formula sunt si cateva uleiuri esentiale (cand l-am cumparat nu am verificat aspectul asta) si in perioadele in care ochii mei sunt extrem de sensibili nu il pot folosi. E un produs scump si as fi vrut sa-l pot folosi mai des.

Ultimele doua produse de care vreau sa va spun sunt doua produse cult pentru minimizarea aspectului porilor si, pana de curand, nu as fi putut sa emit o parere justa despre ele pentru ca nu am avut niciodata probleme cu porii. Dar tot ce s-a intamplat la inceputul anului, noptile nedormite si stresul si-au pus amprenta pe tenul meu si am observat langa nas spre pometi doua astfel de zone unde porii au un aspect marit (si nu imi place cum se vede fondul de ten cand folosesc o varianta lichida) si am putut sa vad concret ce fac produsele astea.

E vorba de Nanoblur de la Indeed Labs si de Glass Powder de la Rodial. Nanoblur se poate folosi inainte de aplicarea machiajului (si eu asa l-am folosit pentru ca porii mei nu sunt extrem de vizibili, dar sunt fata de cum erau acum cateva luni) sau dupa prin tapotare pe zonele care au nevoie de asta. Glass Powder mi-a placut de la prima folosire si din tot ce-am incercat eu pana acum ca si pudra este cea mai buna pentru blurarea porilor. Nu stiu cum se comporta pe un ten mixt sau gras cu pori foarte mariti si extrem de vizibili, tenul meu este unul normal care a avut niste episoade mai putin fericite.

Tu pe ce produse te bazezi cand tenul tau nu arata asa cum vrei si trebuie sa rezolvi rapid problema?

Trimiteți un comentariu