7 intr-o saptamana #393

30.4.23

Saptamana asta a fost una foarte obositoare si de-abia am asteptat sa se termine, sa am cateva zile de relaxare si sa nu ma mai astepte liste de probleme care trebuie rezolvate sau lucruri urgente de care trebuie sa ma ocup. Cred ca am mai scris intr-o postare d-asta de duminica ca anul asta e unul extrem de plin si cu multe de facut si ca am tot timpul senzatia ca nu ma inteleg deloc cu timpul. 

Am aceleasi sentimente si in ceea ce priveste blogul - am multe lucruri de care vreau sa va povestesc, am profitat cand am avut cateva zile mai linistite si am facut poze in avans, insa nu am apucat sa scriu ceea ce am in minte. Si protectia solara e un subiect despre care vreau sa va spun cateva lucruri pentru ca vad zilnic informatii atat de prost date, erori grave de aplicare si multe altele.

In ultimele saptamani am facut curatenie intre produsele pe care le am si am incercat sa fiu foarte constienta de alegerile pe care le fac, ce folosesc si ce nu folosesc, pentru ca ma tentau cateva produse noi si mi-am dat seama ca nu am cu adevarat nevoie de ele. Dior este brandul meu preferat de machiaj si aveam cateva produse noi pe lista mea de dorinte, dar am realizat ca am multe altele pe care vreau sa le folosesc, asa ca asta vreau sa fac ... sa ma bucur de ceea ce am deja.

Si la parfumuri e la fel, desi o sa va arat zilele urmatoare ca am cumparat ceva, am multe parfumuri care imi plac, am multe mostre si miniaturi pe care vreau sa le incerc, asa ca o sa ma limitez la ele. Brecourt este un brand pe care l-am descoperit la Niche Parfumerie, am incercat Eau Trouble (imi place mult, dar pe pielea mea e un pic prea pudrat) si cea mai noua lansare a lor, Solaire, un parfum cu mimoza extrem de interesant.

M-am reintors la sala dupa cateva saptamani de pauza, o pauza care nu a fost din proprie vointa, dar pe care nu am avut cum sa o evit, mai ales ca corpul meu mi-a dat niste semne pe care am fost nevoita sa le ascult. Am decis sa o iau incet si sa nu ma fortez inutil, mai ales ca muschii si articulatiile mele au resimtit pauza asta, cred ca o sa revin la subiectul asta si sa va arat cateva produse care pe mine ma ajuta.

Am fost extrem de atenta la ce cumpar si ce mananc pentru ca am crescut cantitatea de carbohidrati (dupa cativa ani cat am stat pe un regim low carb) si nu mi-a fost deloc bine. Inflamatia din organism si-a facut imediat simtita prezenta si mi-am dat seama ca nu are sens sa mai experimentez - raman la ce functioneaza deja pentru mine si stiu ca ma face sa ma simt ok.

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, timp in aer liber, mese usoare si mici placeri de care m-am bucurat si pe care le-am savurat. Am avut o saptamana plina la munca si aveam nevoie de somn si de liniste si mi-a iesit, nu in totalitate, dar am reusit sa ma pun cumva pe picioare dupa zile in care m-am simtit sfarsita. Perioada asta de primavara mi se atat de frumoasa, dar e tot mai greu sa ma rup de tot si sa petrec cateva ore departe.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu