Se poate si asa (48)

27.4.23

Au trecut multe luni de cand am scris ultima postare cu produse terminate si sunt saptamani bune de cand tot zic sa fac poze si sa scap de ambalaje, insa de-abia in dimineata asta am reusit sa scriu. E o postare lunga, cu multe produse, dar putea sa fie si mai lunga daca as fi pastrat toate mostrele si mini produsele pe care le-am folosit. Am avut un mic accident cu un ambalaj problematic pe care l-am scapat din mana si a curs si a facut lipicios tot continutul dintr-o punga in care pastrasem produse mai mici - nu am incercat sa salvez nimic pentru ca nu avea sens, am mai patit-o in urma cu ceva vreme si asta mi se pare partea cea mai problematica cu produsele pastrate pentru produsele de genul asta, mai ales cand te grabesti.

De unele dintre produsele din postarea asta v-am povestit deja, altele sunt produse pe care le folosesc constant de ani de zile, insa sunt si cateva de care urmeaza sa va povestesc pentru ca am pregatit poze in avans pentru cateva postari. Daca va intereseaza ceva anume despre un produs intrebati-ma in sectiunea de comentarii si o sa va dau detalii.

Am terminat multe produse pentru curatarea tenului (si mai urmeaza pentru ca am multe in baie incepute si pe care vreau sa le folosesc) si tot ce vedeti in poza asta mi-a placut: produsele de la Simple si Bielenda sunt ieftine si bune, apa micelara de la Isdin e preferata mea in momentul asta si deja am inceput alta, pe cea de la Eisenberg am mai avut-o si imi place dar e cam scumpa, balsamul de curatare de la Paula's Choice l-am recumparat recent si il am in baie, servetelele nu se mai produc.

Am terminat si 3 produse de tip mist/ toner/ esenta si mi-au placut in egala masura, v-am povestit de toate anul trecut, asa ca nu o sa mai insist acum. Am altele pe care le folosesc acum si-mi plac, dar m-as intoarce la oricare dintre astea 3 pentru ca ne-am inteles de minune.

Protectia solara este un subiect care apare regulat in postarile mele si am incercat multe produse noi in ultimele saptamani (si o sa le vina si lor randul pe blog), insa am terminat o crema minerala de la Uriage, mistul de la La Roche-Posay si SPF-ul meu preferat de la Paula's Choice din gama Defense (am terminat mai multe variante mini si 2 full size, am pastrat doar ambalajul asta), dar si 2 produse pentru buze de la The Body Shop si Isdin.

Tot de la Paula's Choice am terminat un tratament cu 1% retinol (am inceput deja altul) si 3 boostere: unul cu 10% niacinamide si 2 cu 15% vitamina C. Boosterul cu niacinamide a fost ceva nou pentru mine si chiar mi-a placut, celelalte sunt produse pe care le folosesc de ani de zile si pe care le am mereu in casa.

Toate serurile de mai jos mi-au placut si e foarte posibil sa ma reintorc la ele pe viitor, insa acum am altele pe care le folosesc, asa ca nu are sens sa ma gandesc sa le recumpar in momentul asta. Padurile de la Indeed Labs nu sunt la prima aparitie pe blog, le-am mai avut si-mi plac si daca gasesc o oferta buna o sa le iau din nou.

Am terminat o multime de creme si nu pot sa zic ca e vreuna care nu mi-a placut, insa daca ar fi sa aleg una singura pe care sa o iau ar fi cea cu 5% vitamina C de la Paula's Choice. Este unul dintre cele mai bune produse ale lor, are o textura de vis si daca nu aveam multe alte creme o recumparam cum s-a terminat. In mod sigur o sa revin la ea pentru ca mi-a placut la nebunie.

Am incercat multe mostre de ingrijire, multi plasturi pentru ochi (revin cu detalii despre ei curand), masti pentru maini si picioare, insa nu e ceva ce m-a dat pe spate si care sa merite laude in mod deosebit. Mon Rouge de la Yves Rocher e singurul parfum full size pe care l-am terminat (am mai terminat niste variante travel si mostre mai mari cat am fost plecata, dar nu m-am intors cu ele doar pentru poze).

Multe produse pentru maini am folosit in lunile reci, dar doar cele de mai jos au ajuns la pozat (au fost multe in sacosa de care va spuneam la inceput, iar alte miniaturi le-am aruncat pe unde le-am terminat). Singurul produs pe care nu l-as recumpara e gelul de cuticule de la Eveline pentru ca am gasit altele mai bune (insa nu e un produs rau pentru pretul pe care il are), iar daca editia limitata Spiced Orange revine vreodata la The Body Shop o sa iau sigur balsamul de maini pentru ca mi-a placut mult. Acum mi-am dat seama ca am terminat si 2 produse full size de la Rituals pentru maini, dar cred ca am uitat sa pastrez ambalajele.

Pe cat de mult imi place gama Jing de la Rituals pe atat de tare imi displace ambalajul de la spuma de baie (e a doua oara cand am produsul asta, capacul are probleme grave si ajunge sa murdareasca tot in jur si cand e tinut in picioare), asa ca nu o sa mai ajunga la mine. Am terminat produse de la The Body Shop, Balea, Yves Rocher, Treaclemoon si Bath & Body Works si mi-au placut toate, atat produsele, cat si aromele. Exfoliantul din gama Wild Pine de la The Body Shop merita o mentiune speciala pentru ca a fost de vis.

Intrucat epilarea cu laser a dat rezultate super bune in cazul meu, nu am decat 2 geluri de ras sa va arat si nu e nimic nou, le-ati vazut de multe ori la mine. Am terminat (asa cum se vede) toata rezerva de Powder Touch de la Nivea (nu se mai produce de ceva vreme, iar eu am cumparat tot ce-am gasit pentru ca axila mea extrem de sensibila a tolerat cel mai bine produsul asta). Acum sunt in teste (nu imi place cuvantul asta, dar e real in cazul asta) cu multe produse de la multe branduri sa gasesc ceva ce pot folosi zilnic, fara probleme. 

Ce am realizat uitandu-ma acum la poze este ca am inceput o multime de produse pentru hidratarea corpului si nu am terminat nici macar unul, asa ca trebuie sa fiu mai atenta si sa termin din cele pe care le folosesc deja.

Pentru par am terminat multe produse (sampon si balsam) de la Wella, System Professional, Philip Kingsley (o sa va spun mai multe despre ele intr-o postare separata), L'Oreal si Syoss si m-am inteles bine cu toate, insa asa cum v-am mai spus nu am un par pretentios. Am terminat si Lipid Booster de la System Professional de care v-am povestit anul trecut si am inceput deja sa folosesc o alta sticla pentru ca imi place la nebunie si simt o diferenta clara cand il folosesc.

Multe tratamente, multe masti, servetele de sters vopseaua de pe piele si multe cutii de la vopsea Loncolor am terminat si mi-au placut toate. Mastile de la Syoss sunt mereu la mine in baie, mi se par super bune pentru pretul pe care il au, acum am alte 2 variante. Masca Frizz Ease de la John Frieda face o treaba nemaipomenita pentru parul meu si am luat varianta full size Dream Curls de aici, sper sa imi placa la fel de mult cum mi-a placut Miraculous Recovery.

Ati incercat vreunul dintre produsele de care v-am spus astazi? Voi ce tip de produse terminati cel mai des?

Trimiteți un comentariu