Mi-au placut de la prima folosire

4.4.23

Sunt cateva produse de care tot vreau sa va povestesc de ceva vreme, insa nu am apucat sa o fac pana acum si astazi am zis ca e cazul sa ma mobilizez, sa vi le arat si sa va spun de ce imi plac. Sunt cateva produse de ingrijire, un parfum si ceva de machiaj, probabil ca ar mai fi cateva care ar fi trebuit sa ajunga in postarea asta, dar de astea mi-am amintit cand m-am gandit la ce mi-a placut din prima si la ce folosesc constant.

Vella este un brand infiintat in 2012 si l-ati mai vazut pe blog pentru ca l-am descoperit prin intermediul Renei de la Glowrious. Cremele lor pentru gat sunt best seller in Coreea de Sud si pot sa inteleg de ce. In trecut am avut varianta aurie, iar de la inceputul anului am folosit-o pe asta neagra si mi-a placut prin prima. Nu consider ca o crema pentru zona gatului este absolut necesara (desi de obicei zona este neglijata), dar mie imi place sa folosesc una, mai ales ca dupa 40 de ani semnele de imbatranire sunt tot mai evidente in zona asta.

Pielea gatului este subtire si obosita, facem repetitiv aceleasi miscari (ganditi-va numai de cate ori ne uitam in telefon si ridicam capul, iar pielea se intinde si revine la forma initiala), de multe ori nu este protejata de soare si in zona asta nu prea exista grasime, astfel incat pielea isi pierde din volum si fermitate. E bine sa coboram cu produsele si pe ten si decolteu, dar daca de exemplu pentru ten folosesti produse anti acnee s-ar putea sa nu fie tocmai indicat sa le aplici si pe gat care nu are aceleasi probleme. Si aici o crema de genul asta poate face diferenta.

Ultimate Age Killer (un nume extrem de inspirat daca ma intrebati pe mine) are o textura luxurianta si o formula care imi place mult: Syn-Ake (un brevet dezvoltat de compania elvetiana Pentapharm derivat dintr-o tri-peptida sintetica care mimeaza activitatea Waglerin 1), 4 tipuri de peptide, venin de albine, retinyl palmitate, niacinamide, panthenol, aminoacizi, centella asiatica, acid hialuronic, fermenti, adenozina, beta-glucan, ceramide si vitamina E. Eu o folosesc cu rol de preventie si pentru a mentine elasticitatea pielii, daca sunteti in cautarea unui astfel de produs o recomand, iar cei de la Glowrious au si o varianta la 10 ml pentru a vedea cum e.

Refreshing Make-Up Removing Jelly de la Uriage este un produs de care nici nu stiam ca exista pana nu l-am gasit in camera de hotel cand am fost in Franta si bineinteles ca am inceput sa-l folosesc imediat si mi-a placut din prima. Indeparteaza machiajul si impuritatile, nu usuca tenul si lasa o senzatia de proaspat care imi place mult. Are parfum in a doua parte a listei de ingrediente, dar nu ma deranjeaza deloc si la produsele care se curata pentru ten nici nu e un aspect care sa conteze foarte tare.

Celalalt produs este gelul micelar cu colagen si elastina din gama Ideal de la Doctor Fiterman, un produs pe care nu l-as fi incercat daca nu l-as fi primit, dar pe care l-am tot folosit si imi place mult. Are o formula cu niacinamide, aloe vera, panthenol si alantoina, pe langa colagen si elastina, iar eu il folosesc asa cum folosesc un lapte demachiant - ca prim pas, dupa care folosesc un alt cleanser lichid.


Fairy Love de la Escapa a fost dragoste la prima mirosire - e o aroma gurmanda floral fructata lansata in 2021 (daca va tenteaza aici e la pret bun) care mi se pare foarte potrivit pentru primavara. Natalie Gracia-Cetto e nasul din spatele lui, e o combinatie de pere Nashi, zmeura, portocale, iasomie si alune, nu e genul de parfum care sa-ti mute lumea din loc sau sa creeze vreo demendenta, ci o aroma placuta si usoara care sa te binedispusa si care sa te faca sa zambesti. Nu exceleaza la capitolul persistenta, dar imi place.

Balsamul de buze L'Absolu Mademoiselle de la Lancome in nuanta 007 Bouncy Beige a fost un cadou de Craciun de la o prietena si mi-a placut din prima - este un balsam pigmentat ce ofera hidratare (formula are ulei de macadamia) si efect de plumping (uleiul de menta fiind vinovat), usor de folosit si care face ce promite. Pe mine nu ma pisca deloc buzele cand il folosesc, dar stiu persoane care au spus ca senzatia este destul de puternica, asa ca tineti cont de asta daca stiti ca sunteti sensibile. Mie imi place si l-am folosit des, dar l-as lua doar daca as prinde o oferta extrem de buna pentru ca mi se pare prea scump pentru un balsam.

Ati incercat vreunul dintre produse? Voi ce-ati descoperit interesant in ultima perioada?

Trimiteți un comentariu